Нежелана интимност

• 5 789
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
Може и да бъркам, но нямаше ли такъв профил, който преди често пускаше теми за детето си? И питаше всевъзможни неща? Но май там имаше и някаква цифра в името.

# 61
Значи да обощим
1. Хрантутник - нямал пари казваш, давал на други казваш, ти го издържаш казваш
2. Простак - говори за жени и секс пред приятелката си, за да се прави на гъзар пред приятелите
3. Комплексар - говори за секс, а не прави секс
4. Импотентен- не ми става като му се предлагаш и отказва
5. Емоционален насилник и манипулатор - изкарва теб виновна, че имаш нужди, които той не може да задоволи, щото явно е импотентен.

Значи импотентен комплексар манипулатор на дребно, че и хрантутник...
Пита се в задачата - за къв ти е тоя?!?
Тамън това щях да пиша. Взе ми думите от клавиатурата.
Значи тя като тръгне да се изнася или да говори за раздяла, оня миндил почва да плямпа колко я обичал.
Обича и паричките. Боже, колко глупави жени има. Не се обиждай авторке, но не се държиш много умно в тази ситуация.
Вземи се осъзнай. Ако е в твое жилище му бий шута и му кажи да си намери някоя друга да го издържа.
Баси, доста се унижаваш момиче. Ама продължвай. Да видим докога.
И като ти казва, че те обича, му кажи, че може да си се обичате отделно в други жилища. Може да пийвате кафенце. Кажи му, че ще си намериш мъж, който знае как да обича, а не импотент като него. Баш така му кажи.
Ако пък нещо раздялата забуксува, ми искай му пари. Наем толкоз, храна толкоз, сметка толкоз.
Че е смешно да го издържаш, а той всичко да си дава на някакви там роднини.

# 62
Имаше една Клеопатра, която искаше да праща свекърва си на село, да даде път на младите в експлоатацията на жилището. Младите бяха около 40 преди 2 години.

# 63
  • Paris, France
От действия , както казах правехме го често , аз съм му отказвала в някои моменти - когато съм била в цикъл или нещо ме е боляло , защото той и тогава искаше и казваше,че всеки удобен момент ме желае и мисли . Когато сме били на работа постоянно ми пишеше вечерта ще правим еди какво си и що си , и го правехме и в един момент стоп и точка.
Всичко започна , когато остана без работа , мислех ,че е стресиран и затова не иска, но после започна работа и се оправдаваше пък с нея , че е изморен .

Безпаричието и несигурността от липса на работа може да са го депресирали и да са му свалили и без това ниския тестостерон.

Мисля си да не е срещнал друга докато не е работел и да е прехвърлил желанията и чувствата си към нея. Едва ли спи с други щом няма пари, женен е, живее с жена и е на 26г.

А ти сигурна ли си, че парите си ги дава на семейството му? Да не би да играе хазарт или наистина да ходи по жени с парите, а да те мотае, че ги дава на сестра си и чичо му?

При вас ролите са обърнати. Ти издържаш семейството, настаняваш, ти гониш за секс. Мъжът трябва да се чувства ловец, покровител, защитник и снабдител.

Въпросният ми изглежда манипулатор - като си идеш идва и се моли на колене. Като се върнеш, не те е*ава за слива. Проблемът е, че не уговаряш промяна преди да се върнеш при него. Като се върнеш той сигурно е мил 2 дена и бавно пак си подкарва по старому.

Пишеш, че не можеш без него. Какво точно ще ти липсва ако се разделите?

Искате бебе, уж. Едно бебе иска грижа, внимание по 24 часа и пари. Той явно не желае да вложи във вашата двойка. Защо искаш да се връзваш с дете?

Според мене мъжът ти е охладнял и вече не те харесва особено. Седи с тебе от финансови съображения, а плямпа за бебчИта, защото знае, че ако ти каже, че не ще деца с тебе ще му биеш шута.

На твое място бих се разделила и развела с въпросния. И за чеп не става, а и не е зрял обществено, кариерно и финансово, освен емоционално.

# 64
  • София
Ако са се оженили и той тогава е спрял бих решила, че е гей и се е оженил за пред хората.
Но той е бил сексуално активен след сватбата и в един момент е спрял. Вероятно е имал емоционален проблем, но според мен си е намерил любовница и цялата му сексуална енергия отива там.
Озадачаващото е, че уж искали бебе, пък... то от въздуха няма как да стане. Повечето мъже, които се обзавеждат с неофициална половинка се стараят и вкъщи да са доволно жените, за да не ги заподозрят.

# 65
Ако толкова си заритала за него, и на мене не ми е ясно за какво ти е, спри да плащаш сметките и да видиш как чудодейно ще се излекува изведнъж.

И да се "излекува", има ли смисъл да държи тази пиявица в дома си?
Излекуването няма да е от любов, а от любов към касичката.
Ама авторката няма да го стопли. Ще се унижава още и ще маструбира.

И как така има пари, но не работи.
Значи взима от авторката да дава на роднините си.
Леле душо, много си щедричка, айде да ти стана приятелка, молим ти се от душата на дъното си Joy

# 66
Е как ще стане това бебе с тези спорадични включвания.
Онзи просто си чеше езика.

# 67
  • Great Britain
Любовница в картинката.

# 68
То друга причина няма.
Освен ако не е болен, ама не вярвам.
Иначе обичка авторката, кой не си обича касичката. Явно авторката е Шугър мама Joy

# 69
Айде, пак се обърнали ролите….

# 70
Не е даже и Шугър мама, щото ако беше, щеше поне да е задоволена. А тя нищо не е. Хем незадоволена, хем си плаща, хем й вменяват вина... кАжи честно, кво ти има авторке?

# 71
Значи трябва ново определение да мислим за такива като Клеопатра.

# 72
Е те това не го бях виждала – жена да се чувства виновна, че си е поискала сексуален контакт. И то с любимия.
Какво им става на тези мъже бе?!

# 73
От колко време е така ?
Ти на колко си ?
Ми кво му се молиш , нагласи се , излез някъде , ако ти звънне кажи че ще се забавиш и се прибери на другия ден . Спри да му се молиш . В тоалетната с телефона е доста странно . Със сигурност има друга .

# 74
Шугър Дади? Издържа кифла, която само мрънка, точи пари и се прави на глуха и сляпа, въпреки, че бива отрупвана с подаръчета и внимание, а когато й се пробват, се прави на ощипана госпожица... Само че в случая са обърнати половете...

Общи условия

Активация на акаунт