Пазаруване от НМ, тема 62

• 44 289
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Може да са за ценители, не знам, не разбирам....но знам че тия ценители трабва да са млади Grinning...че иначе на 50г с такива дрехи...мани мани...

Ние с Фанито щяхме да си вземем по един изрязан садо мазо бански...за Приморско....Joy...таман щеше да ни лепне, нали душата Satisfied....обаче малшанЦ...изчерпано Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 661
Леле Фанито със зеленото шапо, садо мазо банският и Тета до нея, ще утрепете всичката жива риба по черноморието! 😂😂😂
Еспадрилите от тая година умалени ми дойдоха, едва си навирам крака, ще ги пръскам с разширител. Панталонът топ обаче

# 662
  • София
Не съм по темата, но забелязах по ревюта, че модата е нещо твърде младежки насочена.  По тялото, късо, изрязано.
Както и да е, отивам да си търся широк бял/кремав панталон. Ако сте харесали ленения, да знаете че прозира.

# 663
Ааа това за садо-мазо Mugler банския в Приморско избива рибата. Идеално се вписва! Ще е черешката на тортата на която и да е излежаваща се девойка.

# 664
Ми вие за Малдивите ли ги вземате ? БанЦките....Stuck Out Tongue Winking Eye

В чужбинските ХМ няма ли наличности...за тези които искат да си закупят, гледахте ли там?

# 665
  • Бургас
За банските не знам, ама се впечатлих от нещото облечено в боди. Мъжко ли е, женско лий 🙈

# 666
Може да са за ценители, не знам, не разбирам....но знам че тия ценители трабва да са млади Grinning...че иначе на 50г с такива дрехи...мани мани...

Ние с Фанито щяхме да си вземем по един изрязан садо мазо бански...за Приморско....Joy...таман щеше да ни лепне, нали душата Satisfied....обаче малшанЦ...изчерпано Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тете, де ги тези убавини?
Мен така ме завъртяха в работата, че всичко съм изпуснала, еййй((
И сега с какво ще се връткам на плажа по-така, направо викам на Перла дюс да се покажем, тогава само аз ще съм си и ще се ширя съм сигурна))
Ти на Приморско ли ще си тази година? Бе казвам ти аз там плажове много, дълги ивици, кат се пуснем по единия, па по другия мани-мани))

ПП. Видях ги)) Харесват ми, ама ...много плат има, малко ще ме затваря, но..виках да поръчам, то пък само големи номера останали)) Следващият път, еми ей-на така изпускаме)) Ей този харесах, ама доста ще ми е затворен))

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 19:57 от Анонимен

# 667
Харесват ми, ама ...много плат има, малко ще ме затваря,..

JoyJoyJoy...оф..ще ме умориш...ще ме затваря, вика Joy..сладурана...

Нека са отворени, мари..да ни дават шИзлонги на първия линеал..безплатно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
  • Пловдив
Грабнах една тениска аз. С ваучер за 5 лв + 10% еко си стана супер цена,  като за Мugler. Другото си е младежко и за перфектни форми, не ми е садо-мазо...

# 669
И на мен ми е садо-мазо, чак ме стресна една от моделките и бързо затворих прозореца. Нещо не го очаквах това, да ги взимат младите, не е мойто Simple Smile

# 670
И аз бързо се отказах. За мен е ясно, че не е, но и за дъщеря ми нищо не ми хареса.

# 671
Дънките ми харесаха, но не за тия пари. А намарение не видях, макар да съм им супер, дупер плюс:)))

# 672

При мен не се отразява отстъпка в кошницата, явно има бъг.
Вчера пуснах обувки за децата и сега ще повторя поръчката с намаление Sunglasses

# 673
  • Mostly in my mind
Не ми отчита и на мен отстъпка.

# 674
Може да е оферта само за избрани клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт