Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 312
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Връщала съм аз в магазин. Беше мисля месец беше срокът.

# 556
Поръчка онлайн не може да се върне на място в магазина. Скоро го разбрах, нищо, че го пише в условията 😁
Какво ще рече, че ще ми нулират точките? Мога ли да ги осребря до датата на нулиране? Защо ме известяват всеки ден затова нулиране? Рових да търся информация, но не намирам отговори на въпросите. Благодаря предварително на който поясни 💐

# 557
Натрупаните точки важат в профила една година, т.е. на датата на регистрация като лоялен клиент на следващата година те се нулират и започват отначало да се трупат пак точки в рамките на една година, на следващата пак се зануляват и така… докато по този начин им функционира програмата за клиенти.

# 558
Връщала съм аз в магазин. Беше мисля месец беше срокът.

30 дни е май. Нямам бележка да видя.

# 559
И аз имам такъв спомен от надписите по касовите бележки, за 30 дни срок за връщане, но скоро не съм пазарувала от физически магазин и нямам също бележка за сверка.

# 560
Вкъщи имам, ще погледна довечера.

# 561
Да провери, че нали сменяха правила....да не са го променили.
А иначе в сайта тази информация не е налична, защото сайта си е само и единствено за онлайн продажба.
В реала да се пита за по-сигурно.
Но преди година -две беше възможно със сигурност - да върнеш в магазин нещо, купено от магазина.

# 562
Скрит текст:
Отпадна ми въпроса

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 11:27 от fenyx

# 563
30 дни е връщането във физически магазин. Без бельо и козметични продукти.

# 564
Здравейте, дали някоя има код за отстъпка , който мога да ползвам ? Искам да поръчам бански Simple Smile

# 565
Здравейте! А някой запознат ли е, дали връщане от едно поръчка може да стане на 2 пъти? , т.е да върна няколко артикула сега, а един който ми е под въпрос да върна след 2 седмици например, защото въпросния артикул е за подарък, и има шанс да не пасне ( поръчката е с голяма сума, за това си бързам парите)

# 566
  • София
Тези дни оправях гардероба на децата и се оказа, че на сина ми всъщност доста неща му трябват. Напълнила съм кошницата, ама ми се ще нещо 20 % . Grinning Чудя се дали чак за 01.06 ще пуснат някакво намаление.

# 567
И аз чакам намаление, няколко неща съм набелязала.

# 568
  • София
Здравейте! А някой запознат ли е, дали връщане от едно поръчка може да стане на 2 пъти? , т.е да върна няколко артикула сега, а един който ми е под въпрос да върна след 2 седмици например, защото въпросния артикул е за подарък, и има шанс да не пасне ( поръчката е с голяма сума, за това си бързам парите)
Да, може. Наскоро връщах на два пъти. За второто връщане трябваше да разпечатам нов формуляр за връщане. Товарителница не разпечатвах, защото имах връщане от следваща поръчка и сложих всичко в един плик.

# 569
Здравейте. Отдавна не съм пазарувала в ХМ и съм забравила, имаше ли отстъпка за рожден ден и какви са условията ако има.

Общи условия

Активация на акаунт