Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 297
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
А Милица кога ще я изпишат от психодиспансера?         П.П. :Елена,ясно е,че ни четеш,моля те,пиши на разбираем български-не всички сме интелектуалки тук.

# 631
# 632
Лично мнение
В играта Елена е най-интересната за мен, засега продукцията “работи” за нея, не срещу нея. Като образ в предаването ми е най-симпатична от тези по-изявените.
Писаниятя й обаче ги намирам за бездарни, не много остроумни и не кой знае на какво ниво и не заради това дали се занимава с някакви незнайни от анонимен форум, а просто все едно се събрали непотърсени моми интелектуалки да се понатряскат и да ги позабавлява и само толкова измислила. Реалната ми асоциация за нея и печалната годеница от Фермата няма как да напиша тук без да ме изгонят по няколко нарушени правила. Все ми е едно дали накрая печели или не, но се държи не като печеливша в живота. Въпреки професия, хоби, бохемство, Берлин, вила в Балкана. И евентуално - въпреки годежен пръстен.

# 633
Пуснах го от гуд рийдс, заради ревютата.

# 634
А Милица кога ще я изпишат от психодиспансера?         П.П. :Елена,ясно е,че ни четеш,моля те,пиши на разбираем български-не всички сме интелектуалки тук.
Според тази тема - днес. Дали е вярно, ще разберем малко по-късно.

# 635
Елена ни поздравява за 8 март:

СлОЧаеноС?
Не мислА …

Книгата е страхотна, но не е за всеки вкус и интерес. Клариса Пинкола Естес е американска психоаналитичка от юнгианската школа и “сторителър” Wink, но истински - специалист по световна и сравнителна митология. Също така е с мексикански произход и много добре познава местните истории и традиции на разказвачки, целителки, вещи жени и т.н. и ги използва в работата си. Пише в стила на Юнг и Джоузеф Кемпбъл и обвързва елементи от митологията с архетипи и аспекти от човешката психология. Много висок и сложен стил на писане и висока топка за нашата сторителърка.

Като цяло поредния интелектуален напън. Малко предобря с оригиналниченето. Личи си, че избива комплекси от други аспекти на живота.

# 636
Не съм защитник на Елена, нито пък съм самата тя (сигурна съм, че ще има хора, които ще си го помислят това, хаха). Не е нужно да харесваме един човек, но пък е препоръчително да не сме груби. И тук, и в другата тема, многократно се премина добрия тон и се изписаха много грозни неща за почти всички участнички. Иначе е пълно с пуристи и експерти по красота.

# 637
  • Пловдив
Евгенът ще се намляска с още поне 5-6 моми преди да тръгне да се задълбочава с някоя.
Що се отнася до лилавата рокля, то жената която я носи е с по-широк ханш или по -вирнато дупе от това на Валерия.
Тук има сюжетна линия която все още не ни показват. Той се среща и с другите момичета, но това ни го спестяват засега.
Според мен сега ще вкарат напрежение около Валерия и едва тогава ще ни покажат "новите" звезди, а всъщност нещата се развиват паралелно.

# 638
Не съм защитник на Елена, нито пък съм самата тя (сигурна съм, че ще има хора, които ще си го помислят това, хаха). Не е нужно да харесваме един човек, но пък е препоръчително да не сме груби. И тук, и в другата тема, многократно се премина добрия тон и се изписаха много грозни неща за почти всички участнички. Иначе е пълно с пуристи и експерти по красота.

Напротив, Елена си Joy Защото да не зачеквам останалото, но вече две минути разсъждавам аз пурист ли съм, не съм ли Rolling Eyes

# 639
Моя приятелка е посетила лазер и Милица се е оказала извършваща процедурата 😀 Казала ѝ е, че е следваща напуснала. Т.е. Днес трябва да е тя

# 640
  • София
Оф само , ако е вярно и Милица си тръгне , чакам го с нетърпение. Да не вземе да заколи Ергени..... Или ще седи като Роуз на прозорецът му цял сезон.

# 641
  • Варна
Няма да има идеалната ергенка за вас, която и да избере, все ще мрънкате.

# 642
Има ли редактор на Ергенът на име Цвети (или име, от което Цвети да е умалително)? Прочетох, че тя е на снимката, която жената на Наум пусна и се разискваше дали е Ирина или Елена.

# 643
Изобщо не съм съгласна с това, което пишете за Елена. Написаното от нея в никакъв случай не е бездарно, нито показно. Обичайно сложната мисъл предполага и сложен изказ, а чуждиците се отнасят до думи, приели гражданственост в международното социално пространство. Темите, които засяга в блога, или както там се нарича, са смислени и интелигентно поднесени. Не съм й адвокат, не я познавам лично, но определено предизвика любопитството ми като човек и вече я следвам в социалните мрежи. Защо е този хейт към нея, не мога да разбера. Стискам палци тя да се окаже избранницата.

# 644
И аз не разбирам хейта, ама и интереса не разбирам. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт