Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 346
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Мони си е самостоятелна единица. Тя е с тези, защото не е с онези. Ако обаче и тези имат претенции към личното ѝ спокойствие такова, каквото тя си го разбира, нищо няма да я спре да се заяде и с тях. Сигурна съм, че тази жена приятелки няма.

# 526
Нядявам се да нямаме повторение от миналия сезон- да смятаме, че Елена (Александра) е естественият избор, а ергенът да се издъни накрая и да избере ригидна кучка като Валерия (Виктория).

Миналата година ми се виждаше абсурдно Питона да печели, но ето стана. Дано Евгени да си е избрал потенциална партньорка наистина.
Валерия е втора по ред за психодиспансера след Милица. Обсесията с кучетата е маниакална. Нужна е терапия, ама на, едва ли ще стигне до там, тя на хора не вярва.

# 527
Според мен ще е Айлин - единствената със снимка с Евгени след Ергенът, публикувана в инста Simple Smile

# 528
Елена ли беше  споменала,че си пада по ръце в сторитата си или се бъркам? От няколко дни разглеждам снимка от промото и се чудя дали не е от финалния ден. Та става дума за ръце Satisfied на мен ми приличат на ръцете на Елена,не знам как да ги опиша Satisfied силни ръце има тя,на Валерия за много по фини. Вие какво мислите?
Скрит текст:

# 529
На тези снимки направо и позата е същата. Все повече ми се нрави Ленчето за победител.

# 530
Много приличат на ръцете на Елена. Но нали има две момичета на финала? Знаем ли, че на тази с розовата рокля дава пръстена?

# 531
Няма как това да е роклята на победителката. По този начин още в първите минути като се появят с рокли във финалния епизод,  ние ще знаем победителката. Мисля, че доста хитро е монтирано и твърде вероятно е роклята да е от друг епизод или пък на конкурентката, която ще загуби играта.
Наистина съм сигурна,  че тези хора са чели бгмамма и са си взели доста забележки.

# 532
Жалко,ако няма да е на финалистката, но ще съм на щрек поне за тази рокля специално Smiley

# 533
Може и на една от двете финалистки да е роклята. Сетъпа е точно като за финала. Изтъпанили са я посред бял ден в такава рокля, сама. Баш като финалите, които правят. Но това може и да е "подгласничката", а не "победителката".
Или пък тази година са решили да ни водят към логичен финал и връзка още от средата на предаването нататък. Да ни разказвят "приказка". Тогава няма такава драма коя ще е избраницата, съответно и няма драма да ни спойлнат роклята.

# 534
На мен ми се струва, че две рокли се виждат за финал в промото, но може и от светлината да е.

Скрит текст:

# 535
Дават и другата финалистка с лилава рокля, но са по-разфокусирани кадрите.
За мен това е 100% Елена, има едни други кадри във въпросното промо - една сценка зад храстите, в която тя казва на Евгени “Ти май не ме разбра…” - абсолютно по същия начин стои, леко опъната назад (не мога да описвам добре, но ако си го пуснете ще видите).
В промото имаше и други срещи, които съм изпуснала, но не ми се правеха стопкадри. Айлин и Боряна фокусирах, но кадрите с Айлин може да са от вечерта след плуването с делфините, нали понякога се преобличат.

# 536
На мен ми се струва, че две рокли се виждат за финал в промото, но може и от светлината да е.

Втората рокля не е ли роклята на Ирина от първия им разговор на пейката...?

Скрит текст:

# 537
Пам е била активна във фейсбук на 22.10. Би трябвало да отпадне след Крисия.

# 538

Втората рокля не е ли роклята на Ирина от първия им разговор на пейката...?

Ако това е роклята, на мен ми изглеждат различни в начина, по който падат.

Скрит текст:

# 539
Надявам се да е Елена победителката.

А Пам - не знам кога ще я изкарат, но дано ПОНЕ един път видим как я кани на пейката, ако не на цяла среща, иначе е такава излагация и бутафория всичко - "красивата Пам, заповядай роза" всяка вечер, а реално дума не са си продумали.

Общи условия

Активация на акаунт