Перилни препарати и омекотители - 72

• 51 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не става. За качествено изпрано бяло пране ти трябва прах с кислородни избелители. Друг вариант е да си добавяш такива на прах под формата на сол за петна (има в dm например).

# 316
За бяло е най-добре прахообразен с кислородни избелители, и с добавка напоследък,че са орязани съставите.
Но все пак съвет не давам, всеки си знае и решава...

# 317
  • София
Някъде мяркали ли сте този гел?
Скрит текст:

Поръчах го от Амазон и много ми хареса, но вече е изчерпан. Рових и тук по сайтовете, но не намирам същия.
Не съм обикаляла отдавна по магазините за паралелен внос, нямам наблизо и не ми се ходи напразно. Ако го видите, ще съм благодарна да споделите Simple Smile

# 318
В емаг мярнах такъв...малко шише беше, не знам същия ли е...подобно изглеждаше....ще потърся

# 319
# 320
  • София
Тете, не е същият, но и него ще го пробвам някой ден, също и този за черно.
Благодаря ти, mystic woman! Поръчах си.

# 321
От това описание да разбирам,че няма кислородни избелители ,нали ?
15 - 30% зеолити, 5 - <15% нейоногенни повърхностноактивни вещества, кислородни повърхностноактивни вещества за избелване, <5% сапун, ензими, оптични избелители. Други съставки: провитамин B5.

# 322
Има - 5 до 15 % само че са го написали не както трябва. И какъв е тоя провитамин В5 в прах за пране бе!!! Какви са тия глупости бе!!!

А какъв е тоя течен Бинго с кератин. Някаква реклама мернах. Вече се чудят какво да измислят.

# 323
  • оттам, откъдето започва България
Предполагам става въпрос за този течен Бинго: https://taxta-magazini.com/bingo-%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD- … D0%B5-tum-renkler

Ползвам го аз, без да се замисля що е то кератин. Пера фини дрехи и пуловери. Много деликатен аромат остава след прането.

# 324
  • София
Какви са тия съвременни пуловери... Изпрах по-дебелите, за прибиране, с прах за цветно пране, на  40 градуса, сложих омекотител против наелектризиране и резултатът е... плачевен. Всичките са наелектризирани и стоят леко твърди. Не са зле изплакнати, защото дозирам внимателно и пускам допълнително изплакване.
Чудя се дали да не ги препера с течен за вълна (не са вълнени).
А омекотител ползвам единствено против наелектризиране. Май му свършва времето... Sad

# 325
Не става. За качествено изпрано бяло пране ти трябва прах с кислородни избелители. Друг вариант е да си добавяш такива на прах под формата на сол за петна (има в dm например).
Може ли снимка на тази сол за петна?

# 326

Тази е предполагам?

# 327
Какви са тия съвременни пуловери... Изпрах по-дебелите, за прибиране, с прах за цветно пране, на  40 градуса, сложих омекотител против наелектризиране и резултатът е... плачевен. Всичките са наелектризирани и стоят леко твърди. Не са зле изплакнати, защото дозирам внимателно и пускам допълнително изплакване.
А омекотител ползвам единствено против наелектризиране. Май му свършва времето... Sad
При мен след сушилня никога не са ми наелектризирани дрехите и съответно не ползвам омекотител. Рядко лятото ако детето поиска някоя дреха извънредно и я изпера на ръка, ползвам омекотител.

# 328
  • оттам, откъдето започва България

Satisfied С наелектризирането и у дома има проблем. ММ постоянно се сърди, че го "удря" ток каквото и да пипне. Това е при ползване на дрехи от изкуствена материя.
От месец поне аз спрях да ползвам омекотител, защото и с него е същият резултатът. Писна ми от химии - без реален резултат. Не искам да ми миришат дрехите на омекотител, искам само да са меки и да не са наелектризирани.
За съжаление засега не съм открила такъв препарат (омекотител и антистатик), който само да омекотява и да помага против наелектризирането на дрехите (и ако е възможно да е без аромат).

Пуловерите ми след пране с течния са меки и не са наелектризирани.

# 329
Пуловерите и аз пера с течен препарат, иначе не са меки. И моите нямат по етикет вълна.

Общи условия

Активация на акаунт