Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Здраейте, имам нужда от съвет! Местим се в друг град и на площадката за деца на пързалката много ни бие ток с детето, горкото чак го е страх да пипне нещо. Аз като я доближа да го изправя долу чак пука, забелязвам че никой друг го няма този проблем, детето беше изцяло в памучни дрешки, аз с памучна блуза... Имсше деца с обикновени долнища видимо изкуствени материи и нищо при тях... Мисля си, че нещо не се справям с прането, пера с капсула  ариел и омекотител ленор, сушилня не ползвам. За 3ти път отиваме и трети път едно и също
При нас също го има този проблем, освен на пързалките и от колата като се возим. Пира с прахообразен персил и носим само памучни дрехи и връхни дрехи Sad

# 421
Имаше един потребител преди време тук, който имаше две перални - една за гащи, други за обувки и др.неща Simple Smile
Аз нямам против, който както си иска и както го разбира...

Аз например си пера всьо в машината, защото съм я взела за да ме улеснява и спестява търкането и жуленето на ръка...

Пък кърпите после си ги пера на 60 градуса и без това, та се дезинфикцират...и проблем няма. За мен.

пак казвам - не ми е проблем и друг как се пере...наистина...
Аз също имам две перални, старата ми е вързана в гаража, в нея пера маратонки, кубинки, (военна съм), на кученцето завивките, когато е с обилен косопад Simple Smile.

# 422
  • оттам, откъдето започва България
Sunshines, сподели марка и модел на пералня, в която переш маратонки, кубинки и завивките на кученцето, когато е с обилен косопад.
Колко време издържа тази пералня ми е много важно. Simple Smile

# 423
Здравейте! Имаме плюшена играчка " топлър " с пълнеж от обработено просо и лавандула. Нагрява се в микровълнова фурна. Много се е зацапала, но предполагам, че не мога да я изпера в пералня. Как мога да я почистя?

# 424
  • Ст Загора
Здравейте! Имаме плюшена играчка " топлър " с пълнеж от обработено просо и лавандула. Нагрява се в микровълнова фурна. Много се е зацапала, но предполагам, че не мога да я изпера в пералня. Как мога да я почистя?
повърхностно със сапун бих

# 425
  • Димитровград
Отваряш я, изпираш плата и пак пълниш и зашиваш.

# 426
Sunshines, сподели марка и модел на пералня, в която переш маратонки, кубинки и завивките на кученцето, когато е с обилен косопад.
Колко време издържа тази пералня ми е много важно. Simple Smile
Привет, Ранобудна!
Марката на пералнята е Siemens jubilee, E-NR WM50430/12FD771200036,купувана е втора употреба през 2012 година. До преди 4 години перях в нея кубинки и маратонки, от 2019, когато взехме кученцето, до ден днешен пера всичко негово вътре.
Не знам от какво ѝ е душата, честно. И няма никакви индикации да ме оставя. 😃
Надявам се да съм Ви била полезна.

# 427
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча перилни препарати подходящи за Twin Dose системата на Miele?

# 428
Има ли някой отзиви, или мнение за Persil eco power bars color?
Пресован прах в форма на таблетка се води 🤔

# 429
  • оттам, откъдето започва България
Не съм пробвала таблетките на Персил (макар и да ми е любим). Не са ли скъпи?
Пробвала съм само таблетки на Теско за бяло пране и съм доволна от изпирането.

# 430
Намирам ги на 40лв -80 пранета - немските.  Другите не ги знам на колко са .

# 431
Скъпички са. Аз ги загледах за 30лв( и то намалени уж) за 45 пранета.На тази цена, не бих ги купила, но ми стана интересно, защото за пръв път ги виждам.Пък ако още имат целуаза, или не са орязани съвсем като състав, бих ги пробвала.

# 432
Аз бих пробвала за бялото.
Навремето имаше такива таблети на Персил, бяха чудни, после изчезнаха.

Състав може да си види в сайта на ДМ
https://www.dm.at/persil-eco-power-bars-universal-waschmittel-p9000101529272.html

# 433
  • Пловдив
Тези таблетки Персил ги има във Франция(Le chat),чудесни са за бяло,с 15-30% кисл.избелители са,но цената е...почти 1лв(БГ пари) за 1 пране.

# 434
С какво да третирам потъмнели кръгове под мишници на бяла тениска? Почти нова. Петната са сиви. Вече е прана така обаче, докато ги забележа... пробвах с някаква добавка за бяло, но не.

Общи условия

Активация на акаунт