Помогнете в избора на име за момче

• 3 930
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
  • в Низината
Аз гласувах за Божидар. Мисля,че е добре да се съобразите с посланието, което носи дадено име, когато го избирате за дедето си.

# 76
# 77
  • Бургас
Съпруга ми казваше веднъж, че Тома е католическо мисля newsm78 или нещо друго, но не и от "най-българските" имена, може би затова няма гласували за него. Ьз гласувах за Калоян. Исках и за Божидар, не нещо не се справих. Simple Smile

# 78
  • София
Благодаря ви момичета, че намерихте време да гласувате в анкетата ми.  Heart Eyes
Надявам се бебо да почака още малко на топло, докато си изясня как искам да се казва.  Praynig Не съм предполагала, че е толкова трудно да се избере мъжко име. Виждам, че най-много гласове е получил Калоян, Георги и Божидар.
Аз принципно харесвам името Георги, това което ме притеснява е че сина ми трябва да се казва точно като свекър ми.  Tired Незнам защо ама малко ми е неприятно, не мога да кажа че имам близки отношения с него, въпреки че ни помага.
За Калоян това, което ме притеснява е че името напоследък е популярно. Thinking Преди 6 години кръстих дъщеря си Йоана, и като тръгна на градина се оказа, че само в нейната група са 4 Йоани.  Sick

# 79
  • София
Георги
Калоян

# 80
# 81
  • На небето
В интерес на истината нито едно име не ми хареса, но от изброените най ми понася Калоян.[/b]

# 82
Калоян

# 83
  • София
Георги и Пресиян  Peace

# 84
  • в зоната на здрача
Божидар.
Вече не е модерно децата да се кръщават на баби и дядовци/моля избягвайте да го правите/ Joy Joy Joy

# 85
  • София
Аз съм за Преслав и Калоян Peace
Hug

# 86
Калоян е хубаво име, но не харесвам галените му производни newsm78

# 87
Ами гласувах само за Георги Peace, другите не ми допадат Thinking
А защо не Слави, Петър, Тодор, Иван, Анастас.......... има много други

# 88
Преслав и Пресиян са моите две Peace

# 89
Аз съм за Георги,макар че и другите са хубави български имена,може би само Тома незнам защо и на мен не допада,обикновено се свързва с "Тома неверни".И какво ако е кръстено на дядо си,и дядото ще се радва ,и детето един ден ,че е кръстено на някого.

Общи условия

Активация на акаунт