Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 109
  • 945
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Обичам и да получавам, и да подарявам козметика Blush

# 31
  • София
Обичам, както да подарявам, така и да получавам козметика.

# 32
Обичам да получавам и да подарявам козметика.
Да си призная, че някои от най-любимите ми козметични продукти на конкретни брандове съм открила за себе си , точно от подарък за мен.
Аз подарявам повече бяла козметика или аромати, които знам, че конкретния човек ще хареса.

# 33
Много обичам да получавам, както и да подарявам козметика.

# 34
"Обичате ли да получавате и да подарявате козметика?"
Много обичам да подарявам и да получавам козметика като подарък. Обичам и да си купувам козметика.

# 35
  • Г. О.
Обичам да подарявам козметика, но го правя само, ако знам предпочитанията на човека отсреща. Като всеки човек и аз обичам да получавам подаръци, в това число козметика, дори и да е такава, която не съм ползвала до момента.

# 36
  • Пловдив
Да обичам и да получавам и да правя, защото така хем по-бързо ще реша какво да взема за подарък, а и така пробвам много неща, които аз лично може би никога няма да си купя Simple Smile

# 37
Обичам да получавам, но избягвам да подарявам от притеснение дали ще се хареса и дали ще пасне на нуждите на дру гия човек. Подарявам само, когато съм сигурна какво се ползва.

# 38
  • София
Много обичам да правя козметични подаръци, но ...за съжаление все по рядко аз самата получавам такива...  Disappointed Разбира се,  ако не броим приятелката ми, която си разчиства стара декоративна козметика при мен....Laughing
Подарявам козметика най-вече на свеки, майка ми и дъщеря ми и знам точно от какво има нужда всяка една от тях! Hug

# 39
  • София
Козметиката е от подаръците, които правя, защото няма човек, който да не я употребява. Обичам да получавам козметични продукти.

# 40
Обичам да Подарявам козметика на близките си. Изключително приятно ми е и аз да получавам такива подаръци.

# 41
Въздържам се да подарявам козметика, изборът на такава е личен, индивидуален и строго специфичен. Не обичам и да ми подаряват козметика, рядко изборът на подаряващия съвпада с моя.

# 42
Обичам да подарявям и да получавам всякакъв вид козметика.

# 43
Обичам както да подарявам, така и да получавам козметика.

# 44
Обичам и да подарявам и да получавам козметика Blush

Общи условия

Активация на акаунт