Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 800
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Аз съм задрямала Joy

Айди, коя ще си ходи..че ми се доспа..

И аз това си мисля, кога ще раздава розите, че да ни лиши от една 'убост поне ...

# 541
  • До сърцето...
Запомних Айрин, Елена, Мегън. Но Валерия ми е любимка, заради каузата и естествеността.

Днес ще изхвърчи една? дали ще е тази с отливката? На нея залагам Yum

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 22:20 от Радика

# 542
За сеир.

# 543
Само Гена запомних...

# 544
Ахахах, пак има Габи и се казва Габи!

# 545
Няма да е тази с отливката изгонена тази вечер.

# 546
Айлин е сладурана. Знае как да действа, пък нека онея фъфли чакат да ги покани Евгени.

# 547
Не им помня имената на всички. Ама Евгени добре води разговор, нищо общо с конфузните срещи на Виктор.

# 548
Не знам как може да дадат толкова пари за устни, импланти и т.н безмислени интервенции, но не си оправят зъбите... Или ако ги "оправят" са като на кючекчинята

# 549
Аз само да кажа, че ергенът ми прави добро впечатление до момента. Добре говори и е я пъти по-естествен от Викторчо. И за момичетата да кажа, в този сезон има интересни момичета, в миналия липсваха.

# 550
  • Terra incognita
Оф, не знам, хора. Ергенът ми е много нелеп с тая коса. Изглежда като бутафотна перука или някакъв пудел. Ужасна прическа, а иначе е хубав и е класи над Виктор. Интелигентен и класен, чак го съжалявам с тези селски пръчки, дето са му тикнали. Харесах тази от Канада и японската моделка.

# 551
Милия, търси някой да го слуша той да си приказва.

# 552
Тази Елисавета как съска.Мн противна.

# 553
Габриела 1, Теодора и класната ръководителка Елисавета са новите тризначки.

Оф, не знам, хора. Ергенът ми е много нелеп с тая коса. Изглежда като бутафотна перука или някакъв пудел. Ужасна прическа, а иначе е хубав и е класи над Виктор.
Прилича на вечната перука, която използват за Тина Търнър в Като две капки вода.

# 554
Не знам как може да дадат толкова пари за устни, импланти и т.н безмислени интервенции, но не си оправят зъбите... Или ако ги "оправят" са като на кючекчинята
Как да не са ги оправят? Има два, три коня Joy виж Теодора Joy

Общи условия

Активация на акаунт