Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 298
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Рая е:

Това е кадър от първия епизод, в чието начало набързо ни разказаха целия сезон.

# 616
Не знам дали е точно спойлер, но прегледах фб на Боряна от Ергенът, още 2015-2017г. е приятелка с момиче, което сега е редактор в Ергенът. Поне да се сещат да трият преди да влязат.

# 617
От страницата на предаването в инстаграм

# 618
  • София
Елена ни поздравява за 8 март:

СлОЧаеноС?
Не мислА …

# 619
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че тази жена нарочно пуска разни "трохички", за да не вземем да си помислим, че Евгени би избрал друга. Голямо напъване, голямо нещо. И другите ли спрягани за финалистки пускат подобни постове или грам не отразяват шоуто?

Иначе - добре бе, Елена, ти ще си избраницата според спойлерите. Споко!

# 620
Според мен просто е пуснала кадър от днешния епизод и може би лекичко ни троли Grinning

# 621
В жълтите вестници излиза информация, че Пам имала гадже.

https://www.klukarnik.com/puhkavata-pam-ot-ergenyt-krie-gadje

# 622
  • Разпиляна във въображението
Точно де. Троли ни. И защо? Да си гледа там живота и да изчака края на шоуто. Бърза да се похвали ли? Нетърпелива ли е? Нали е интелигентна жена, над нещата, чуждици, ала-бала.

# 623
Точно де. Троли ни. И защо? Да си гледа там живота и да изчака края на шоуто. Бърза да се похвали ли? Нетърпелива ли е? Нали е интелигентна жена, над нещата, чуждици, ала-бала.
А защо не? Все пак тук се бълват змии и гущери, защо да не се позабавлява с това? Не виждам нетърпение, а и хич не е сиурно, че тя печели.

# 624
Догадка
Миналата седмица мислех, че Виктория ще си тръгне, но съм изтървала едни 3 дни. Така, че предполагам, че довечера е тя, а след нея ще е Крисия. По мои сметки Виктория се е спасила от цирка на 25-ти или 26- ти септември, а Крисия около 30-ти.
На Елена освен да й благодаря за книгата да й пожелая да стане обичана мама, няма какво друго да кажа ( надявам се схващате мисълта ми).
Да троли колкото си иска. Не ми пречи.
ПП- Започвам сериозно да се замислям дали Евгени не е избрал пес патрул. Ако е така, се е отървала.

# 625
За какво става въпрос в книгата,която е пуснала?

# 626
Малко да сваля нивото 🙂
Не знам колко е достоверно, но грешката в заглавието е за бой.
https://bulgaria365.eu/2023/03/04/%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%B8%D0%BD … 1%8A%D0%B7%D0%BD/

# 627
# 628
Догадка.
Елена ще е. Предварително обявиха, че този сезон ще е по-интелектуален и това е единствената, показвана като интелектуалка, освен Пам. Сега най-вероятно ще започне 2-ра част на Сезона: разочарование от красивата Валерия и решение да вземе за булка интелектуалката Елена.
Разбира се, междувременно, малко целувки наляво-надясно, за да се убеди Принцът, че единствената жена за него е тази, която залага на интелект.

Догадка
Миналата седмица мислех, че Виктория ще си тръгне, но съм изтървала едни 3 дни. Така, че предполагам, че довечера е тя, а след нея ще е Крисия. По мои сметки Виктория се е спасила от цирка на 25-ти или 26- ти септември, а Крисия около 30-ти.
На Елена освен да й благодаря за книгата да й пожелая да стане обичана мама, няма какво друго да кажа ( надявам се схващате мисълта ми).
Да троли колкото си иска. Не ми пречи.
ПП- Започвам сериозно да се замислям дали Евгени не е избрал пес патрул. Ако е така, се е отървала.

# 629
Тази жена много насериозно се е взела. Много обича да използва някои по-засукани думи и да демонстрира интелект. Тук всички са против Валерия, но според мен с Елена също няма да му е никак лесно на Евгени

Общи условия

Активация на акаунт