София, жк Младост - тема 35

• 57 847
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • СОФИЯ
В Младост имаше опашка още от 8.00 ч сутринта. Това преди 2 седмици. Трябваше да подновя изтекъл паспорт, просто отидох в друг район.

# 481
  • София
Аз си поднових шофьорската книжка в Общината и двата пъти  / подаване на документи и вземане/ходих около 15,30 часа и нямаше нито един човек.

# 482
  • София
Скрит текст:
Момичета, откъде мога купя в квартала или мола хубави плътни клинчета (с или без вата) за девойка на 4 години? Досега купувах от Некст, не мръдват, качествени, плътни, обаче много тесни и търся алтернатива.
На дъщеря ми купувах от магазинче за детски дрехи на пазара на Младост 1,имаше тогава и доста дебели.То е в тези редици които са перпендикулярни на сергиите с плодове и зеленчуци,ако не се лъжа е на втората редица ако се тръгне от дългия блок надолу.Дано си ме разбрала,че малко смотано обясних.
На стъклото пише Breeze. Много добре заредено. Hands Thumbsup

# 483
Здравейте! Имам един юнак на година и малко, който вече е за подстригване. Коя фризьорка от салоните Пъзел бихте препоръчали? Чудя се дали ще се справят, защото най-вероятно ще има рев и дърпане, или да изчакаме да стане на 3-4 младежът 😁

# 484
Ние ходим в Пъзел Младост 3, всички се справят с децата. Едното от моите е меко казано особено и е голям зор, но никога не сме си тръгнали неоправени Simple Smile Вижте коя е свободна, защото за някои се записва час за месец напред      / особено ако искате да е в почивните дни /. В Младост 4 също са добри.Отворете сайта и ги вижте - за всяка има оценка.

# 485
В Младост 3 - Симона, в Младост 4 - Диди (тя беше преди в Младост 3). Момчето в Младост 4 подстригва много хубаво, но за първи път пробвайте с Диди. И двата ми таласъма тя е укротявала и винаги записвам при нея. Сега е най-трудната възраст, не се тревожи излишно, ще я израсте и ще свикне, ако го водиш сравнително редовно.

# 486
Благодаря, момичета. Записах час при Диди Hug

# 487
  • София
Благодаря, момичета. Записах час при Диди Hug
Вече сте записали, но да кажа и аз:
Диди- Младост 4
Цвети- Младост 3

# 488
  • София
Моля, ако някой види черен сусам в Младост 2,3,4 да пише.Проверих поголемите вериги и в магазинче за здравословни храни на пазара на Мадост 1.Никъде няма.

# 489
В Хит е имало, онлайн магазинът им казва, че няма наличност, но ако не сте минали там - пробвайте, може и да има някое изостанало пакетче.

Някой знае ли къде в Младост 2 човек може да си купи по-обикновени торбички с детски герои? Трябват ми 28 броя, но да не са по 2-3 лв. бройката, че ми призлява вече. В детската градина на детето се почна и така си остана който има рожден ден, да се приготви "почерпка", т.е. подарък за всяко дете, индивидуално опакован. Миналата година правих сама книжни пакетчета, сега нямам сили и време. Не искам парчета картонена "торта", нито големи торби, а някакви от тези, в които малките магазинчета слагат гащи, чорапки и пр. като за деца. Питала съм да ми продадат, все не успявам да намеря. Нямам възможност да обикалям надалеч и да издирвам Джъмбо и пр.

# 490
Пробвай в Евроленд в Хита за подаръчни, но не знам дали има евтини. Едва ли има такива, каквито търсиш, найлонови с картинка.
Другото място, за което се сещам е "Хубави неща" - магазин тип левче + домашни потреби, зад пътеките на Мл 1А. Там имаше разни найлонови, но не мога да кажа дали точно, каквито искаш.

# 491
  • София
В Хит е имало, онлайн магазинът им казва, че няма наличност, но ако не сте минали там - пробвайте, може и да има някое изостанало пакетче.
Нямат.Обикновено от там взимам.

# 492
  • Замък сред облаците
Моля, ако някой види черен сусам в Младост 2,3,4 да пише.Проверих поголемите вериги и в магазинче за здравословни храни на пазара на Мадост 1.Никъде няма.

В Паркмарт в Младост 4

# 493
Весела, в Джъмбо има, но не запомних цената. Дали не бяха 10 броя за 2 лв.

В Теди в Дъ мол има такива:

# 494
Черен сусам в ХИТ, да не  е черен кимион? Те много си приличат на външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт