Имам връзка и дете от женен мъж,жена му не знае

• 13 594
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
То не е много трудно и да си сложиш 30-ти набор. Очевидно е, че авторката е младо момиче.

# 121
  • София
Толкова сладко момиче, язък....

# 122
Marti Ivanova със същата картинка във фейсбук е 75- ти набор. Така че версията горкото малко 23 годишно момиче отпада. Макар че и на 23 години човек не е малолетен.
Е, чак пък 75 набор, сакън. Нали казват, че е младо момиче.
Ама нямам ФБ, да видя и аз таз хубост ненагледна, язък.😂

# 123
  • София
Лъжат се, защото искат да се излъжат. А не защото мъжът е големият "илюзионист".

# 124
Момичето става много разпознаваемо. Че и къде работи се вижда, освен ако не е това целта на темата де.

# 125
Авторката има няколко профила, на другите има нейни снимки и на бебето май. Хубава е и не повече от 25 годишна.

# 126
Абсолютно на място го каза Лъвица, няма как насила да те накарат. Тя най-вероятно е мислила, че той ще и "оправи" живота, щом е на 23, нали все пак е "шефа". Напукала и едно бебе, за по "сигурно". Ами в грешка си мила моя, нищо няма да има нито за теб, нито за детето ти. Човека ако е искал, до сега 200 пъти да те е взел, да е казал на жена си. Ще ви се наложи и на теб, и на детето да се примирявате с остатъците на семейството. Да, те са семейството, ти си просто забавление, развлечение, нещо ново.

# 127
На жена в такава ситуация аз бих казала само едно - моментално и тайно да започне да си заделя пари. Никой не знае дали тоя мъж ще остане с нея или не. Детето върви с нея завинаги и тя трябва да има някакъв гръб за в случай, че утре остане сама.

# 128
...той ако беше свестен и си струваше, нямаше да изневерява на жена си.

Аз пък се учудвам на наивитета на хората. Много ясно, че когато някой от семейството е тръгнал на гурбет и липсва с месеци и години, едва ли ще седи на сухо. Половинката, останала да топли семейното огнище – също, особено ако това е мъжът. Аз лично съм чувала за поне десет реални случая – жената отишла да работи навън, праща пари на мъжа си да поддържа къщата и евентуално да гледа децата, а той ѝ харчи парите по чужди жени. Жената там какво точно прави и дали стои на сухо – пак не се знае. И обратните случаи ги има много.
Мъжът с години в чужбина, жена му тук с детето – тя да не е идиотка някаква, та да не знае, че мъжът ѝ си има кого да опрашва там? Приела го е, затваря си очите, явно ситуацията я устройва. Така че едно снасяне на благата вест от любовницата едва ли ще разруши брака им. Но нищо чудно да натирят любовницата и тя накрая да остане сама и с дете на ръце. Ако има пари да води дела и докаже бащинство, ще спечели някаква жалка издръжка, но пък ще ѝ вгорчат живота да се моли всеки път за подписа му върху важни документи. Накрая детето ѝ и наследство няма да види, защото той ще е прехвърлил всичко на жена си и нейното дете.

Да,то я ясно ,че никой не стои на сухо,но разликата е огромна между това да мачкаш чаршафите от време на време с някого и това да имаш паралелна връзка и да имаш дете. При всички случаи, любовницата губи и всички негативи са за нея. Той и да се разведе пък голям килипир честно казано. Да си намира как да си гледа детето и да не се занимава с този изобщо!

# 129
Не я съдете толкова. Ако е била дълго сама в чужбина и се е появил този и е завъртял главата като нищо се е влюбила и да е повярвала, че това е голямата любов. И нищо чудно и да е. Само че мъжете не са като жените и трудно вземат решения за развод. По-скоро би си поддържал паралелни семейства докато на Марти не и писне или докато жена му не разбере . Но пък и да разбере не се знае дали няма да му прости и да се съберат, а Марти да остане сама. Общо взето тя трябва да си помисли дали иска нейния живот да зависи от чужди решения или ще си е сама господарка на съдбата си.

# 130
Знам и аз един случай, когато мъжът се разведе и се ожени за любовницата, като остави две деца да ги отглежда майка им. Но това се случи, когато любовницата забременя.
Ето това е сериозен мъж, така да се каже. Simple Smile Поне от любовническата гледна точка.

В тази ситуация явно не стоят така нещата, а и, както се писа, мъжът щом е нещо шеф, сигурно имат обща собственост със съпругата. Така че не са розови нещата за Мартина, нищо, че го обича безумно.

Но това тя и сама си го знае.
Така че нагласата и действията й би трябвало да бъдат в посока бъдеща самостоятелност, за да може да се справи, когато дъ Биг Бос я остави да се оправя сама. Както писа Горджъс - спестявания, мисли и планове за добра работа... такива неща.

А до тогава да се наслади на това, което има, докато го има.

# 131
Хайде моля без такива била "сама в чужбина". Това не е оправдание за нищо! Свободните мъже да не са се свършили, та баш на женен с дете налетя.
Ако ей такава като авторката ви усуче мъжа да ви видя дали ще сте толкоз курназ или понеже не ви е на главите не е проблем.

# 132
  • Варна
Ооо, права си Arielle, друга песен ще запеят всички. Обаче той си е пут..о, а авторката си е постлала легло от магарешки бодли. Имам си точно мнение и за мъжа, и за любовницата, ама се замислям, ако щерка ми се беше набутала в такава ситуация, какво щях да направя... В крайна сметка, не можеш си зарежеш ни детето, ни внучето.

# 133
Всяка майка е длъжна да си защити детето. Ако тя не го направи - кой?
И бебето не го е донесъл щъркелът - бащата да си понесе последствията и да си плаща издръжката, ако се стигне до раздяла. Същото важи и за майката и детето в България.

# 134
Не знам дали тук има някой в такива ситуация, но на базата на много подобно истории мога да ти кажа резултата - в повечето случаи, може би към 90% печели съпругата, така че статистиката не е на твоя страна. И да, всички мъже с любовници са със съпругите си заради детето/ децата, даже спят отделно, не могат да ги понасят щото да грозни/ тъпи/ зли/ дебели. Обаче можеш да прочетеш по горното изречение още веднъж.
И какво печели съпругата? Да плаща заедно с благоверния си издръжка на чуждо/ за нея/ дете?
Аз имам дете от женен мъж, но той избра жена си, още когато бях бременна.
И слава богу. Няма печеливши в тази ситуация.
Гледай си детето и се моли да избере жена си. Защото ако те обичаше, щеше да се разведе и тогава да прави дете.
Имаш дете от мъж ,който обичаш. След време ,сигурно и ще го мразиш, и ще ти стане непознат.
Нямат бъдеще такива отношения. Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт