Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 291
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Не съм защитник на Елена, нито пък съм самата тя (сигурна съм, че ще има хора, които ще си го помислят това, хаха). Не е нужно да харесваме един човек, но пък е препоръчително да не сме груби. И тук, и в другата тема, многократно се премина добрия тон и се изписаха много грозни неща за почти всички участнички. Иначе е пълно с пуристи и експерти по красота.

Напротив, Елена си Joy Защото да не зачеквам останалото, но вече две минути разсъждавам аз пурист ли съм, не съм ли Rolling Eyes

Не съм видяла ни един пурист тук 😂, но за сметка на това Елена бълва чуждица до чуждица и почвам да се чудя "какво е искал да каже авторът".

# 646
Е, защо хейт. Идеални хора няма, просто си обсъждаме. По-нагоре в тази и другата тема съм хвалила Елена даже - например много ми харесват татуировките ѝ, противно на общественото мнение тук. Също така смятам, че като душевност, интелект, интереси и начин на живот най си отива с Евгени. Дано са щастливи и им се получат нещата, ако са заедно. Много по-симпатична ми е от Валерия, например.

Отделно, по принцип всеки изтипосал се в публичното пространство с името и лицето си е с над средното ниво на нарцистичност и си има желание за показност, нека сме честни.

# 647
Книгата, която е постнала в инстаграм Елена, е  издадена у нас преди поне 15 години. За хора, които се интересуват от този тип малко мистична психология, е класика и е посветена на жените, а от там и връзката с 8 март. Откъде решихте, че е заяждане с нас в бг мама? Не виждам връзка. В книгата се говори точно за архетипи, така че тази дума поне в  този случай е ползвана на място, а не за да блесне като интелектуалка.

# 648
Това си е нейният пост и може да се пише каквото си иска за 8ми март. Но не е хейт да се отбележи, че постът е на български, а корицата на книгата на английски. И точно защото е издадена преди 20 години в България, постването на корица на английски иде по-скоро да покаже как чете в оригинал. Разбирам ако е книга, непреведена в България или пред превод. Пишеш поста за другите или да се изтъкнеш?
Леко превзето звучи. Явно не за всички, но и ние сме различни. Не ставаш интеректуалец като се биеш в гърдите, че знаеш езици, вземаш думите от тези езици и ги слагаш в български изречения когато знаеш, че половината от аудиторията ти може и да не разбере за какво иде реч. Та понякога дразни този излишен напън дори и да разбираш българо-английско-френските изречения.
Иначе, от девойките не са показали друга за интелектуалка. Или няма наистина такива, а уж щеше да е интелектуален сезон, или продукцията не залага на тях и ги оставя за фон. Та по-добро в интелектуално отношение няма и сигурно няма да има.
Колкото дали ила хейт, има такъв за всяка девойка. Никой не е идеален и не се харесва на всички. Те би трябвало да го знаят, влизайки в такъв формат. А игрите на коя е най-глупава и най-неподдържана са доста по-голям хейт подготвен от продукцията.

ПП. Тук не визирам поста на потребителката, която постна линк към ревютата. Тя имаше цел защо го прави.

Книгата, която е постнала в инстаграм Елена, е  издадена у нас преди поне 15 години. За хора, които се интересуват от този тип малко мистична психология, е класика и е посветена на жените, а от там и връзката с 8 март. Откъде решихте, че е заяждане с нас в бг мама? Не виждам връзка. В книгата се говори точно за архетипи, така че тази дума поне в  този случай е ползвана на място, а не за да блесне като интелектуалка.

# 649
Ревютата на книгите по принцип са доста интересни и от тях човек може да научи много неща. Дават различна гледна точка към текстовете. На мен ми се е случвало точно, заради ревю да прочета книга.
Не знам защо всичко се възприема за хейт, понякога е просто критика и не е недоброжелателно. Това, че участничките ни четат, не значи, че няма да казвам какво мисля и да се оправдавам, че не хейтя, защото са се засегнали. Който го е страх от мечки, не ходи в гората.
ПП  Браво на Мони, Елена и Пам (поне се опита)

# 650
Това си е нейният пост и може да се пише каквото си иска за 8ми март. Но не е хейт да се отбележи, че постът е на български, а корицата на книгата на английски. И точно защото е издадена преди 20 години в България, постването на корица на английски иде по-скоро да покаже как чете в оригинал. Разбирам ако е книга, непреведена в България или пред превод. Пишеш поста за другите или да се изтъкнеш?
Леко превзето звучи. Явно не за всички, но и ние сме различни. Не ставаш интеректуалец като се биеш в гърдите, че знаеш езици, вземаш думите от тези езици и ги слагаш в български изречения когато знаеш, че половината от аудиторията ти може и да не разбере за какво иде реч. Та понякога дразни този излишен напън дори и да разбираш българо-английско-френските изречения.
Иначе, от девойките не са показали друга за интелектуалка. Или няма наистина такива, а уж щеше да е интелектуален сезон, или продукцията не залага на тях и ги оставя за фон. Та по-добро в интелектуално отношение няма и сигурно няма да има.
Колкото дали ила хейт, има такъв за всяка девойка. Никой не е идеален и не се харесва на всички. Те би трябвало да го знаят, влизайки в такъв формат. А игрите на коя е най-глупава и най-неподдържана са доста по-голям хейт подготвен от продукцията.

ПП. Тук не визирам поста на потребителката, която постна линк към ревютата. Тя имаше цел защо го прави.

Това защо към мен? И дума не съм казала за хейта. Свобода на хейта, пардон словото Wink

# 651
Изложих се с предположението, че Райя е на снимката, но за утре с Боряна съм почти сигурна, понеже в първото промо я има как дава синхрон на плажа с една шапка и същите очила като от кадрите с банските.
Милица е днес и без спойлери, интрото на епизода беше 99% за нея. Комеди клуба бяха прави Simple Smile

# 652
Има ли редактор на Ергенът на име Цвети (или име, от което Цвети да е умалително)? Прочетох, че тя е на снимката, която жената на Наум пусна и се разискваше дали е Ирина или Елена.

Има, но няма как да е с Евгени.

# 653
За утрешния епизод ще има някаква закачка с Боряна и предполагам драма с Елена и точно тя ще го целуне пред всички на церемонията.

# 654
Не са имали предвид, че са двойка, а само, че тя е жената от снимката (не някоя от участничките).

# 655
Иска ти се,  или знаеш, че ще избере Валерия?

# 656
Трудно ми е да повярвам, че Евгени е влюбен, особено с написаните от Щерева думички, по- скоро изпитващ физическо привличане.
Валерия в основната са я описали перфектно.
Май накрая наистина избира Елена. По друг начин няма как Валерия и Айлин да останат близки и в реала.

# 657
Май накрая наистина избира Елена. По друг начин няма как Валерия и Айлин да останат близки и в реала.
С те близки ли са в реала? В ИГ на Айлин не виждам общи снимки.

# 658
  • От липите до сините камъни
Чудя се защо всички догадки се въртят само около Валерия и Елена?Може да избере напълно различно момиче,аз не изключвам тази опция.

# 659
Скрит текст:
Най-малкото демонстрират добри отношения. Валерия и майката на Айлин се следват в инстаграм. Айлин споделя за каузите на Валерия. Не съм сигурна, че ако Евгени беше избрал Валерия, Айлин чисто по женски щеше да го приеме, нищо че се носят слухове, че е поредната сериозно обвързана. 
Нещо за довечера, например групово да си ходят.

Общи условия

Активация на акаунт