Нежелана интимност

• 5 791
  • 97
  •   1
Отговори
# 45
Извинявай, обаче ако ти сама не можеш да се вземеш сериозно, никой няма да го направи. Време е да се събудиш от дълбокият сън. Седнала си да мислиш за бебчИта, а той дори не те иска за секс. Наистина ли не виждаш, че си губиш времето и разпиляваш енегрията напразно?

# 46
Поредният дрънкач, за да замазва очите и да си живурка в банята с телефона.
Помисли теб какво те устройва, не бъди толкоз разбираща.

# 47
Оо, ами той човекът е на пълен пансион! 😂😂😂

# 48
А, женени, да. След сватбата ли стана асексуален?

Не, след сватбата беше дори по-активен и казваше , че иска всеки свободен момент. От лятото се промени , беше безработен тогава , мислех,че ще се оправи , но си продължи така. Просто се промени изведнъж.

# 49
  • Далечният изток
Ама ти "знаеше", че е сексуално активен само от хвалбите му или от действия?
Пишеш, казал това, казал онова, а някви реални действия?!

Аха, ясно, докато се е размотавал безработен, може да е намерил някоя.

# 50
От действия , както казах правехме го често , аз съм му отказвала в някои моменти - когато съм била в цикъл или нещо ме е боляло , защото той и тогава искаше и казваше,че всеки удобен момент ме желае и мисли . Когато сме били на работа постоянно ми пишеше вечерта ще правим еди какво си и що си , и го правехме и в един момент стоп и точка.
Всичко започна , когато остана без работа , мислех ,че е стресиран и затова не иска, но после започна работа и се оправдаваше пък с нея , че е изморен .

# 51
А, женени, да. След сватбата ли стана асексуален?

Не, след сватбата беше дори по-активен и казваше , че иска всеки свободен момент. От лятото се промени , беше безработен тогава , мислех,че ще се оправи , но си продължи така. Просто се промени изведнъж.
Мисли от лятото насам дали е възможно да си е намерил любовница. Казваш постоянно е с телефона навсякъде.

# 52
  • Далечният изток
Сексуален човек не става асексуален, освен ако не е болен нещо. Мисля, че секс прави, само че някъде другаде...

# 53
Чета и се чудя за какво ти е този мъж. Любов, любов, ама нищо не му е като хората. Стига си се унижавала, ами вземи го зарежи. Финално. Без повече шансове. Той в момента ти се води съквартирант, нищо повече.

# 54
Още един глас за любовница. И не иска да прави секс, за да не направите бебе и да се върже още повече с тебе. Замазва ти очите с молби да не го напускаш,  защото го издържаш. Като си стъпи на краката ще ти бие дузпата.
Това е моят прочит на ситуацията.

# 55
Ако толкова си заритала за него, и на мене не ми е ясно за какво ти е, спри да плащаш сметките и да видиш как чудодейно ще се излекува изведнъж.

# 56
  • София
А, ето това е добра идея Wink

# 57
Ужас. Защо ти е бебе с човек, който и с пръчка не иска да те докосне? Въобще защо се унижаваш така? Твърдиш, че всичко ви било наред? Кое е наред, звучи ужасно всичко описано от теб. Това че си намерила друга жена, която живее без интимност не прави ситуацията нормална.
Без любов семейство не се гради, а ако има любов, тези извращения, които описваш липсват.
Този мъж вероятно е гей и ти си за пред хората.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 20:31 от Radeva-87

# 58
От действия , както казах правехме го често , аз съм му отказвала в някои моменти - когато съм била в цикъл или нещо ме е боляло , защото той и тогава искаше и казваше,че всеки удобен момент ме желае и мисли . Когато сме били на работа постоянно ми пишеше вечерта ще правим еди какво си и що си , и го правехме и в един момент стоп и точка.
Всичко започна , когато остана без работа , мислех ,че е стресиран и затова не иска, но после започна работа и се оправдаваше пък с нея , че е изморен .
Какви колежки има на новата работа?

# 59
  • Варна
Госпожо (разбрах, че сте женени), този НЕ те иска, не го ли схващаш? Спри да се унижаваш и се махай.

Общи условия

Активация на акаунт