Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 502
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 250
Правилно ли съм разбрала или ми се е причуло, че Евгени чете Айн Ранд? Ако е така, шапки долу и много ще ми се издигне в очите. Велика. И човек, на когото е любима, няма как да е посредствен. Simple Smile Дано се докаже като по-дълбок от масовката. Wink Имайки предвид, че засега сме видели най-голяма дълбочина от Елена, може да има някакво развитие на отношенията там.

Ама как човек-пианист ще е посредствен, това е нон-сенс. Най-малкото има емоционална интелигентност като човек на изкуството.
  Обаче за онези трите екземпляра им е безкрайно скучен и неразбираем.

# 2 251
Е много ясно, че ще се насочи към красивите, той въобще не ги познава, няма как да им хареса характерите. Вие сред 20 непознати мъже първо към ниските, дебелите и плешивите ли ще се насочите?

# 2 252
Пам няма никакъв шанс. Освен, че е твърде едра за него, в лице не е красива, зъбите й са дребни, криви и жълти, косата й не е ОК, цвета изобщо не й отива, излъчване и чар също няма. Съжалявам, но при нея не само килограмите са фактор. Определено може да се постарае поне някои неща да пооправи по себе си. Самият Евгени изглежда добре поддържан, с хубава усмивка, бели равни зъби... Изобщо не си представям, че би обърнал внимание на някоя жена, като Пам или дамата с ветрилото.

# 2 253
  • София
Скрит текст:
Правилно ли съм разбрала или ми се е причуло, че Евгени чете Айн Ранд? Ако е така, шапки долу и много ще ми се издигне в очите. Велика. И човек, на когото е любима, няма как да е посредствен. Simple Smile Дано се докаже като по-дълбок от масовката. Wink Имайки предвид, че засега сме видели най-голяма дълбочина от Елена, може да има някакво развитие на отношенията там.

Ама как човек-пианист ще е посредствен, това е нон-сенс. Най-малкото има емоционална интелигентност като човек на изкуството.
  Обаче за онези трите екземпляра им е безкрайно скучен и неразбираем.

Не само на тях. Когато той свиреше на пианото, изпълнява някаква драматична мелодия, тия подпрели брадички и гледат нахилено и романтично... личеше си, че никоя грам не вдява музиката и изпълнението.

# 2 254
Валерия красива? Негрозна, симпатична, слаба, млада, но другото е виц.

Попаднах на някакви други нейни професионални снимки с някакво куче и се учудвам колко малко живец има в нея и на професионално направени кадри за кауза, която подкрепя.

# 2 255
Правилно си разбрала Simple Smile Цитира и произведението "Atlas shrugged", на което пък Елена на секундата подаде заглавието на български. Впечатлена съм и аз - и от двамата. Ранд не е за всеки.

# 2 256
На мен Пам ми изглежда мила и има хубав глас. Наистина не е показала кой знае какво друго, затова нещата все около килограмите и се въртят. Стана ми малко мъчно като каза, че има любими обиди. Не мисля, че тя се заблуждава, че има някакви шансове с Евгени, за разлика от (Михаела ли беше) момичето с отливките.

Елена ми направи впечатление в последния епизод, колко груб маниер на говорене има. Излъчва самодоволство в повече, което намирам за неприятно. Даже не мога да дефинирам, кое точно не ми допада, а отначало я харесах.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 14:29 от roundelle

# 2 257
Въобще не е красива Валерия, супер обикновено сухо момиче, без чар и харизма. Просто на фона на  карикатурите изпъква. Точно ми е за модел в Япония тя.

# 2 258
  • София
И за мен Валерия не е красива. Симпатична е и ми харесва, че е естествена, но ми е доста безлична или просто това не е типът красота, който харесвам. А като чуя, че някой обича повече животните от хората, няма как да не ми светне огромна червена лампа. То и на Евгени май му светна вече. Grinning
Кристина е хубава, но ми изглежда някак куха, въпреки че ми направи добро впечатление, отказвайки да участва в малоумната игра. На коктейлите седи една безизразна, като препарирана, не говори, сякаш нищо не я интересува.
Мони не е съвсем в бяло и тя, но поне знае кога да замълчи. А и самият факт, че се ориентира към групичката на нормалните, говори добре за нея.
Триото като ги гледах снощи, се сетих за едно предаване преди години, в което някаква нискообразована жена се жалваше, че госпожата в училище обиждала децата й. Викала им "извреци". "Млъкни, изврек!" /Не знам всъщност дали с "к" или с "г" е било в главата на жената, но с "к" ми звучи по-автентичо, затова така съм го написала/. Joy Толкова много съм се смяла, продължава да ми е смешно и сега като се сетя. Та това доста им подхожда като характеристика - извреци. Защото Господ толкова тежко ги е наказал и ощетил, че някак не върви и да ги обижда човек сериозно.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 14:59 от Reinа

# 2 259
Пам няма никакъв шанс. Освен, че е твърде едра за него, в лице не е красива, зъбите й са дребни, криви и жълти, косата й не е ОК, цвета изобщо не й отива, излъчване и чар също няма. Съжалявам, но при нея не само килограмите са фактор. Определено може да се постарае поне някои неща да пооправи по себе си. Самият Евгени изглежда добре поддържан, с хубава усмивка, бели равни зъби... Изобщо не си представям, че би обърнал внимание на някоя жена, като Пам или дамата с ветрилото.

