Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 320
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Вестерос
За Тино е от Ковид, но си е редактирал коментара незнайно защо

# 586
  • София
Прочетох сега за поредността на публикуване в социалните мрежи - а дали и това не е режисирано? Иначе е много лесно да се види коя до кога приблизително остава в предаването.
Аз предполагам, че няма да е Валерия победителката и че наистина с нея ще е свързана дилемата на Ергени.

# 587
Прочетох сега за поредността на публикуване в социалните мрежи - а дали и това не е режисирано? Иначе е много лесно да се види коя до кога приблизително остава в предаването.
Аз предполагам, че няма да е Валерия победителката и че наистина с нея ще е свързана дилемата на Ергени.
Не е режисирано, просто не могат да ги контролират. Дори и Капитонова се усети като забегна (следя я отпреди предаването), макар и асистентката ѝ да публикуваше.

Може и на 4-ти да е финалът, защото той се снима в светлата част на деня. Но може и на 1-ви да е напуснала Ирина и просто чак на 4-ти да е решила да качи нещо… така че не бих я броила сигурна за тройката. Елена и Валерия обаче категорично. Ноември не е време за почивка в Бодрум Simple Smile

# 588
А за Меган Психото имаме ли информация докога остава?

# 589
Прокрадват се две основни теории, които си противоречат:
1. В средата на предването има голяма драма и дилема и Евгени изгонва изложилата се Валерия
И
2. Валерия е едната сигурна финалистка.
Нещо не ми се връзва.

# 590
Прокрадват се две основни теории, които си противоречат:
1. В средата на предването има голяма драма и дилема и Евгени изгонва изложилата се Валерия
И
2. Валерия е едната сигурна финалистка.
Нещо не ми се връзва.
По информация, че приятелка на Валерия е била в Борум, се стига до извода, че тя е във финалната тройка.

Има някаква драма в средата, но никой не е издал какво е.
Досега само Виктория има пост, който навежда на мисли, че е правила някакви панаири или грешки и това е повлияло някак на развоя. Текстът е от 3.11  

# 591
Аз си мисля, че точно драмите, за които говорят, ще бъдат свързани с Виктория и този неин пост, който е написала още тогава.

# 592
Виктория, кимни нещо,виждаме,че четеш Smiley

# 593
Вече се замислям дали част от спойлерите тук не са спуснати от някоя ергенка. People Eyes

# 594
О, това въобще не е изключено. Те повечето, ако не и всички, ни четат, просто някои не се издават. Виктория според мен няма да им издържи и ще си тръгне доброволно от цирка.
За Меган нищо не се знае. Уж стига до финалните 5.
Тино го спрягаха за участник още преди да започне Сървайвър. Харесва ми да го слушам, но е и за го гледам.
Добре, че са самите ергенки да си пускат сами спойлери със снимките, че тази година спойлерите са кът.

# 595
  • От липите до сините камъни
Защо да е "психо"?

# 596
  • Варна
Защо да е "психо"?

Ти не гледаш ли предаването?
Не я ли виждаш как изглежда, как говори и какъв поглед има?

# 597
Мда, четат и не само те четат.
Да вземем и ние да пуснем нещо измислено да видим къде ще се появи.
А като гледам пак кадрите от финала, все повече си мисля защо показват две рокли, но едната с част от тяло, а другата- не. То е ясно, че ще сравним коя е с тези ръце и стойка. За мен това означава, че другата печели, т.е дано не съм права, но май Валерия.
А и тук нали една потребителка през пост наблягаше, че Елена печели, пък на останалите ни въпроси каза, че първо ще пита дали може да издаде..

# 598
Е отговори ни за напускането на Паолина и Кристина, чак след това спря.

# 599
Те тия, първите напуснали, никакво значение нямат, докато почне сезонът и те излезли, та що да не ни ги каже направо някой от екипа, който услужливо да изчезне след това. Wink

Общи условия

Активация на акаунт