Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 286
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Чудя се защо всички догадки се въртят само около Валерия и Елена?Може да избере напълно различно момиче,аз не изключвам тази опция.

Разбира се, че е възможно, но догадките тук нали са на база спойлерите, а тази година от екипа или са взели добри мерки, или просто слуховете са им в услуга.

# 661
  • София
Оказа се, че с малкото Поли имаме обща позната. За жалост, никаква пикантерия за настоящия и живот не разбрах, но разбрах, че като студентка била хостеса в стриптийз клуб.
А кой мислите, че ще си тръгне довечера? Аз залагам на Райя или Лия (последната ми е много симпатична, но явно е, че е пълнеж там).

# 662
  • София
Нямаше ли снимка на целувка с Райя? Нямам идея коя ще е, но Райя май няма да е, освен целувката да е днес след нея да излети. Не ми се вярва. От промото за днес май има целувка с Елена и с тази Боряна, а на плажа Габриела короната целува ли го, че не виждам добре?

# 663
Преди няколко месеца в основната тема една дама писа със спойлер, че момиче е искало да направи изненада на Евгени с песен, но продукцията е решила друго момиче да я вземе. Умишлено няма да назовавам първата, но дали Ивелина е облагодетелствана, с цел да пасва на сценария и монтажа как Габи и Елисавет се дразнят и подиграват?

Ако не се лъжа, спойлерът гласеше също, че оригиналната певица си заминава малко след това.

# 664
изглежда Айлин и Валерия са приятелки отдавна Simple Smile)

Скрит текст:

# 665
Сега вече разбирам защо Валерия така се изтърва и престара на въпроса от Елена. Иначе ми беше много странно и неуместно.

# 666
За утрешния епизод ще има някаква закачка с Боряна и предполагам драма с Елена и точно тя ще го целуне пред всички на церемонията.
Може Валерия да го награби след другата целувка, че да си маркира територията, ако има някой неразбрал.

# 667
По принцип наистина си пасва с Валерия. Но просто не я харесвам

# 668
  • Разпиляна във въображението
Това, че са се явявали някога на конкурс едва ли означава, че са приятелки отдавна. Прегледах профилите и на Валерия и на Елена в инстраграм и първият ми хареса повече. Е, кучeтата са малко прекалени, макар нормални предвид каузата й, но има хубави кадри без артистично извиване на ръце все едно под порив на вятъра като при Елена Simple Smile

# 669
Здравейте, чета ви интензивно, но днес реших и аз да се включа с коментар.
Сестра ми е колежка с Валерия в университета. Доста са близки и каза, че Валерия е казала, че не печели тя. За съжаление момиченцето не е искало да каже каквото и да било друго, но е била категорична, че не е тя победителка 😉

# 670
  • Разпиляна във въображението
Аз съм приела, че интелектуалката Елена печели. Мен повече ме интересува споделяне за характера на Валерия.

# 671
Леле, на мен точно обратното инфо ми снесоха. Sweat Smile Не че очаквам от участничките да си признават напред-назад дали печелят, но е странно колко разнопосочна е информацията.
А какво и къде учи Валерия? Сори, ако е коментирано. Blush

Miriel, ще ти драсна на лично, но не гарантирам достоверност.

# 672
# 673
Нямаше ли снимка на целувка с Райя? Нямам идея коя ще е, но Райя май няма да е, освен целувката да е днес след нея да излети. Не ми се вярва. От промото за днес май има целувка с Елена и с тази Боряна, а на плажа Габриела короната целува ли го, че не виждам добре?
Няма целувка с Райя, има една неразгадана целувка в басейна, но момичето е с по-дълга коса.
За Райя четох тук само, че някой беше казал, че ще почнат да я показват повече.

Габриела го целува на плажа, да.

# 674
Какво е това извращение "РаЙя"?
Мислех,че девойката се казва Рая 😭😃

Общи условия

Активация на акаунт