Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
От това, което виждам на снимката, предлага се течен перилен препарат за 40 пранета на цена от 42 лв, така ли е?
Дори и аз, който нищо не разбирам от цени съм леко шокиран. Да не са започнали да им начисляват акциз?!

# 91
  • Ст Загора
Това е , да ! Имаше и друго Омо пак за 40 пранета 20 и няколко лв...
В Дм е 9 лв за 20 пранета.  И 2ри вид за бяло май за 11 лв за 20 пранета .

# 92
Тази снимка може да служи за пример, че веригите спекулират не само с цените на хранителните продукти.
Такава цена за течен перилен препарат не бях виждал никъде по света.

# 93
  • Пловдив
Тази снимка може да служи за пример, че веригите спекулират не само с цените на хранителните продукти.
Такава цена за течен перилен препарат не бях виждал никъде по света.

Напротив,има и по-високи цени за течни перилни препарати-в италианския Карфур,Даш туба за 66пранета е 20,98Е ,сравнено с българския Кауфланд(редовна цена,не промоционална,за висок клас течен перилен препарат) и Омо е по-скъпо.Цените на перилните препарати във френските магазини няма да ги пиша...

# 94

Напротив,има и по-високи цени за течни перилни препарати-в италианския Карфур,Даш туба за 66пранета е 20,98Е .

А тук виждаме 21,50 Евро за 40 пранета, т.е. цената в нашенския супермаркет е с над 40 % по-висока за показания пример. Не знам какво наричате "Напротив".

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 17:50 от TAED

# 95
  • Пловдив
Напротив,20 и няколко лева за 40 пранета Омо течен перилен препарат в Кауфланд е написала потребителката.Спорът е излишен и аз спирам тук.

# 96
Показаното е за 40 пранета на снимката.

Освен да вадим сапуните от нашите баби Joy

# 97
Отсвирила съм ги веригите отдавна. Цените им са абсурдни!! Абсурдни!
Ще навестя магазина с гръцка стока скоро.. и те така...
Дори онлайн ми е по-изгодно с доставката...

# 98
Напротив,20 и няколко лева за 40 пранета Омо течен перилен препарат в Кауфланд е написала потребителката.Спорът е излишен и аз спирам тук.
Аз явно нещо не довиждам. На снимката е дадено 41.99лв за 40 пранета. А тя пише, че имало и друг за 20 и няколко лева, пак 40 пранета.

# 99

Аз явно нещо не довиждам. На снимката е дадено 41.99лв за 40 пранета.

Всяко зло за добро. Другата седмица вероятно ще има "бомбастична" промоция именно на този препарат на -50 %.
Бай Ганьо върти супермаркет с немска марка...

# 100
  • Ст Загора
2 Омота имаше . Но това е с страшна цена него снимах.

# 101
То и на промоция станаха едни цените ....
На редовна цена пък посмъртно няма да купя нищо ...
Ходя по паралелни внос , но и там станаха едни цените ...
В момента съм "при съседите " , мислех си да не купувам от неконцентрираните им препарати , но пък цените са добри и си купих 2-3 пакета .
Ариела е под  12 лв за 36 пранета на редовна цена.
Омото е 14.50 лв за 40 пранета .

Взех си и Tursil с люляк /знам , че е сренен-нисък клас , но аромата е невероятен , пък и струваше 15 лв за 53 пранета ./
Намалили са и дозировките -вече са около 190 мл.

# 102
  • Ст Загора
Трябва да ида в турският имаме в града.

# 103
  • Бургас
Явно от турция са си най на сметка.

# 104
  • Ст Загора
9лв за Скип 20 пранета добре ли е като цена?

Общи условия

Активация на акаунт