Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 646
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
believe_, по 100 мл за 4-5 кг. сухо пране слагам от Бингото.
Супер, благодаря!
Значи ще си взема, но пак ще погледна опаковката, защото отпред никъде нямаше броя на пранетата,затова набързо погледнах дозировката..
Сега погледнах брошурата,там си е написано,че е 20...Странно,какво ли са изложили в нашия магазин? 🙄Ще снимам ,ако е нещо различно от показаното в брошурата...

# 406
  • Ст Загора
Имаше Бинго за цветно с Магнолия ,за черно, за всички цветове.

# 407
Въпреки,че са гелове,нещо от снимките заслужава ли си като качество?

# 408
Оранжевите - не.
Скипът е испански, не гръцки.
Може би само синия Даш

# 409
Прахообразния Даш го пробвах миналата година, но не ме впечатли особено
Въпреки,че са гелове,нещо от снимките заслужава ли си като качество?

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 16:58 от Vanilla_lady

# 410
Какво сте коментирали в темата за качеството на турските прахообразни Персил и Ариел?

И в магазин Елитис видях в брошурата за първи път такова Омо. Мнения за него? 

# 411
Мен ми донесоха скип от Гърция и взех солта на дм и окси за бяло и ще си карам с тях.

# 412
Teta 75 и Vanilla_lady ,благодаря! 🌷

# 413
  • Пловдив
Здравейте,видях този прах в новата брошура.Някой има ли някакви впечатления от него?Привлече ме уж натуралния състав.Че вече се чудя какъв да взимам за децата,особено малкия е с много чувствителна кожа.
Вчера видях в ДМ нещо ново за мен ,имат "станция" за наливен течен прах.Не бях я виждала до сега.Жалко ,че нямаше прахообразен,проверих 🙂

# 414
Не е хубав този.

# 415
Здраейте, имам нужда от съвет! Местим се в друг град и на площадката за деца на пързалката много ни бие ток с детето, горкото чак го е страх да пипне нещо. Аз като я доближа да го изправя долу чак пука, забелязвам че никой друг го няма този проблем, детето беше изцяло в памучни дрешки, аз с памучна блуза... Имсше деца с обикновени долнища видимо изкуствени материи и нищо при тях... Мисля си, че нещо не се справям с прането, пера с капсула  ариел и омекотител ленор, сушилня не ползвам. За 3ти път отиваме и трети път едно и също

# 416
Цените на прахообразен Ариел в Метро

# 417
  • Варна/Благоевград
Здравейте , случайно това да е Омо-то,което хвалите? 12 лв за 50 пранета го купих .

Взех и някакви други измислени, които не съм чувала ,някой има ли мнение за тях

# 418
Не е то.

# 419
  • София
Здраейте, имам нужда от съвет! Местим се в друг град и на площадката за деца на пързалката много ни бие ток с детето, горкото чак го е страх да пипне нещо. Аз като я доближа да го изправя долу чак пука, забелязвам че никой друг го няма този проблем, детето беше изцяло в памучни дрешки, аз с памучна блуза... Имсше деца с обикновени долнища видимо изкуствени материи и нищо при тях... Мисля си, че нещо не се справям с прането, пера с капсула  ариел и омекотител ленор, сушилня не ползвам. За 3ти път отиваме и трети път едно и също
Напръскайте дрешките с антистатик. Има в Lilly.

Общи условия

Активация на акаунт