Нежелана интимност

• 5 820
  • 97
  •   1
Отговори
# 75
Е, виновна не.
Но след стотния отказ би трябвало да се чувства унизена вече. То е нормално след петия де, но айде.
Че на мен ще ми се изпари даже да си искам от такъв човек.
Даже може да викна някой майстор нарочно да ни завари в леглото и да види как се прави Joy
И ще му кажа "като не си поливаш градинката, градинари бол мило"
Пък ако иска да изчезва.

# 76
Не мога да намеря причина за стоенето с такъв льольо. Авторката много по-възрастна ли е от него, грозна ли е, дебела ли е, каква е? Потресаваща липса на самочувствие и уважение на собствената личност.

# 77
Че то си е унизително изобщо да се налага да си иска, бре... То това едно от малкото предимства да си жена - мъжете да си искат, а ти да можеш да откажеш! И това ако ни вземат - е*ало си м*м*та вече, с извинение за вулгарния език...

# 78
Ох, ами то на маса жени им се налага да свалят, гонят мъже, просят секс. Защо пък мъжете да са льольовци? На мъжа пък може да не му става от всяка, само защото е мъж.

# 79
Не виждам нищо унизително "да си поискаш" понякога, демек ти да инициираш интимност. Но да искаш на мъж дето ти отказва, е това вече е патология.

# 80
Не виждам нищо унизително "да си поискаш" понякога, демек ти да инициираш интимност. Но да искаш на мъж дето ти отказва, е това вече е патология.
Ама аз под "да си поискам" разбирам да сложа дантелка вечерта и да се завъртя из стаята, примерно... Моя веднага тръгва подире ми. Ама да се моля, да захващам да му бъркам из гащите, да го приклещвам зорлем в ъгъла, и той да ми отказва отново и отново... Е, не... Няма такъв филм, честно...

# 81
Е, сега, всички сме хора. Не са мъжете пръчове. Но доста по-бързо им действа. Действието. Принципно.
Тоз му има нещо.
И аз съм сигурна, че нещото не е авторката.

# 82
Ако авторката трябва да си проси секс от собствения си мъж и дори в крайна сметка да не получава, тогава този мъж за какво й е изобщо? Може и да не е льольо, ама като не му става на пича и жена му не го възбужда, той не я желае и други подобни, да я зарязва и всеки да си търси щастието другаде. Говори за бебета, дава надежда на авторката, че имат еднакви планове за бъдещето, а после се прави на ощипана девойка. Честно, коя би изтърпяла подобни глупости?

# 83
  • Далечният изток
На мен никога не ми се е случвало. Много унизително ми се струва...

# 84
Ако авторката трябва да си проси секс от собствения си мъж и дори в крайна сметка да не получава, тогава този мъж за какво й е изобщо? Може и да не е льольо, ама като не му става на пича и жена му не го възбужда, той не я желае и други подобни, да я зарязва и всеки да си търси щастието другаде. Говори за бебета, дава надежда на авторката, че имат еднакви планове за бъдещето, а после се прави на ощипана девойка. Честно, коя би изтърпяла подобни глупости?
Как коя? Авторката явно.
Не са на 70 години, че да не искат секс. На по 20 и кусур са.
Също така ми прави впечатление как той преди излизал с много жени.
Ми аз ако чуя, че някой е такъв, няма да припаря до него. Повърхностен тип.
Ама Клеопатра се е и омъжила за него. Защото явно правех хубав секс в началото. Че това причина ли е за брак? Само голия секс.
Ми явно господина е свикнал на разнообразие и не може само леща.
Търси си другаде кефа.
А на авторката вика, че я обича и не я пуска, защото губи паричките. Че кой ще го храни, кой ще му дава парички, че да дава на родата там за някакви глупости.

# 85
Ама кога преди беее. Той е на 26, заедно са от 5 години. Кога е това преди? В детската градина сигурно. Смешник някакъв и то импотент и хрантутник. Баси ужаса. Авторката да каже кво й има, че търпи подобно мекотело.

# 86
  • Далечният изток
Едва ли дава на роднини. Лапнал е по някоя малка кифла. Само не разбрах той в момента от къде има пари, че и да раздава... Авторката да не издържа и любовницата?!

# 87
Авторката е поредната, която е спала като си е избирала мъж.

# 88
Дами, с ръка на сърце - щяха ли коментарите ви да са същите, ако ролите бяха разменени? Бихте ли посъветвали мъж, чиято жена не спи с него, да излезе и да забие някое друго яко парче?

# 89
  • Далечният изток
Разбира се, и сме го писали многократно.

Общи условия

Активация на акаунт