Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 313
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Много ме е яд да го напиша, обаче май май ще е Валерия. Бих се радвала за Елена най-много, но имам чувството, че ни я навират в очите и я ползват за повече съспенс щото на Ергени прекалено му личало кой харесва. Не на последно място, досега никога, който участник съм харесвала, не бил победител, нито в Ергена, нито Един за друг, нито в ИВ Grinning

# 601
Честит празник, дами!
Днес ще проверим дали източникът на Комеди клуб е надежден (ако Милица отпадне). От една страна е “лесен” спойлер, време й е да си ходи, логично е. От друга, ако трябваше да залагам преди седмица, щях да сбъркам и да я сложа нея на мястото на Мария.

# 602
За довечера, може ли някоя снизходителна ергенка или човек от продукцията да ни каже коя ще бъде?
Потресена съм от разкритията за Венета. Това е страхотен провал за продукцията. Не разбраха, че не сме в 2001-ва и ония дето ни се карат редовно при Дикова, че не сме разбрали кого трябва да харесваме, са за уволнение и доживотен бан за работа в бранша.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:09 от Не се сърди, човече

# 603
Какви разкрития от Венета? Явно съм изпуснала клюката.

# 604
От Ния-Косара за Венета (за Зори и Марта също имаше), в Надкаста в YouTube. Доста сподели по много въпроси зад кулисите и на мен ми беше наистина интересно. Хареса ми, че разказа повече за концепцията на формата, подготовката на ергените и ми се стори обективна към българския екип.

# 605
Iðunn, днес очакваме Милица да събира багажа.

Ох, знаех си, че трябва да гледам Надкаста с Ния.

# 606
В главната тема някой каза, че следващата среща ще е с Боряна- това вижда ли се от промото?

# 607
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/burni-strasti-neochak … zCoqDimUpMeqC1xQU

Тази вечер май наистина ще е Милица, а утре предполагам Габи или Мони

# 608
Какво е споделила Ниа Косара за Венета?

# 609
  • София
Не чета главната тема на 'Един за друг', не знам поствано ли е. Спойлер също не съм сигурна, но клюка да кажем. И Петър и Радина и те не са на никого никакви и само е така просто си живеят в Люлин..Той е участвал и въс Форт Бояр явно.

https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/glavsekat__na_ … ya_si-297890.html

# 610
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/burni-strasti-neochak … zCoqDimUpMeqC1xQU

Тази вечер май наистина ще е Милица, а утре предполагам Габи или Мони

Мен спойлера от БТВ ме навежда на мисълта, че може и Виктория да е тази, която решава сама да си тръгне и Евгени да й даде всички рози от уважение. Не ми се вярва Милица сама да се откаже, че и да обере всички рози, то ако ги получи никъде няма да ходи. По скоро ще е тази която ще му се нахвърли на церемонията.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 19:26 от KrisSkOoo

# 611
Днес е срещата с конете, но не мога да определя коя е, може би Виктория?
Скрит текст:

# 612
Ако е срещата с конете, това не е Боряна, тя има омбре и е разпознаваема в гръб. Виктория е твърде висока. Може ли да е Райя или тя беше по-нисичка? В качената реклама се вижда, че Генчо си говори с едно момиче с къса черта на пейката и въобще не я разпознавам, а той обича да ги води на пейката след дълга среща. Също не я виждам и на срещата със скандалите, не че дават много момичета.

https://www.youtube.com/watch?v=CINUE6cOdzg
(това визирам)

Боряна може да е била най-добрата спасителка в епизода в четвъртък, защото вижте на последната снимка в статията, все едно разказва как са прекарали.

# 613
  • Варна

Рая е.

# 614
  • От липите до сините камъни
А за Меган Психото имаме ли информация докога остава?
Защо да е "психо"?

Ти не гледаш ли предаването?
Не я ли виждаш как изглежда, как говори и какъв поглед има?
Значи по тази логика 98% от участничките са такива
😀

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 14:45 от gudana

Общи условия

Активация на акаунт