Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 1

• 134 400
  • 2 702
  •   1
Отговори
# 2 535
Много се съмнявам Евгени да е 178 см. Приятелят ми е точно толкова и съвсем не изглежда така. За сметка на това имам приятели 170 см. и точно на тях си прилича. Аз също съм ниска и му съчувствам най-искрено на човека.

Много често се споменава акцентът му. Не мисля, че е от живота в чужбина. Около мен десетки и стотици са излязли от България точно когато и той - на 18-19 г. - и абсолютно никой не е придобил акцент. Нито един случай не знам. Включително хора, които са се прибирали 2-3 пъти за 25 години и то във време, когато не е имало как да гледат съдържание на български в интернет и почти не са общували с българи в чужбината си.

За сметка на това познавам една жена от Пловдив, никога неживяла извън България. Тя имаше много странен говор точно като Евгени. Опитваше се страшно много да говори извисено и културно като говорителка по новините и да не мьека и като цяло го беше елиминирала, но се познаваше издайнически понякога в много нетипичните за западния говор гласни (не точно меки, а някак… прекалено бистри и дълги, почти като в италианския, и някак неточни, като фалшиви ноти) и супер натъртеното Л в думи като ладия. Точно като Евгениното.

# 2 536
  • София
Никакъв акцент не чувам при Евгени.

# 2 537
ПС. Видях, че е родена на 23.01. Коя година обаче, някой знае ли?
2001г. е Мони , според сторитата и в Инстаграм.

Айлин:

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 21:59 от sivomishle

# 2 538
С Наум съм се срещал на живо не веднъж. Висок е максимум 172см.
Евгени би трябвало да е около 170см.

# 2 539
Начи,първо още не съм гледала последния епизод,но ви чета и искам да се самообеся ритуално. Тоз ми ти Евгени,дето толкова го харесвам бил зодия рак. Аз един Рак го водя веЧ трийсетина години и чак последните 5-6 го турих на място,последното ми гадже преди него,кумът ми и зет  ми са Рак и са същите темерути,обидчиви,маниакално подредени и сръдливи гадове.Единственият им плюс е,че са мноого семейно ориентирани и и си “гледат” жената и децата 😂.
Мернах един кадър на това Мони,заснета в широка усмивка,лицето и се беше нагънало като стопена пластмаса. То не стига,че е опъвано,разтягано,разяно и шито,ми и сА китосало с осем пласта мазила. На 21 години,майко мила и оле мале в едно!
О,и много са ми смешни подигравателните послания към Евгени по отношение на ръст и професия.Гаче ли българите са високи и снажни сите или момчето свири по селските събори( даже и това нИ е лошо).Той свирил с най-известните съвременни музиканти,те му се смеят.
Никой не ви кара да го харесвате,бре,но му отдайте дължимото,успешен и уважаван Е.

# 2 540
Професията му е страхотна и е изключително успешен за годините си, дай Боже все така да се развива. Не мисля, че някой тук му се е подигравал за това специално. Единствено бе споменато, че с тези чести пътувания и дълги отсъствия ще му трябва неревнив и самостоятелен/самодостатъчен партньор със собствен живот (или някой, който да е съгласен да пътува с него).

На Виктор по-скоро му се подиграваха за професията или по-точно липсата на такава.

# 2 541
  • Вестерос
Коя е до Микаела в ляво? До Ергени в дясно е Ивелина нали?

# 2 542
  • гр.София
Тифани, червенокосата тук е Крисия,не Микаела, а до нея е Мария. За която аз нищо не разбрах.

# 2 543
Самият Евгени каза, че последната му връзка се е разпаднала заради продължителните турнета. Той дава вид на флиртаджия и предполагам, че прителката му затова се е чувствала неуверена във връзката им. Той се кълнеше, че ѝ е бил верен, ама жената откъде да знае. От опит знам, че не бива да се вярва напълно на мъжете. Обичат да послъгват.

# 2 544
С Наум съм се срещал на живо не веднъж. Висок е максимум 172см.
Евгени би трябвало да е около 170см.
Наум няма как да е 172 см, малко по-нисък е от  Виктор. А Виктор уж е 182 см.

# 2 545
То, ако е чужденка момата, ще му е по- спокойно относно изтичането на информация ( за бившата). Simple Smile

# 2 546
Мони има вече над 10000 последователи в Инстаграм, а като стартира предаването беше с 800.
Погледнах ѝ наталната карта с неясен час и си има цял стелиум във Водолей, луната е в Козирог, нормално е да не изразява никаква емоция.

# 2 547
,, Само” 800 последователи в началото, значи, освен ако не са я хакнали, не е от тия, които ламтят за такива по всички начини. Още една червена точка за нея. Водолей с луна в козирог иначе.. култово дори за тия, които не вярват в зодиите. 😂😂😂

# 2 548
Еее и аз да си имах  цял стелиум във Водолей и луна в Козирог..., а съм такава нервачка

# 2 549
И аз не долавям никакъв акцент в говора на Евгени. Може би защото съм пловдивчанка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт