Паническо разстройство - 57

• 41 988
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Скрит текст:
На мен заради страничните ефекти на антидепресанта (Сероксат) пси ми изписа 1 т сутрин ксанакс сутрин и половинка вечер от 0,5 и бонус два пъти флуанксол… Това не са ли малко конски дози ? Вече не знам от кое повече ме е страх от ПА или от хапчетата
Не ми звучи като голяма доза. Само тази 1т ксанакс сутрин не те ли успива през деня?

Аз продължавам да се опитвам да овладея хипохондрията, но засега без особен успех. Докторът промени схемата и замени лексотан с ксанакс. Да видим.

Успива ме доста ! Не знам вече какво да правя имам чувството че с Дуксета бях една идея по-добре сега със събуждането ми съм с гадене и зверско треперене на ръцете
Мен 1/4 ксанакс направо ме "занити" тази нощ, не знам за 1т. Според мен се установи на АД, който ти действа добре. Аз направих 2 опита за смяна (по препоръка на доктор), явно с Аритави съм най-ок.

jomi, лексотан по схема с намаляване с по 1/4.

# 391
  • Пловдив
На мен заради страничните ефекти на антидепресанта (Сероксат) пси ми изписа 1 т сутрин ксанакс сутрин и половинка вечер от 0,5 и бонус два пъти флуанксол… Това не са ли малко конски дози ? Вече не знам от кое повече ме е страх от ПА или от хапчетата

От кога пиете Сероксат и по колко?

# 392

Ами вече някъде две седмици … стигнахме крайната  доза 1 т. Сутрин и 1 вечер

# 393
  • Пловдив

Ами вече някъде две седмици … стигнахме крайната  доза 1 т. Сутрин и 1 вечер

Аз съм на 1/2 ксетанор, който също е с активна съставка пароксетин. Но в началото първият месец въпреки че пиех по 1/2 пак ми беше много лошо. След първия месец се поосаферих. Но с 1таблетка пак не бях добре. Идваше ми много и сега съм на половинка все още. Може би по-плавно трябва да го въвеждате.

# 394
  • София
От 25 дни съм на дулоксетин 30 мг сутрин без никакъв напредък, да не кажа, че усещам и леко влошаване, но не мога да преценя страничен ефект или от състоянието. След като няма проблясък за толкова време, смятате ли, че изобщо би подействал и да му трябва по-високата доза и повече време?

# 395
Дулсевиа и флуанксол и главата ок ама езика пак се заваля като говоря силна доза ли е Дулсевиа 60 мг и Флуанксол 0,5 сутрин?

# 396
Дулсевиа и флуанксол и главата ок ама езика пак се заваля като говоря силна доза ли е Дулсевиа 60 мг и Флуанксол 0,5 сутрин?
Не е висока доза.

vencho82, дай си още седмица-две и говори с лекар за смяна.

# 397
Пробвай да пиеш флуанксола вечер...аз го пиех вечер след 21ч. В продължение на година и половина,ама пак се допитай до пси...

# 398
Пробвай да пиеш флуанксола вечер...аз го пиех вечер след 21ч. В продължение на година и половина,ама пак се допитай до пси...
Добре ще питам Simple Smile

# 399
  • София
Не е висока доза.

vencho82, дай си още седмица-две и говори с лекар за смяна.

Мерси, вчера бях при нея. Тя иска да опитаме да мина на 60 мг еднократно сутрин за поне две седмици -месец и ако тогава няма промяна да мислим за смяна. Каза, че иска първо да изчерпи този вариант,а не да се чудим дали е щяло да подейства на 60 мг,защото за нея 30 е ниска доза за човек с рецидив и хронична болка.

# 400
Sinflower, значи малко ме успокоѝ.
Аз пия от 10 дни по общо 0.75мг за ден.
Мисля си, че имам склонност към пристрастяване, затова още повече ме е страх. Психозата, какво е точно?
VassiLea, а какъв е твоя начин и предложение за справяне? Оставям с впечатление, че отричаш доста неща, в такъв случай, как да се спасим?

Лиана, няма да се пристрастиш с тези дози. Аз 4 месеца приемах по 1/2 лорапам от 1 мг. Започнах да го спирам преди 10 дена. Сега съм на 1/4 през ден. Ще го пия така още 10 дена. Не усещам вече да имам нужда от него.

О, да, Вервай си!
  Като го спреш наистина, и ти свършат таблетките, заповядай пак да си говориме.
          Бензото не е майтап,.

# 401
Optima, това което пишете е отчавайщо.
Аз в момента спирам Ксанакса по схема. Ще съм го пила 1 месец и половина от започването. Надявам се да нямам проблеми като напълно го спра. И сега се притесних от това, което пишете. 😳

# 402
Optima, това което пишете е отчавайщо.
Аз в момента спирам Ксанакса по схема. Ще съм го пила 1 месец и половина от започването. Надявам се да нямам проблеми като напълно го спра. И сега се притесних от това, което пишете. 😳

Виж, 
     Най- малкото което желая е да те отчайвам.
     Но, трябва да си все пак предупреждена.
    Въпроса е , какво предпочиташ - сладката лъжа или истината? 
      И, да месец и нещо не е дълго време, възможно е да нямаш сериозни проблеми, при всеки е индивидуално.
         От сърце ти желая - успех!

# 403
Добре де, вие като пишете нещо тук, наясно ли сте, че в тази група са основно хора със силна тревожност, а някои и с хипохондрия, и с няколко коментара по хапчета и дози, които са предписани от лекар, може да ги докарате до паник атака? Преди да надраска човек нещо в темата, трябва да помисли малко. Това е меко казано безобразие.

# 404
Здравейте хора.на някого случвало ли му се е да има висок пулс? Дори в легнало положение.от вчера ми е доста висок около 90-100 ,а кръвното е нормално..ще полудея🥺

Общи условия

Активация на акаунт