Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 700
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Вчера четох в някакъв измислен сайт, че Айлин започва да се излага жестоко точно от снощния епизод нататък и се оказа вярно. Добре че награби Евгени иначе можеше да е някой оператор ( горкия екип).
Прави ми дотук впечатление, че Айлин е много елементарна мацка, свикнала само с една две тъпи закачки мъжете да и падат в краката, обаче тука на камък удари.

А този Евгени верно много промискуитетен, която хване нея натиска на пейката и не че е спойлер или нещо, но която от тук нататък му се дръпне ще си ходи.

И на мен ми се стори, че искаха да се целунат, но Елена се дръпна и само с търкането на носовете по кучешки си останаха си останаха.

# 721
Евгени в град Пловдив не е известен толкова с музиката си, а с това, че е голям женкар. Така че, лошо за избраницата му, която и да е.

# 722
Скрит текст:
Поправете ме, ако греша, но още не са давали церемония с такива рокли, нали? Не са и днешните, така че не си тръгва Габи днес.

Тази сцена също май я е нямало, така че не е и никоя от тези на снимките. Фиксирах Микаела на промото и е с друг тоалет.

Габи да е без мигли на коктейл..има нещо гнило в този ден Smile
Скрит текст:
Може би в този момент си тръгва Габи, ако приемем ,че Райя плаче за нея.Ще мине време докато си тръгне.

По устните на Елена докато чете писмото ми се струва,че Гена кани Айлин на среща другия път и се чува как Айлин разказва,че през цялото време са седяли и са се целували.. с Евгени,ако не говориш трябва да се целуваш ,защото ще хвърчиш

# 723
от няколко часа си тананикам FSB... мисля, че всички се сещаме за онази прекрасна песен - Високо, високо, високо застани, високо да те видя, високо днес бъди, звездите са звезди, защото са високо....Висок бъди!
и не заради последните два епизода, за тях дори не искам и да коментирам : )))
попаднах случайно на асоциация за висок, където трябва да означава - Висота (висока нравственост, душевност, морал, етика, култура)... високи стойности, а не сантиметри Simple Smile
и ако Животът е твърде кратък, за да си нещастен, то момичето много добре го е перефразирала в коментара си - "Животът е твърде кратък за ниски мъже."
...........................
Според мен си е чист break point нищо, че не е тагнат формата
Какво да кажа освен, че ми допадна тази и прозорливост на Елена, започвам да я харесвам, сигурна съм, че това не е и няма да бъде break moment и от сърце и пожелавам да срещне висотата на сърцето си  Flowers Rose

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 12:30 от anzhelina

# 724
Това става все по-жалко и жалко. И какво трябва да са chandelier-тата? Знам значението на думата, но в този така помпозен контекст смисълът ми убягва.

# 725
Игра на думи. За мен този пост си е чист спойлер, освен че ми харесва заигравката с думите в него.

# 726
  • София
Аз се сещам за песента, която много харесвам, но дали това е имала предвид.. че и Телец имала в себе си, явно затова е леко странна, като мен.

# 727
На Елена май й трябва някой фетишия на стъпала и да й ги гъделичка с къдравата си косичка.. иначе нз как някой мъж ще й ги прави тези масажи без да е помолен за това

# 728
Еее, интригата много се заплете. В крайна сметка направихме едно 360 и май пак нямаме дефинитивен победител. Само дето ни нахвърляха разни въдици да ни забаламосат.

# 729
А всъщност ми дреме коя са назначили за победителка, та тия високопарни шаради да разгадавам. 😂
Имам едно високо, къдраво, красиво, умно и свободно момче под ръка, ма няма да го дам на такава.

# 730
Аз вече съм за Валерия да спечели, че Евгени определено има нужда от едно кучешко превъзпитание. Както и тя Grinning

# 731
Според последния спойлер шансове има за третата финалистка, която още не знаем и в краен случай все пак да е Валерия, но би било измъчена “победа”, ако е тя. Освен това много негативи натрупа Валерия, които ще й останат независимо от финала.

# 732
  • Разпиляна във въображението
Друга участничка занимава ли последователите си с разни завъртени постове в инстаграм или Елена държи да се прави на интересна?

# 733
  • София
Дълбоко екзистенциален подкаст е Елена от края на 2020 г., тъй че не е от сега. Мацката е типичната представителка на младите трип-хоп момичета, успели да повидят нещо извън БГ и да се завърнат като месии. Казва, че се е прибрала в Габрово/Севлиево по любов, има йога практика и преподава в двата града. И тя била в ашрам в Индия (за бога, то бива йогини, веганки и писателки тоя сезон..) Пикантерии няма, най-много да ви заболят ушите, както мен ме болят от мяукането на Айлин. https://girlsweare.com/podcast/s01e05/

Скрит текст:
Изобщо около всяка са понаписали някаква история, с която да я представят и са поспестили други факти. Боряна в Линкдин развява сертификати по дигитален маркетинг и инфлуенсърство като новата посока в живота си, иначе е 'автомобилен дилър' ; Айлин и тя милата малка шампионка по карате от Пирдоп..Колко си личат уклоните на Ваня Щерева, направо се изненадвам, че снощи имаше бутафорията със спасителките на плажа. Личните ми предпочитанив са за Елена де, все си мисля, че се познават

# 734
В един по-добър свят, ако нещо, което не харесваме и не разбираме, просто го подминаваме като нещо, което не е "нашето". А не се поставят етикети, още повече груби и обидни. Но Балкканите очевидно са друг свят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт