Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Пир нас Персила в ТМаркет седи на 8 лв от много време . Седи при разпродажбите , а си е в срок . При промоция го местят при праховете,  после го връщат пак при разпродажбите.

# 361
  • София
И аз взех от този Персил днес. Интересно е, че дозирането е по 90 мл вече. Преди беше по 100.
Мда, и е за 17 пранета. 😞

# 362
Да, аз писах миналата седмица, че е за 17...и пакетчето едно нюню...аз 4 бр.взех.
Нов е този точно..нова разновидност...

# 363
  • Русе
Дидка, Бинго имат омекотител без аромат. Поразгледай по турските магазини в Шумен. При нас в Русе в турски магазин го видях.
Ето, този е

# 364
  • оттам, откъдето започва България
Непременно ще го потърся. Дано има и антистатично действие, че то ми е по-важно. Simple Smile

# 365
  • Ст Загора
Купих последния Коколино Blue splash в билла за 7 лв 72 пран

# 366
Здравейте, на този препарат за почистване на пералня под формата на прах пише да се изсипе целия в барабана, някой пробвал ли е да сложи и малко в отделението за прах, за да си почисти каквото има и по пътя до барабана Smile
Скрит текст:
[/img]

# 367
  • Ст Загора
Здравейте, на този препарат за почистване на пералня под формата на прах пише да се изсипе целия в барабана, някой пробвал ли е да сложи и малко в отделението за прах, за да си почисти каквото има и по пътя до барабана Smile
Скрит текст:
[/img]
ами този не съм но вадя чекмеджето и с топра вада с малко препарат да се накисне . Ползвах скопо та К2 сух за пералня.

# 368
  • оттам, откъдето започва България
Не съм се сещала да го направя.
При мен когато е чисто чекмеджето, когато съм изчистила барабана, забравям за оставащия път до барабана. :neutral_face

Дано да е в добро състояние този забравен от мен път, защото аз при всяко пране с прах махам чекмеджето, изсипвам поне литър вода в отвора и се надявам прахът да е отишъл в барабана.

# 369
При мен чекмеджето изисква редовно почистване,че е мазало Grinning пералнята ми е набутана в един шкаф и едвам слагам прах и омекотител Grinning Но не съм се сещала да добавям в отвора допълнително вода, ще започна и аз така  Simple Smile

# 370
  • Бургас
Прахът може да е сложи директно в барабана при прането.

# 371
  • София
Аз така процедирам от няколко месеца. Обаче, при почистване на пералнята трябва, поне според мен, да мине препарат и през чекмеджето, защото независимо, че  праха се слага директно в барабана, винаги идва вода и отгоре (дано ме разбрахте Flushed)

# 372
Аз чекмеджето го почиствам след всяко пускане на пералнята.
Когато почистващият препарат е течен пише да се накисне чекмеджето в него с останалият разтвор.

# 373
Аз така процедирам от няколко месеца. Обаче, при почистване на пералнята трябва, поне според мен, да мине препарат и през чекмеджето, защото независимо, че  праха се слага директно в барабана, винаги идва вода и отгоре (дано ме разбрахте Flushed)
И аз слагах праха директно в барабана, но ме посъветваха, че е по-добре в чекмеджето, защото така праха се разпределя по-добре.

# 374
И аз съм пробвала с прах директно в барабана и с тоя Бош, дето едва мокри, една част залепва за стъклото и стои неразтворен до края. Само в чекмеджето слагам и прах, и гел.

Общи условия

Активация на акаунт