Издателство „Изток-Запад“ те предизвиква: Бъди повече. Можеш!

• 12 362
  • 575
  •   1
Отговори
# 45
„Как да отгледаме добри хора“, защото съм семейно ориентиран човек.

# 46
Интересни са ми всички сфери и книги. Но ще сведа до една - Здраве и книгата "Презареждане на мозъка".
Ще бъда полезна на близките си и на себе си, ако обогатя познанията си за здравето.

# 47
Интересно четиво за мен биха били Личностните тестове. Себепознанието ще ми позволи да разбера и другите около мен.

# 48
Бих прочела :
Green Book семейни и социални ценности – „Как да отгледаме добри хора“ , много ми харесват подобен тип книги.

# 49
  • София
Здравето е най-важното нещо в живота, за това би ми било интересно и полезно да прочета "Презареждане на мозъка"

# 50
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Всички заглавия ми допадат, но първо бих прочела "Осъзнаване".Сякаш на този етап имам нужда от това.

# 51
"Как да отгледаме добри хора"- интересува ме всичко свързано с възпитанието на децата.

# 52
 духовни търсения – „Осъзнаване“
Може би съм в такъв етап, и другите бих прочела с удоволствие.

# 53
  • София
Бих избрала „Есенциализъм“ на Грег Маккюън. Винаги се стремя към безупречно изпълнение на всяка задача, а понякога е редно да се стремя да казвам "не", за да оставя друго лице да се справи само.

# 54
  • югозапад, под "Марков камък"
С удоволствие бих прочела "Как да отгледаме добри хора".

# 55
“Как да отгледаме добри хора“ - смятам, че е много важно да отгледаме добри деца.

# 56
  • Русе
"Как да отгледаме добри хора"-бих прочела с голям интерес.Имам две момчета,които се надявам да възпитам правилно.Интересно ще ми бъде и "Презареждане на мозъка",защото здравето ни е най-ценно и всички имаме нужда да се научим как да презареждаме силите си в днешнот забързано ежедневие

# 57
"Как да от гледаме добри хора"
"Презареждане на мозъка"
"Седемте принципа на успешния брак"
Избрах тези книги щ, защото ще ми помогнат както в професионален, така и в личен план.
С удоволствие бих прочела и "Осъзнаване"

# 58
Интересни предложения
Бих искала да прочета "Личностни тестове", за да опозная повече себе

# 59
" Осъзнаване" е моят избор от тези заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт