Спойлери от реалити предавания - тема 9

• 79 290
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Леле, на мен точно обратното инфо ми снесоха. Sweat Smile Не че очаквам от участничките да си признават напред-назад дали печелят, но е странно колко разнопосочна е информацията.
А какво и къде учи Валерия? Сори, ако е коментирано. Blush

Miriel, ще ти драсна на лично, но не гарантирам достоверност.
Учи Реклама в НБУ. Доколкото знам, Валерия дълго е крила, че ще участва в Ергена, а пак казвам, че тя е близка със с сестра ми. Малко преди да замине е казала.
Сестра ми коментира, че е изумена как се държи Валерия, защото по принцип била много свестна и изобщо не била конфликтна. Била умна, пробивна и амбициозна, но и много земна.  Дори след излъчването на първите епизоди сестра ми беше втрещена в каква светлина я показват Валерия. Мисля, че потвърждението на Валерия, че не печели и истина, а не просто няква заблуждаваща информация.

# 676
  • Варна
Нямаше ли снимка на целувка с Райя? Нямам идея коя ще е, но Райя май няма да е, освен целувката да е днес след нея да излети. Не ми се вярва. От промото за днес май има целувка с Елена и с тази Боряна, а на плажа Габриела короната целува ли го, че не виждам добре?
Няма целувка с Райя, има една неразгадана целувка в басейна, но момичето е с по-дълга коса.
За Райя четох тук само, че някой беше казал, че ще почнат да я показват повече.

Габриела го целува на плажа, да.
Рая  беше с индивидуалната среща. А "целувката" на Габриела, май ще е дишане уста в уста, която всяка от 'спасителките" ще прави на Ергени. :фейспалм:

# 677
На Райа явно родителите са неграмотни, иначе не виждам защо биха я кръстили така.
И кой ще си ходи днес, знае ли се?
На мен ще ми липсва лудостта на Мили Ванили.

# 678
Алекс и Ева (от 1 сезон) обсъдиха малка част от последния епизод и Ева споделя,че Айлин не харесва истински Евгени.. след това май се усети,че не е трябвало да го казва това, защото все пак познава Айлин и Валерия и със сигурност знае доста подробности

# 679
То е ясно,че победителката няма да си каже и ще отрича до последно,че не е спечелила. С цялото ми уважение към съфорумката и сестра ѝ,но тия хора са обвързани с договори да не издават кой е спечелил,защо да рискува да разказва,макар и на приятели? Второ, както сега се предава информацията,че не е тя,така коментара можеше да изглежда и по друг начин-“ сестра ми учи с Валерия,много са близки,тя печели”. Казвам го в смисъл,че каквото и да каже Валерия ще се разпространи като информация. Демек,това че е казала че не е тя абсолютно не значи че е истина.

# 680
Има ли спойлер коя отпада довечера?

# 681
Аз съм сигурна, че Валерия няма да спечели. Злобна е и има нещо малко от Капитонова, а този път такава няма да пуснат да е победител.

# 682
  • София
Да не би тази вечер да си тръгва някоя от по важните персони, че от промото се вижда бая девойки с насълзени очи на церемонията......
А някъде назад май се коментираше, че Райя даже остава до топ 10 или 8 май.

# 683
Според мен днес,или следващата седмица си тръгва Габи. За нея знаем,че е била със спасителките на плажа,но не помня да се е виждала на други общи сцени,които предстоят. Също така относително рано се беше завърнала в инстаграм.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 17:41 от unknown23

# 684
Дано е днес!

# 685
На промото даваха Елена просълзена на Церемонията. Няма вариант тя да ревне за ГабитУ.
Може би ще е някоя от Неутралните.

# 686
Нали за днес в официалната информация от предаването се казва, че една ще целуне Евгени пред всички по време на церемонията. Не знам защо си мисля, че ще е Елена.

# 687
На промото даваха Елена просълзена на Церемонията. Няма вариант тя да ревне за ГабитУ.
Може би ще е някоя от Неутралните.

Има вариант да не плаче за отпадналата, а от самото Габи или от някаква ситуация.

# 688
Нали за днес в официалната информация от предаването се казва, че една ще целуне Евгени пред всички по време на церемонията. Не знам защо си мисля, че ще е Елена.

И аз имам същото усещане, макар силно да ме съмнява… Елена не е така импулсивна и трябва да има някакъв сериозен мотив да предприеме такава стъпка Simple Smile

# 689
Според мен днес,или следващата седмица си тръгва Габи. За нея знаем,че е била със спасителките на плажа,но не помня да се е виждала на други общи сцени,които предстоят. Също така относително рабо се беше завърнала в инстаграм.

Ако следваме хронологията в инстаграм Лиа качва снимка на 04.10 преди Милица,която пък вчера си тръгна,а започва активност чак на 07.10. Та си мисля Лиа да е днес, тъй като не е сред спасителките на плажа и в иг е написала вчера,че ще видим повече за нея в социалните мрежи. Ама пък може и да е Евгения, защото в хайлайтс има качено по онова време и тя,ох,голяма инспекторка станах Joy
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 18:26 от Diffuser

Общи условия

Активация на акаунт