Шумни съседи 🤯

• 22 442
  • 275
  •   2
Отговори
# 180
Вкъщи като си легнем и този индивид като се прибере. Така силно се чуваше думкането от краката му че даже тапи за уши не помагат а сме през 2 етажа!!!  Шмъркаше амфетамини и тичаше като кон до сутринта без да спира без да седне. От единия край на апартамента до другия правеше по 1000 обиколки на вечер без да спре. И си набиваше петите със всичка сила в пода. Често се случваше да започне тропането от 23 до към 3-4 сутринта. И много често нещо тежко падаше та подскачахме всяка вечер. Няма управия стея наркомани лошото е че 50% от тези които завършват СОУ са такива и подръжават на такива утрепки.

Боя възпитава такива индивиди,вярвайте ми.
Мъжа ви защо не му хвърли боя някоя вечер в тъмното когато се прибира сам?
С качулка,шапка и една желязна полицейска палка (по 10лв ги продават) ,3-4 удара правят чудеса
Нови хора се раждат

# 181
  • Варна
Той пишещия Антонио е мъжа в семейството. Освен жена му да се качи с една палка и да ги започне...

# 182
Както споменах имаме 3 деца. Да аз съм мъж много лесно знам къде и как да ударя. Но само при мисълта че могат да ме вкарат в затвора и да ме разделят от децата и женами. Заради тея отрепки  (а семейството ми ми е всичко) изпадам в ужас. Но много скоро ще ми падне пердето и тогава ме е страх да си помисля кво ше стане.

# 183
Антонио, можеш да звъниш без лимит на 112. Всяка вечер, дори по няколко пъти.
Имам приятелка, която е много кротка по принцип. Над тях се нанесоха такива нагли съседи и още на първата забележка и отговорили: свиквайте, сега започваме🙄
Тя обаче яко се заинати, не съм я виждала такава, а и си знае правата, защото е юрист.  Май след третото обаждане всичко приключи. Но беше много ядосана и няколко пъти ми повтори, ако имам такъв проблем да звъня на 112 колкото пъти се налага без да се притеснявам.

# 184
Вкъщи като си легнем и този индивид като се прибере. Така силно се чуваше думкането от краката му че даже тапи за уши не помагат а сме през 2 етажа!!!  Шмъркаше амфетамини и тичаше като кон до сутринта без да спира без да седне. От единия край на апартамента до другия правеше по 1000 обиколки на вечер без да спре. И си набиваше петите със всичка сила в пода. Често се случваше да започне тропането от 23 до към 3-4 сутринта. И много често нещо тежко падаше та подскачахме всяка вечер. Няма управия стея наркомани лошото е че 50% от тези които завършват СОУ са такива и подръжават на такива утрепки.

Боя възпитава такива индивиди,вярвайте ми.
С качулка,шапка и една желязна полицейска палка (по 10лв ги продават) ,3-4 удара правят чудеса
Нови хора се раждат
Да, съпругът ви може да се качи с маската и да направи погром - това  ще подейства отрезвително и несравнимо по възпиращо от всякакви административни действия и актове. Защото боят е доказано най ефективното превъзпитателно средство от както свят светува.
Но на думи е лесно, а на дело - съвсем различно. След палката и маската следва обрат в живота ви на 180 градуса. Започват се едни дела, присъди, лично отмъщение, загуба на пари, здраве,нерви..Не изключвам и най лошото което би могло да се случи след едно такова спречкване - а именно смъртен случай. Иначе за темата - и ние сме били, и все още сме жертва на влудяващо тупуркане в нощните часове, резониращо дълбоко в мозъка и костите. Страшно е да си лягаш всяка вечер с очакването кога ще се започне демарша над теб. Заради шумни съседи сме продавали жилище, и най отговорно заявявам че може да имате най красивия апартамент, с най луксозното обзавеждане,  най прекрасната гледка  в най мечтаната локация, но някои изроди около вас може да ви накарат да ви иаглежда черен и да не ви се иска да се приберете в собствения дом. И не е задължително източника на шума да някой шмъркащ амфети, в повечето случаи това са невменяеми пубертетчета и деца чиито недобросъвестни родители нямат чувството за отговорност и не се съобразяват с правилата.

# 185
Нови хора се раждат
Призивите към насилие толерират ли се вече?

# 186

А насилието на дрогираните  лица ,които местели маси с ядене и пиене между етажите в малките часове и се дрогирали и пиели по цели нощи,като така нарушвали спокойствието на десетки живущи около тях,не ви направи впечатление нали ?

Или, че от 112 или Полицията не идват на такива сигнали ,или ако случайно дойдат ,то е напълно безмислено,също не ви направи  впечатление !

Или ,че никой НИЩО не ноже да направи в тази държава срещу шумни съседи,също не направи впечатление на балканската ви натура,нали ?

