Бременна съм, а не искам да живея тук

• 11 907
  • 418
  •   1
Отговори
# 330
Жената не е готова да отглежда дете сама. Не че я обвинявам за което.

# 331
  • София
Ами тя за много неща не е готова. Време й е да порасне. Дали ще задържи детето или не, ако не иска пак да се докара до същото положение за пореден път, ще трябва да се вземе в ръце да направи драстични промени в живота си.

# 332
Жената не е готова да отглежда дете сама. Не че я обвинявам за което.

Детето е създадено съзнателно, не е инцидент. Аз я обвинявам.

# 333
Обвинения няма да и помогнат, но за мен и неговото поведение е такъв червен флаг... даже не бих се замислила какво да правя , я направо багажа и докато е на работа заминавам без предупреждение.

А той е много категоричен. Голяма част от нещата, които й казва е за да я притисне и да й съкрати опциите. Забелязвам, че взима решения, категорични решения, без нея - тоест, следи й поведението и си прави сметката, а на нея просто съобщава ограничени опции.

Това си е направо токсично поведение.

# 334
  • ЯМБОЛ
Не живее сега на село,в малък град,в такъв е живяла и тук.Налата героиня обаче иска голям град и явно той й е фикс идея,пред която бледнее семейство и дете.Има възможност с дипломация да си остане при испанеца,да си смали протекциите,да се върне при мама и с дружни усилия да си отгледа детето или да си вее байряка в Севиля сама след пореден аборт.

# 335
  • София
Типичен испански мунчо. Познавам ги.
Слушай сега, купи си едно билетче от Уиз Еър и ела тук да си починеш. На мунчо ще му дойде акъла и ще те потърси.

# 336
  • София
Отговарям след последния пост на авторката, после ще дочета.
Според мен човекът адски се притеснява, че тя може да го съди за издръжка и т.н. и затова натиска за аборт. Аз (която съм ЧЕСТНА до болка и смятам, че мъжът трябва да знае, че е станал баща, дори после да не искам нищо от него и да не се погледнат с детето, просто чисто енергийно не искам да виси във вселената подобна лъжа) на нейно място щях да ида до болницата да повися в един ъгъл (или да говоря с гинеколог), че уж съм направила аборт, след това да си събера багажа и да се прибера в България и после да не чуя за въпросния мъж, нито той за мен и детето. Все пак след като искаш да убиеш (казвам го с уговорката, че всяка жена ИМА правото да прави или не аборт) детето си, значи, че не го искаш, за какво ти е тогава да знаеш?
Чисто и просто се страхува от евентуални искания.
Глупчо.

# 337
Супер идея Светулчица. Авторката да прочете.
Тъй я. Казва му, че ще прави аборт, отива някъде за няколко часа, после се прави на отпаднала и на три и половина и спокойно се разделят за 2-3 дни докато си събере багажчето и изчезне. И разбира се комуникация с този никога, че ако роди и разбере, ще прави мизерии.

# 338
Виждам, как съзнателно си съсипваш живота и от тук няма да става по-добре! Осъзнаваш ли, че заради едни нокти и един голям град съсипваш три живота? Обичаш ли го този мъж? Имай предвид, че ако решиш да родиш, следващите поне 2 години няма да са ти нужни молове и маникюри и си на точното, спокойно място за отглеждане на дете.
Потресена съм от съветите да бяга в България, да се крие от бащата и да ражда... Защо? Защо трябва да прекъсне връзката на бащата с детето? И като роди в България, ще цъфне без финанси, така ли?
Авторке, имала си шанс за спокойствие и семейство, но го изгуби. След време ще съжаляваш. Против абортите съм, но в случая е най-разумното решение.

# 339
Аборти тук в тоя град не се правят. Трябва в специализирана клиника в Севиля. Сещате се, че той ще държи да ме придружи, няма и да ми повярва, ако му кажа, че сама съм ходила в Севиля да правя аборт. Ще иска да види някаква документация поне. Познавам го.
Казва ми, че той когато е казал да спра хапчетата живеехме все още в Севиля, после като сме дошли тук аз съм била все нещастна , ами като е усетил, че чувствата му изстиват защо не ми е казал, за да спрем да правим необезопасен секс..
krasitrud, не ми е фикс идея големия град, нито става въпрос за кафенца и дискотеки, а за възможности за работа. Но така или иначе, той вече не иска това дете, как бихме могли да останем заедно, където и да е?

# 340
Той е виновен основно, колкото и да се опитват тук да ти пробутат, че виновната си ти. Той и само той, "мъж", а бяга от отговорност. Кажи му в прав текст, че е направил дете, не те е пазил и ще си поеме отговорността. Не го заплашвай, че ще се прибереш в България, кажи му, че ще отидеш в голям град, където ще имашп възможност за реализация и съответно за финанси, с които да гледаш детето, а той ще плаща издържка, ако не иска да участва в живота ви. Точка, да се оправя.

# 341
Документация щял да изисква? Извинявай за въпроса, но да не е склонен към насилие?

# 342
  • София
Съгласна съм, че е токсичен и авторката трябва да внимава как ще реагира. Затова наистина най-добре да се изнесе, докато го няма.
ами като е усетил, че чувствата му изстиват защо не ми е казал, за да спрем да правим необезопасен секс..

Пак прехвърляш отговорността на него. Ти ревеш за големия град и си нещастна, ама той трябвало да спре секса. Е да, ама абортът ще го правиш ти. И бебето ти ще го гледаш. А той виждаш добре гледа себе си - ще иска документи и доказателства за неговото, няма да чака на теб и твоята дума.

# 343
За мен мъжът я обича. Искал е да гради семейство с нея. Единдтвеното му "прегрешение" е, че не иска да живее в голям град. Какво да направи човекът според вас като по цял ден му реве колко е нещастна! Ми предложил и е аборт и да си търси щастието. Ако утре отидат в голям град и пак е нещастна, защато явно нея любовта на мъжа и дете не я правят щастлива. Аз ако имам дете също ще искам да съм част от живота му. Той ѝ е казвал ще ще се грижи за тях. Тя пак не иска, само голям град и нокти могат да я направят щаслива, той и детето не. Според вас какво да направи? Пуска я да си върви..... щастлива и без товар.

# 344
  • СИ
Тя сама дете няма да гледа. Няма смелост.
И в Севиля сама няма да се върне.
На село, при мама.
От две седмици бременна, а оревала света че в малък град не може да живее. Щото това да правиш нокти е по важно от това да имаш деца и семейство. До такава степен че мъжът да й предложи аборт. Щото в България все около Дондуков 1  и 2 е живяла. И правенето на нокти е професия, от която зависи оцеляването на света.
Хем глупава, хем лигава, хем с претенции.

Да, излишните претенции са в повече. И аз съм склонен да си мисля, че е повече страхлива. И понеже досега е живяла леко и както дойде, сега не знае какво и как да прави. Не разбирам, какво толкова се е вкопчила в тия нокти. Само това и нищо друго. Ако не прави нокти - край...!
Даже си мисля, че може много добре да си подреди живота в Испания. Ако роди, детето ще е с баща испанец и със сигурност ще трябва да плаща издръжка. Просто тя не знае какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт