Спечелете кутия с изненади от Sephora

• 19 113
  • 945
  •   1
Отговори
# 60
  • Deutschland/HE
Обичам да подарявам, а и да получавам качествена козметика като подарък.

# 61
Да, обичам да получавам и да подарявам козметика.

# 62
  • Пловдив
Много обичам!

# 63
Много обичам да получавам и да подарявам козметика,скоро на бабинден зарадвах няколко бабчета с такива подаръци и дори на 70г.очите им светеха от щастие.За 8-ми март пак ще ги изненадам с някоя глезотийка.

# 64
Разбира се, че обичам. На приятелките ми често подарявам ваучери за козметичен магазин, за да имат възможността те да си изберат козметиката.

# 65
  • София
Обичам да подарявам (като се съобразявам с нуждите на получателя), и да получавам козметика.

# 66
  • Варна
Обичам да получавам такива подаръци, защото това е начин да пробвам нови неща. Иначе трудно поемам рискове да опитвам непознати марки и продукти.

# 67
Да, обичам да пазарувам и подарявам козметика.

# 68
  • София
Обичам да получавам, както и да подарявам, но само на близки хора, на които знам предпочитанията.

# 69
Много обичам да получам козметика, обичам и да подарявам.

# 70
  • I want it all and I want it now.
Да обичам.

# 71
Обичам да получавам, обичам и да подарявам козметика.
Изобщо обичам подаръците....💕🎁

# 72
  • Стара Загора
Обичам да подарявам, и да получавам козметика. От години по поводи на приятелки винаги добавям по някакъв продукт според техните вкусове и потребности.

# 73
Обичам да подарявам и да получавам козметика. Откакто се появиха ваучерите винаги обичам да получавам и подарявам.

# 74
  • София/Севлиево
Обичам да получавам,но ако реша да подарявам първо питам, защото не всеки обича подобни подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт