С какво ви дразнят майките?

• 43 018
  • 699
  •   1
Отговори
# 120
Лелеее... какви определения "малката к*****а"?!?!

# 121
А ти защо реши, че под предателство се има предвид изневяра? Такъв примитив едва ли ще си прави труда да търси евфемизми, просто щеше да я информира каква ... (сложете си епитетите по ваш вкус) е.
Под предателство може да има предвид, че не му е дала последните си 5 лева, за да ги проиграе на хазарт например. Или че го е издала за нещо, което е направил – нали бил мутра. Или още куп неща.

# 122
Стигнахме до момента, че жертвата си е виновна. Много време ви отне.

# 123
Човек си споделя нещо и какви коментари само... Май семейството на РВ88, ще излезе цвете, в сравнение с част от участниците в темата.

# 124
Според вас нормално ли е следното: майка ми идва в гр. София с мъжът си, обажда се на сестра ми и излизат заедно с племенника ми и зет ми, за да се видят. Не се обажда на мен и моят мъж. Аз разбирам за идването й след 2 дни, случайно.
Ще съм благодарна ако споделите мнение Simple Smile

Айде сега. Заритала си да ти се обажда. Моята идва за лекар, звъни на сто човека да си уговаря срещи, часът за лекар едва ли не й пречи на социалния живот, нон-стоп е на телефона, и когато й звъни сестра ми, родителката се разкрещява как точно сега ли, когато е тоооолкова зле и какво искала тя, да кръстосва града заради нея ли, не можело да се видят сега. А може спокойно да й каже, че няма време или че иска да полежи и ще се видят другия път. Но то си е такова. Хич няма да се сърдя, ако не се обажда на мен. А ти си седнала да тъгуваш. Няма смисъл понякога бе човек, просто отминавай.

# 125
Разбирам, че някои имате дъщери на тази възраст, ама 15 годишна дето се фраска с целия град си е баш малка к****ичка. Така че дали ще го кажа по един или друг начин, не се променя този факт. В разтуряни семейства често се случва, особено когато майката е от същата порода. И е много малко вероятно под предателство да се има предвид жената да е викала за противниковия отбор на футболното дерби от града им.

# 126
В разтуряни семейства често се случва, особено когато майката е от същата порода.

Още по-често се случва, когато дъщерите не получават достатъчно внимание от бащите си.

# 127
И тва е така, но обикновено причината е комплексна, както казах идваща от разтурия и кофти примери в семейството, и от двамата родители.

# 128
Не е задължително.
Има много примери от "добри" семейства. Където бащата е стожерът на семейството. Родителите са цял живот заедно - дават добър пример как трябва да се подкрепят в една двойка. НО сакън да не си прегърне или целуне детето, че току виж го разглезил...
Бащата е от стомана - никога не плаче, никога не хвали. Ако не критикува е достатъчно постижение.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 22:51 от presiana78

# 129
  • Димитровград
Защо написахте такава история? Изсмуквате си я от пръстите? Или лични преживявания въплътихте?
Боже, боже! Жената е била жертва на насилие, заедно с майка си и сестра си, какви си ги плещите?

# 130
Не е точно така, има хора и хора. Ако момичето не е такава, няма как да я накараш и не ми обяснявайте, че е от семейната среда. Това си му идва но човек от вътре. И ние сме деца без родителски контрол, дори 90% от приятелките ми си бяха "ескорт", ами не става. Дори веднъж бях отишла с една да "обслужва" един, аз и негов приятел чакахме в кола, момчето ме пита как може да се събирам с такива, а да не съм такава. Ами може, нямах други приятелки, а момичето макар и такова беше свестно. С ММ сме заедно от 11г, живеем от 5г, бях на 21г, когато му казах, че не съм била с мъж. Учуди се, защото за 6г не му споделих, а и знаеше за приятелките ми, незнам как ме изчака толкова, явно наистина ме обича.

# 131
  • София
Май е време и за тема "С какво ви дразнят децата?".

# 132
Моята ме дразни с това, че се заряза. Живее живот, който не иска, а сега на стари години съжалява. Крепи я само миналото какво било и т.н. Спря да излиза навън заради това какво ще кажат хората (имаше онкологично заболяване), а сега заради този застой деменцията я застигна. Хем ми е мъчно, хем ме е яд на нея.

# 133
Нищо не е отровило повече животи от "Ама какво ще кажат хората?". Не мога да опиша колко ми е противна тази реплика и идеята ѝ.

# 134
  • София
Ненавиждам я. Буквално. Като я чуя и подпалвам. Как може да се биеш в гърдите, че си ми близък, а мнението на хората да ти е по-важно от моето? Значи те са ти близки, аз отказвам да бъда.

Общи условия

Активация на акаунт