Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 710
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Започвам да мисля, че това Мони е скрит травестит. Колкото и да е смотан тоз ерген, сигурно се е досетил.
Симпатизирам на Елена, все пак накара ергеня да й мачка краката. Този е много, ама много егоцентричен. Наказа Елена, горката Елена...
Не знам, но Боряна ми е грозна. Много ми е слаба, лицето квадратно, изобщо не ми харесва. Като се смее има някакво излъчване, но ми е евтино. Ергенчо избра нея, защото не смее да напъне друга.
Въх, аз съм в спойлери. Ергенът ще изгони първо всички, които му се опират. Червенокосата, колкото и да се крие зад срамежливост, вижда се, че не й е ок. Не го харесва. Елена също играе, така че, може да си тръгне и преди Памелка.

# 706
От промото за следващия епизод:

От промото в първи епизод:

Евгени е с една и съща риза на двата кадъра, така че предполагам следващата среща ще е с Айлин (ако приемем, че е тя момичето от снимката с целувката).

# 707
Харесва ми че не дава рози на тези с които вече е видял че няма химия.

Вижда се че се интересува от тях и се опитва

Чакаме Комеди Клуб да кажат кой си ходи другата седмица хаха

# 708
Абе, тази вечер Елена и Ергени нещо хич ги нямаше, даже ми стана странно като знам тук какво се спряга. Тя се напъна, раздаде и предаде в ръцете му, докато той ми се стори малко насила на тая пейчица. Личи си, че визуално е привлечен към друг тип жени и явно не му дреме много дали има някой на горния етаж. Момичето се бута, опипва го, как ли не проси целувка, обаче той така и не я награби - самият език на тялото като че ли подсказваше, че не се чувства особено привлечен. А нататък видяхме, че целувките явно не са му проблем без близост, нали, ако аргументът е, че има още там какво да се гради. Не знам, надявам се да греша, че ако пинчерът си тръгне с пръстен...

# 709
Личи си, че визуално е привлечен към друг тип жени и явно не му дреме много дали има някой на горния етаж.

Клечести жени го привличат явно, а главата и в главата как са е без значение Grinning

# 710
Високички клечави брюнетки му е типа определено- остават Боби, Виктория и за съжаление Валерия като избор. Може и Микаела.

На мен точно тези не са ми секси, но все пак не съм мъж и всеки с предпочитанията си. Да видим коя глава ще вземе превес накрая.

# 711
Аз пък видях как тя контролира ситуацията и не му даде последните 20%<щ,че да се целунат. Много интересно го работи Елка бавно,но към стабилен прогрес. Другите много бързо се хвърлят и ще прегорят.

# 712
  • София
Много се изненадах, очаквах, че ще отпадне Лия или Райя, не и Мони. Ясно е, че Ергенито харесва жени като Валерийка - високи, слаби и семпли. Не държи мацката да е умна, както и да го води, иска да става неговата.

# 713
  • Варна
С Лия и Рая не е опитвал още да комуникира. С Мони се разбра че не може, няма смисъл. да остава там още повече че знае че тя е дразнител.

# 714
Това явно няма да е последната целувка с Боряна:

От началото на първи епизод:

От днешния епизод:

# 715
Елена се дръпна от целувката и много добре направи. Тръгна той накрая, но тя се обърна точно навреме. Тънко го работи, умна е.

# 716
Тези дни бях метнала тук един линк към материал жълтурче, дето уж Айлин в някакъв момент разбира, че Евгени наистина няма интерес към нея и не сваля Валерия заради игра с Айлин. Та уж умряла от срам и искала да напусне. След снощния епизод съм категорична, че това НЕ Е спойлер. Айлин е оперирана от свян или да допусне, че не е тя най-харесвана.
Продължавам да мисля, че Елена е най-добрият играч вътре, но за първи път играта й не ми хареса. Затова пък след такъв ударен ден в предаването, с групово мазане и интензивно минаване през пейката, почвам да мисля, че може и на място да е ползвала “промискуитетен”.

# 717
Това снощи от мазането на плажа и спасяването на удавника, до контактите на пейката, ми се събра в един стар виц: вървяло едно червейче с баща си и минавайки покрай една кофа за боклук, съзряло кутийка с нещо, което му привлякло вниманието и възкликнало "тате, тате, гледай, групов секс!", а бащата червей отегчено въздъхнал: не, сине, някой е изхвърлил стар кадаиф".
Много е тъп, ама това, което гледаме, хич не е по остро.

# 718
Аз пък видях, че Елена се дръпна от целувката. Срещата им беше различна и, слава богу. Че всички са готови веднага да се намляскат…Иначе Евгени компенсира малкото говорене с целувки, може би му е по-лесно така.

# 719
Ами ще се дръпне, след като му се поднесе 50 пъти и той НЕ я целуна, накрая ѝ стана ясно, че е по-добре да изглежда, че тя се дърпа, отколкото, че той няма намерение да я целува.

Общи условия

Активация на акаунт