Перилни препарати и омекотители - 72

• 49 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Съмнявам се, че празна пералня ще върти 4+ часа. Ако е от старите модели, ще върти, но ако е от новите... Моята винаги съкращава времето.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 11:17 от viki_1974

# 601
Съмнявам се, че празна пералня ще върти 4+ часа. Ако е от старите модели, не, но ако е от новите... Моята винаги съкращава времето.
И моята е така.

# 602
Не съм я пробвала на тази, най-дългата програма. Иначе да, и моята съкращава времето, съобразно теглото на прането.

# 603
Здравейте,
Купих от ДМ омекотител LENOR RRESH MEADOW  и има логото на ариел на етикета, защо е сложено знаете ли? Вътре има ариел или е като реклама?

# 604
На един производител са...да ги ползваш двете заедно ти казват вероятно...

# 605
Здравейте. А като заговорихте за цени. Току-що си купих за пръв път Dash за 48 пранета за 25 лв.
Вие на каква цена го намирате?
и аз го взех за първи път на същата цена. На капсули. Ми влюбени сме в аромата. Жалко само, че магазина беше по път. В този ред, препоръки за Даш в Пловдив?
[/quote/

Има един магазин близо до Т-маркета в Кючука, до Магазин Хита.Там има всякакви вносни омекотители, прахове.Омо, Даш,Софт..абе много неща

# 606
  • София
Реших да изпробвам един не много скъп прах (не бях го и чувала)- Purox- да ви дам отзив, че не е никак лош (нищо че не възлагах много надежда в него и го купих от невзрачно магазинче на Женския пазар Simple Smile

# 607
Момичета, помощ. Как да изпера петна от сапунени балончета?
Благодаря

# 608
Мисля, че все още няма открит метод. 😆

# 609
Ехаа, какви са тези петна,чак ми стана интересно и гугълнах Grinning има доста варианти- оцет, лимонов сок, веро,кислородна вода и др. , но май упоритостта им зависи от това колко е гаден състава

# 610
Не съм чела някой да е успял.
Май направо нова дрешка, е начинът Nerd

# 611
Къде в София мога да си купя прах за пране skip /Люлин, Надежда, Обеля/

# 612
  • Майнатаун
Здравейте, искам да попитам докато сте на морето, как почиствате банските си костюми? След плаж само се изплакват със сладка вода? Използва ли се препарат за спортен текстил? Питам и за блузите и банските които са с UV защита?

# 613
Нося си малко прах за пране, или там си купувам малко кутийче, и с него ги препирам..... като се върнем, в пералнята ги въртя. За банските говоря.

# 614
И аз като teta75, нося си прах. Иначе, все едно гащите да не си пера с прах.

Общи условия

Активация на акаунт