София, жк Младост - тема 35

• 57 823
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Замък сред облаците
По вкус и цвят…. Simple Smile

# 241
Кутийка за бижута има в китайския в Хит. Или поне имаше.

Гадини са тия от Софийска вода,отивам пак да пълня кофи и тенджери.

# 242
  • София
Без да се обиждаш, ама да ти бяха дали 120 лв. или поне да ги бяхте изпили и изяли....

О, не се обиждам, съгласна съм с теб. Simple Smile Поводът обаче беше специален- юбилей на приятелка, трябваше да е изненада, а в НеБукети предлагат доставка (10лв!) в какъвто час кажеш. Божурите също бяха задължителни, въпреки че смятам можеха да бъдат по- добре аранжирани. 😊
Най- хубавото нещо е чашата, дето донесох- английски костен порцелан, да се предава в поколенията. 🥰

Аз неведнъж съм споделяла, че "моят човек" за цветя в квартала е Стела до ПроМаркет в Младост 2, магазинчето без име. ♥️ Какво ли не ми е правила през годините- откликва на идеи, бюджет и винаги ме съветва и сваля на земята с някои мои нереални искания. 😂 Като съотношение цена/количество/качество няма аналог в квартала, но не защото нарочно им подбива цените, а защото смята, че нейните са реалните.
Ето сега ще ви покажа тя какво направи миналия месец на колежка, която беше поканена в последния момент за кума на сватба.

120лв с всичко- и чашите, шампанското и шоколада. Тях ние си ги отнесохме, но наоколо е РУМ, денонощното срещу ПроМаркет и т.н. Кошницата с цветята е към 80лв:

А това е рожден ден на колежка през април, всичко под 100лв излезе (френските макарони от Je t'aime, ягоди и боровинки от Промаркета, вино от Trastena 😁)

# 243
Бих предпочела макароните да са опаковани в красива кутийка, отколкото така окичени между цветята. И не защото не е красиво, за мен лично е нехигиенично и не бих ги консумирала.

# 244
Здравейте! Имате ли топла вода? - в сайта на топлофикация не пише да има ремонти и аварии в Младост.

# 245
Има. След малко ще спрат водата изобщо в Младост 2 .

# 246
  • София
Juleto, точно до ПроМаркет ли? От коя страна?

# 247
Ако си с лице към Промаркет от дясно - залепен е за промаркет

# 248
  • София
При вас спря ли водата? Ние все още имаме. На сайта на Софийска вода изчезна известието за днешния ремонт.

# 249
Не съм вкъщи в момента и не мога да кажа. За всеки случай напълних кофите с вода сутринта.

# 250
Не е изчезнало, на текущи аварийни ремонти е. И при нас има, нещо промениха, т.е. ние сме точно до ул. Балан и явно от тази страна не влизаме в ремонта или ще я спрат по-късно. Според сайта е спряна на всички блокове около парк 100 години София, Слънчевото зайче, надолу до Киприян и към Малинов.

От сутринта копаят зад Хит. И аз напълних за всеки случай, че не се знае коя тръба пак ще спрат.

# 251
моля за съвет за читав дамски фитнес с инструктор в района или по линията на метрото (до люлин примерно)
но все пак предпочитам да е в младост и да не затвори през август

# 252
Аз ходя в Next Level в Младост 4, но без инструктор. Фитнеса е много хубав по мое скромно мнение - нови и разнообразни уреди, чисто, ненатрапчива клиентела. Не е класически дамски фитнес, но има повече от достатъчно уреди, които ние дамите ползваме. Работят с Мулти спорт карти. Засичам 2 инструктори - работят и с мъже и с жени (и дори с подрастващи деца). Но дали ще си паснете, не мога да кажа.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 13:03 от bebitta

# 253
  • София-Младост
Виж и тези инструктори https://strongby.science/tvoite-treniori/, мисля че имат една първа безплатна тренировка. Само трябва да избереш залата и да видиш кой тренира там.
Аз ходех в залата на IFS https://-spam152-/bg/ до парк х-л Москва, но там са тренировки в група, а не индивидуални. Но с инструктор. От там съм много доволна.

# 254
  • София
Дами, имате ли представа дали някъде в квартала мога да купя стек големи пластмасови чаши (300-500мл) за фрапе?

Благодаря. 😊

Общи условия

Активация на акаунт