Това е и моето мнение, килограмите на Пам са ѝ най-малкият проблем, но цялостното ѝ излъчване не привлича, а тази позиция на достойната жертва пък съвсем скапва положителните нагласи към нея.

Валерия е просто обикновено младо момиче, симпатично, свежо и естествено. Аз много ѝ симпатизирам за това, че има кауза да предпази животните, за мен лично това да се убиват животни за дрехи е нещо, което е чудовищно, но тя представя каузата си по ужасно отблъскващ начин.

# 2 260
Направи ми впечатление, че Теодора се смееше на Милица, била актриса и тн. А на церемонията на Милица и беше тъжно и даже Теодора и вика” спри да плачеш”… дано сега гледа епизода

# 2 261
Милица не е ок изпбщо , но поне  не е зла като Теодора. Иначе не мислям, че семейни драми и травми са подходящи за това предаване .

# 2 262
С две момичета съм общувала от участничките, едната е Крисия певицата, с която съм била на едно място няколко пъти и впечатлението ми е, че е изключително добра, умна и приятна като човек, бих искала да видя повече от нея. Другата няма да я коментирам само ще кажа, че е по - добре хич да няма екранно време, че е доста плиткоумна и ще се изложи бързо. Мони много ми харесва, може да е прекалила с устните, но поне са направени добре, много ми харесва, че не изпростява и самото и излъчване е много хубаво. Пам е ясно, защо и там, за да говори и показва “body positivity”, но за сега почти не съм видяла такова нещо, не казвам да се кара и крещи с вещиците, но поне да ги постави на мястото им. Айлин е много красива, жалко ако се окаже, че и змия. Валерия е симпатична, но до там, хубаво момиче, но с нищо не впечатлява. Стюардесата и Кристина външно най - много ми харесват и ми изглеждат горе-долу нормални. Поли се държи по детински, но за мен е сладка. А Габриела преди да плюе другия да си погледне филъра в устните, че толкова е мигрирал, чак до ушите и ще стигне…

# 2 263
Теодора Скоро с децата четохме една книга на Роалд Дал - там основната поука е, че ако човек е грозен отвътре и с лоши мисли, външно също добива грозен вид. Това момиче е олицетворение на грозна душа.
Габи Същата история като с Теодора. Грозна, празна душа.
Елисавета Тази ако е на 31, аз съм на 15. Имам чувството, че може да те набие само ако я погледнеш.
Валерия От този тип хора, които в началото са ти симпатични, после почват да те дразнят с вечно натякване, накрая не искаш дори да ги слушаш. Да, имай си каузата, но само това да ти е тема на разговор, идва малко нанагорно.
Айлин Красива и неприятна. Като олио ми е мазна.
Поли Логореята от притеснение много ѝ пречи, иначе е симпатична.
Елена Не е привлекателна, обаче добре се изразява и не показва първични емоции, за разлика от триглавата ламя.
Пам Много им се обяснява. На постоянните въпроси "ЗАЩО" аз щях да замълча, а не да обяснявам играе ли ми се... Твърде много им се връзва, което не е правилният ход срещу прогнили хралупи.
Милица Хем ми е жал, хем искам да не я показват много.
Мони Съща Гергана, само че дървена. Нещо не я разбирам, но има време...
Меган Интересно ми е колко е изчела за Евгени. Това е прекалено. Дори да знае факти, какво ги казва, че да се фука. Плашещо е.
Другите са пълнеж...
Докато го разпитваха за музиката, имах чувството, че никоя няма идея какво точно прави Евгени, ама да се направят на интересни.

# 2 264
Евгени и Елена биха били добра и стабилна двойка. И двамата са арт, четящи, мислещи, а и тя изглежда достатъчно зряла, широко скроена и самодостатъчна, за да може да прекара ползотворно времето си сама, докато той отсъства.
Аз не мисля, че пълните жени искат всички да ги приемат. Никой човек не е приеман от всички. Според мен просто искат ДА ГИ ОСТАВЯТ НАМИРА!! Защото хората много често са нагли, груби и безпардонни. Също така дават непоискани съвети и коментари. От друга страна, снизходителното отношение и преструвката, че не виждаме слона в стаята също не е ок. Истината винаги е някъде по средата. Моята критика към Пам е, че можеше да обърне внимание  на зъбите си, преди да влезе във формата. Ужасно жълти са и не е особено приятна гледка, а е и лесно поравимо.

Общи условия

Активация на акаунт