Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 474
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 235
Правилно ли съм разбрала или ми се е причуло, че Евгени чете Айн Ранд? Ако е така, шапки долу и много ще ми се издигне в очите. Велика. И човек, на когото е любима, няма как да е посредствен. Simple Smile Дано се докаже като по-дълбок от масовката. Wink Имайки предвид, че засега сме видели най-голяма дълбочина от Елена, може да има някакво развитие на отношенията там.

# 2 236
Айлин и Евгени са били заедно във Военния клуб:

Айлин е качила снимки преди 2 дни.

Това е от заснемането на промото с маските.
Почти всичките моми би трябвало да са там.

# 2 237
  • София
Да, вероятно е така. Видях, че и Ирина е качила снимка от там. https://www.instagram.com/p/Co-WocYINI0/

# 2 238
Майка ми по принцип хич не го харесва това предаване, но снощи след "Опасно изкушение" се загледала и днес по телефона ми обясни колко е възмутена от външния вид на някои дами. Определи Габи като дойна крава, направо се пукнах от смях и ергенина хич не го харесва... Grinning Grinning Grinning

На какво попаднах току-що, ергенът имал двойник в Монтана...

https://www.youtube.com/watch?v=gfN9IgGK4R0

# 2 239
Добре,че си тръгна Теодора да не се появят нови фенове, че лошо..
Скрит текст:

# 2 240
Айлин и Евгени са били заедно във Военния клуб:

Айлин е качила снимки преди 2 дни.

Главата, раменцата - вярно, под ъгъл е снимано, но Евгени изглежда потресаващо зле.

# 2 241
Пам според мен със сигурност ще отслабне в шоуто, най-малкото от стрес и нерви, а и няма да й е удобно след всички подмятания и подигравки да се храни пред ония. Но едно е сигурно - не е над нещата, кофти й е (разбираемо).

# 2 242
На какво попаднах току-що, ергенът имал двойник в Монтана...

https://www.youtube.com/watch?v=gfN9IgGK4R0
Не мога да понеса тиражирането на подобна тъпотия!... Идиотщините в тая телевизия край нямат.

# 2 243
То хубаво да не изгони Пам веднага, но ми е интересно дали ще има целувки, милувки и знаци за интимност, ако не му харесва физически.
Според мен си е там само за сеир и политкоректност. Защото тя не просто се отличава от общоприетия стандарт, ами си е буквално с наднормено тегло. А Евгени си е дребен каквото и да си говорим.

# 2 244
Има го и другия елемент, че трябва хората да си пасват физически. Мъж с телосложението на Евгени не ми стои добре до Пам. И не говоря тук за килограми, а ръст и конструкция. Естествено ако много си паснат като характери всичко това няма значение. Виждала съм всякакви двойки.

# 2 245
Аз не мисля, че Пам има шансове да спечели.
До тук видяхме, че възвишеният Ергени проявява интерес към най-красивите момичета (Айлин и Валерия). Ако няма съвпадение по характер, ще се ориентира към останалите участнички 💁🏻♀

# 2 246
Точно, Евгени се насочи първо към най-хубавите - тези, които му харесаха на външен вид.

# 2 247
  • София
Според мен, както каза и Поли, човекът си има тип момичета, който харесва - дългокоси брюнетки. Мегън, Валерия, Айлин ... Вписват се йогата, Ирина и там още някои от безименните.

# 2 248
Как ли пък не е най-красивата Валерия.

# 2 249
Може би щеше дa имa шанс Пaм, ако висчки жени в предването бяха като Габи и Теодора , но определено има доста хубави момичета . И щеше да има шанс само за в предването , той е дребосък , въобще не си подхождат.

Общи условия

Активация на акаунт