Нежелана интимност

• 5 782
  • 97
  •   1
Отговори
# 30
И какво смяташ да правиш, след като очевидно не те иска?

Чувствам се отхвърлена , но може и в мен да е проблема. Темата не е "пързалка" , както се изразиха съфорумници , просто исках да споделя... Към момента се обслужвам сама , днес отново говорихме за това - той си каза , че не иска отново, че не му се прави толкова .. Към момента ще се придържам към самозадоволяване , колкото и да е гадно при това ,че имаш мъж до теб да си правиш хубавото сама. Пък ще видим до кога ще издържа. А може би наистина съм прекалено вманиачена за секс . Относно това ,че аз го издържам и той си дава парите на роднините и им плаща сметки и неща ,това го казах покрай другата дама , която сподели,че е в същата ситуация , но нейният мъж не я бил докосвал от миналата година, че поне нея са я уважили за празника. На мен не ми пука за подаръци , изкарвам си пари и мога да си купя каквото и когато искам и го и правя де  , единствено искам ласка , докосване , да съм желана , а не отхвърлена.

# 31
Ми той явно се чувства финансово притиснат. Това бебе е огромен разход. Ти защо ще раждаш от такъв? Или ти е просто колкото да забременееш и да му биеш шута?

# 32
Скрит текст:
И какво смяташ да правиш, след като очевидно не те иска?

Чувствам се отхвърлена , но може и в мен да е проблема. Темата не е "пързалка" , както се изразиха съфорумници , просто исках да споделя... Към момента се обслужвам сама , днес отново говорихме за това - той си каза , че не иска отново, че не му се прави толкова .. Към момента ще се придържам към самозадоволяване , колкото и да е гадно при това ,че имаш мъж до теб да си правиш хубавото сама. Пък ще видим до кога ще издържа. А може би наистина съм прекалено вманиачена за секс .

Със сигурност се шегуваш..?

# 33
Той го иска , аз също го искам. Постоянно говори за бебе , а стигне ли се до секса край. Е как да стане това бебе , комшията ли да го направи вместо него. Честно да Ви кажа , може да ви се стори смешно и налудничаво , но понякога ми идва да му сипя виагра в напитките , че да го видя после как ще ме отхвърли.
Благодаря на всички , които писаха. Желая ви здраве и любов!

# 34
А мислила ли си просто да спреш да се молиш и кроиш планове за изнасилване, и да го напуснеш, щом не те иска?
Хората, които искат дете и семейство го правят. Не се оправдават всяка вечер.

# 35
Мъж на 26 да говори постоянно за бебе...
Познавам татковци на 2 на 26, чудесни хора са, но тази история все повече ми намирисва. Грамотно разказан тъмнозелен сюжет.

# 36
На това с финансите ме загуби…

# 37
А мислила ли си просто да спреш да се молиш и кроиш планове за изнасилване, и да го напуснеш, щом не те иска?
Хората, които искат дете и семейство го правят. Не се оправдават всяка вечер.

Мислите ли ,че не съм го правила? Много пъти се прибирам и казвам край , а той идва , моли се , казва,че не може без мен. Аз също го обичам и искам да съм с него, но не искам приятелче , а партньор. Всичко във връзката го правя аз , но удоволствието в един момент ще ми писне да го правя сама.
 Пожелавам Ви никога да не влизате в ситуация като моята в този "сюжет". Благодаря Ви за прочитането, лека вечер!

# 38
  • Тра-ла-ла
Значи е с теб от 21 годишен...колко много връзки да е имал? Прави секс от 10 годишен и е имал 11 връзки по 1 година? Или под връзки се има предвид разни неангажиращи хоризонтални изпълнения?

Просто човекът може да си е свободолюбив, иска разнообразие на 26г. За 5г си му омръзнала и иска да си върне стария живот на плейбой?!
С мъжа ми сме приятели от 5 години , но официално сме заедно от 2 г.  ... Млад е (26 години)...
защото е имал много връзки с жени ,

# 39
  • Далечният изток
Аз нещо не разбирам... Защо му се молиш?! Питаш веднъж, втори път и приключваш. Пък и какво очакваш като питаш за хиляден път?! Казва ти, че не те иска, ти продължаваш да се натискаш... Луда работа.
И с това бебе... Той предлагал ти е брак, сгодени ли сте? Бебе искал... На приказки.

# 40
Не се чувства сигурен в теб, ако си си тръгвала десетина пъти за тия пет години. А в същото време го натискаш за бебе.
Сега е малко - хем го иска, хем си мисли че може да си хванеш пътя пак, с детето..
Изневерявала ли си?

# 41
  • София
На какви унижения се подлагат някои жени от много "любов".

# 42
Аз нещо не разбирам... Защо му се молиш?! Питаш веднъж, втори път и приключваш. Пък и какво очакваш като питаш за хиляден път?! Казва ти, че не те иска, ти продължаваш да се натискаш... Луда работа.
И с това бебе... Той предлагал ти е брак, сгодени ли сте? Бебе искал... На приказки.

Женени сме от 2 години ! Не сме сгодени , а подписани в общината! Моля Ви , четете и тогава пишете. Под връзки имах предвид не сериозни , а като цяло всякакви обвързвания. Не съм изневерявала , той ми е единствен бил , не съм била с друг и не искам. Тръгвала съм си два-три пъти и то сега последните месеци , защото сме се карали жестоко , а не ,че си тръгвам за щяло и нещяло. За него съм виновна и съм маниачка , сега ме изкарвате и вие такава. Просто споделих ситуацията си, да видя има ли и други в това положение , благодаря за изчитането и спирам до тук. Който разбрал - разбрал. Не търся съжаление ,нито упреци!

# 43
  • Далечният изток
А, женени, да. След сватбата ли стана асексуален?

# 44
  • София
Не се чувства сигурен в теб, ако си си тръгвала десетина пъти за тия пет години. А в същото време го натискаш за бебе.
Сега е малко - хем го иска, хем си мисли че може да си хванеш пътя пак, с детето..
Изневерявала ли си?

След толкова много "бягства" му е ясно, че винаги ще се връща. Много удобна женица, само дето досадна с тоя секс. Ама все ще я откаже, въпрос на време.

Общи условия

Активация на акаунт