# 187

А насилието на дрогираните  лица ,които местели маси с ядене и пиене между етажите в малките часове и се дрогирали и пиели по цели нощи,като така нарушвали спокойствието на десетки живущи около тях,не ви направи впечатление нали ?

Или, че от 112 или Полицията не идват на такива сигнали ,или ако случайно дойдат ,то е напълно безмислено,също не ви направи  впечатление !

Или ,че никой НИЩО не ноже да направи в тази държава срещу шумни съседи,също не направи впечатление на балканската ви натура,нали ?

Просто работата е много зле. За малко да се стигне до физическа саморазправа. А с пияни и дрогирани индивиди в повечето случай се стига до инциденти дори и фатални. Заради такива отрепки може да вкарат в затвора образовани хора които градят дом и сплотено семейство. В случая нашето ние сме потърпевши. Но ето че онази нощ полицая се натъкна на негово приятелче. И вместо да им съставят акт се разбраха по приятелския начин. Да си нямаме както каза полицая на купонжията "проблеми" после.

# 188

Мечтаеш си за общество, където е приета саморазправата ли? И като паркираш някой да ти нареже гумите защото е счел че мястото е негово? Не е добра тенденция за да си я пожелаваш, децата ти също ще живеят в такова общество каквото ти градиш.

# 189
Мечтаеш си за общество, където е приета саморазправата ли?

Що за глупави  заключения??

Нищо не си мечтая ! Още по-малко пък си мечатая за общество ,което е приело видиш ли саморазправата.
След 5 поста ще ме направите и човекоядец с тва темпо на лъжи и измислици Laughing

# 190
Гласях се да пускам тема и гледам хора с подобни проблеми. Накратко - съседи дават таванска стая под наем и квартирантът им вдига нощем шум като от щанги. ува се силно сякаш тежък предмет пада на земята и понякога прави вибрация. Прилича на щанги, само че се случва в малките часове на нощта. Снощи например ме събуди към 1 без 15, трополи 1 час, и сутринта в 5.26 отново ме събуди. И аз си мисля, че вероятно човека е на амфетамини. Съседите твърдят, че са го изгонили, лъжел ги и не им вдигал телефона, с една дума пълно безразличие към проблема. Страхувам се да му напртавя забележка, защото е огромен и съм го виждала само 2 пъти за 1 година. Вече започва да прилича на съзнателен тормоз. Ние сме сами на етажа в момента, съседите наскоро купиха и още ремонтират съседния апартамент. Какво мога да направя? Само полиция ли може да съдейства?

# 191
Вече започва да прилича на съзнателен тормоз. Ние сме сами на етажа в момента, съседите наскоро купиха и още ремонтират съседния апартамент. Какво мога да направя? Само полиция ли може да съдейства?
Кажи на собствениците, че се готвиш да ги съдиш. Отбелязвай си когато вдига шум, пиши жалби до полицията за системен тормоз, говори с домоуправителя да задейства правилата на етажната собственост.

# 192
Buse Mehmedova 706677, вземете телефона на наемодателя и когато не можете да спите звънете първо на него, а после на полицията. Той взема наем и спи спокойно, а вие не спите. Когато викате полиция - давайте неговия номер, когато не могат да отключат.
Викала съм полиция за съседен вход - дойдоха, повъртяха се, звъннаха ми как да влезели и си отидоха.
Тези вашите проблемните са и малко агресивнички - сложете си камера на входната врата.

Алекс:), нямам представа защо си помислих, че това момиче имат семеен проблем. Като казахте,ч е отиват на село си помислих дали ще се върнат изобщо...

Дълги години си имахме луд, който си имаше някакви драми с водата. Та когато валеше заставаше под нашия прозорец /живеем на нисък етаж/, защото се събира голяма локва на паркинга и крещеше, че водата е прокълната и че всички ще умрем, ще се изтровим. После си сменяше гласа и си отговаряше неразбираемо какво, защото втория глас се чуваше, а не се разбираше. После пак крещеше истерчния глас, че водата едикакво си. И всичко това под лая на нашето куче, което всеки път държеше да слезем да го изядем дружно и бе неуспокояемо! Ех, весели нощи за целия блок!
Замислих се, че това лято лудичкия го няма ... хм, какво ли се е случило с него?

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 20:37 от the Дорис

# 193
вземете телефона на наемодателя и когато не можете да спите звънете първо на него, а после на полицията. Той взема наем и спи спокойно, а вие не спите.
След пъвото позвъняване ще им блокира номера и ще са до тук, без обратна връзка когато им потрябва по-нататък, поставят се сами в кофти положение.

# 194
Аз вече предложих на съседката да я събудя и да ходим заедно да правим забележка на нейния наемател. Хич не и хареса. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт