Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 107
  • 945
  •   1
Отговори
Магазините на Sephora Bulgaria са сред най-любимите места на любителите на козметиката, парфюмите и грима.
Богатият избор от световни марки и собствената козметична линия на Sephora разпалват фантазията на всеки, който държи на външния си вид и обича да експериментира с грима. Too Faced, Fenty Beauty, Huda Beauty, Anastasia Beverly Hills, Tarte, a отскоро и линията на Ариана Гранде са само част от асортимента на веригата.

А за празника на жената Sephora са приготвили и специална изненада за любителите на парфюми - между 4 и 7 март всички аромати от 100мл ще се продават на цената за 50мл.

Магазините на Sephora можете да откриете в град София в мол Serdika Center, Paradise и The Mall.
А за клиентите си извън столицата Sephora предлага опцията Call&Deliver на телефон 024371130.

Включете се в играта и спечелете кутия с козметични продукти от Sephora
Отговорете с коментар в темата до 04.03.2023 г. на въпроса обичате ли да получавате и да подарявате козметика и можете да сте печелившия, който ще спечели кутия от Sephora Bulgaria.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 09:45 от Адриана (Адри)

# 1
Обичам да подарявам и получавам козметика. Често го правя.

# 2
  • Пловдив
Обичам да получавам, но ми е трудно да подарявам, защото всеки си има предпочитания, затова подарявам ваучери.

# 3
Обичам както да подарявам, така и да получавам козметика. ❤️

# 4
  • София
Обичам да получавам и да подарявам козметика, особено ако преди това с човека сме обсъдили какво точно ни е нужно.

# 5
Обичам да получавам за подарък козметика, също така и да подарявам на любимите ми хора

# 6
Много обичам да подарявам козметика, предпочитан избор за подарък ми е. Още повече се радвам на козметични подаръци!

# 7
Да,обичам да получавам и да подарявам козметика.

# 8
Купувам много козметика, рядко подарявам и още по - рядко получавам козметика за подарък.
Мисля, че всеки най- добре би избрал за себе си това, което предпочита.

# 9
  • Благоевград
Да, много обичам да получавам и да подарявам козметика.

# 10
Много обичам да получавам и да подарявам козметика Simple Smile

# 11
Обичам да получавам, така изпробвам различни варианти и марки, които не бех купела обикновено, а така като подарък имам възможност за тест

# 12
Много обичам да получавам и да подарявам козметика

# 13
  • София
Обичам да подарявам и да получавам козметика, но когато подарявам се консултирам, за да съм сигурна, че продуктите са подходящи.

# 14
Обичам да подарявам козметика най-вече на себе си!
Рядко подарявам на друг,тъй като не знам какви да предпочитянията,типа кожа,коса и т.н.
Обожавам обаче да получавам всякакъв вид козметика!

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:40 от Lady_G*

Общи условия

Активация на акаунт