🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 239
  • 465
  •   1
Отговори
# 150
Чудя се дали да се пусна да гледам епизода, но като гледам колко вяла е дискусията тук, нищо интересно не се е случило и май ще си лягам. Пък утре ще видим.

Дори обичайните заподозрени липсват тази вечер. Съвсем уредяха редиците ни Rolling Eyes

# 151
По време на излъчване на епизода има САМО 2 страници с постове?! При предните сезони дори в дни, в които не се е излъчвал епизод е било по-динамично в темата.
Мотото на този сезон може да е "Голямото прецакване"... Дано да се развие някак си по-интересно, все пак се надявам...

# 152
Пълна трагедия е този сезон до сега. Кога е било след излъчен епизод да се напишат тук само 3-4 страници.
Казват, че продуцентите четат тук и могат да реагират. Давам им безплатен съвет. Скъпи продуценти, вижте какво става в Ергенът. Изписват се по 70 страници след епизод. Вземете направете Благо ерген, и всички жени да се борят за него в игрите. Която спечели отива на романтична вечеря с Благо. Останалите мъже може да ги върнете, не ви трябват. В края на епизода Благо ще раздава кокосови орехи на участничките, поради липса на рози:)

# 153
  • Sofia
Простете за невежеството, но Марго Купър с какво е известна? За пръв виждам този образ (щях да кажа “чувам”, но се поправих).
И аз съм сред невежите.
Участвала преди сто години в някакво риалити.И била модел.Ама къде,кога...?!
Аз лично и Иван не знам с какво е толкова известен.И той модел.Аа,и има 5-минутно участие в Игри на волята.
Явно не съм запозната със света на модата. Bowtie

# 154
Ами няма нищо за обсъждане. Със същия успех може да коментираме някое състезание, в което човек тегли тир.

Мен краят на епизода отново ме издразни. Да оставим съвета, който е обичайно скучен. Но...7/9 човека номинират Елина, а зрителите сме (поне аз съм) тотално блайндсайднати. Нищо от показаното в племето на Воините на мен не ми подсказва подобна динамика. Крум, който беше център на целия материал от лагера, получи 2 гласа (самата Елина и Геновева). Ако той ги е издразнил достатъчно, за да запълнят 10 минути екранно време с неговата сага, как не намериха 10 минути материал за проблемите им с Елина? Вторите очевадно са по-големи.

Монтажистите/редакторите са зле. Ама много зле. От толкова качествен материал да оставят най-големите безмислици и да не покажат най-интересното...

Виждам някаква надежда в сговора между Чефо и Снежана, който явно предстои. Дано Филип, Иван и Благо не се окажат късогледи/безхарактерни.

# 155
Пълна трагедия е този сезон до сега. Кога е било след излъчен епизод да се напишат тук само 3-4 страници.
Казват, че продуцентите четат тук и могат да реагират. Давам им безплатен съвет. Скъпи продуценти, вижте какво става в Ергенът. Изписват се по 70 страници след епизод. Вземете направете Благо ерген, и всички жени да се борят за него в игрите. Която спечели отива на романтична вечеря с Благо. Останалите мъже може да ги върнете, не ви трябват. В края на епизода Благо ще раздава кокосови орехи на участничките, поради липса на рози:)
Разсмя ме! Nerd
Но е опасно това с вечерята. Благо е много плодовит, ще трябва да отпадат по няколко на епизод, а не като в Ергена само една забременена първата вечер.
Ако не друго предаването поне ще има принос към прирастта на населението.

Да не се шегуваме, човекът е прясно женен и пази поведение. Не вярвам да се разпищори, както май се надяват продуцентите. И тук греда ..... от полузащитника на отбора. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Чакаме футболната съпруга да вкара гол в последната минута, ама едва ли! Satisfied

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 00:46 от sineva 1

# 156
  • София
Имаше някакво обяснение за Елина, с това започна епизодът. Крум я обвини, че пред камерите е една, а иначе е друга, че веднага като види камера и се бута да я снимат нея. Би било добре обаче да чуем и другите какво мислят. Имаше само още едно мнение и това беше, че е опасен играч. Тази част е най-интересна, а отделят най-малко време на нея. Кой кого номинира и защо, къде са конфликтите и какво мислят един за друг.

# 157
Чух го Крум за Елина и камерите. Нищо не чух от останалите, а очевидно още 6 човека имат проблем с нея - и мъже, и жени. Така, както го представиха, изглеждаше, че Крум конкретно има проблем с Елина. Оказа се, че въпросният проблем е глобален и никой не разбира защо поради липсата на материал.

Имат много работа върху монтажа.

# 158
  • София
И аз искам да гледаме повече от тези отношения, както и не се ориентирам още какви са коалициите, сякаш се промениха за това гласуване, но не видяхме. Едис с кого е близък?! Ако наистина Елина е различна пред камери, то те нямат заснет конфликт, но могат да им вземат синхрони. Миналата година много готино заснемаха точно тези наговаряния и как се лъжеха помежду си.

При Известни е интересен този отпор на Снежана и Чефо.

# 159
  • Sunshine state
Не я харесвам тази Елина, подмолна ми е. Като цяло освен Геновева май нямам никоя симпатична жена в играта тая година. 🙄
Много се ядосах как Ваня даде точката на червените с обяснението, че бил казал да си вдигнат двете ръце, а всъщност бе казал ВДИГНЕТЕ ЕДНА РЪКА при повторението и реално ръцете и на двете бяха вдигнати. Много тъпо. Божана и Жоро се държат супер неадекватно и все повече хора започват да им се дразнят. Не ги търпя направо.. Хич не ме интересува колко са добри в игрите след като се държат като животни.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 04:08 от Pupitka

# 160
  • USA
Благодаря на Мари Мар за линка,който си пуснах на заден фон и превъртях цялата игра.
Кой би гледал 1 час едно и също ??
Играта за личен имунитет ми хареса.
Продължавам да не разбирам кой с кой играе(също така пропуснах последните 2 епизода).Май и те там яйляк на безплатна почивка на карибите и хич не им дреме за стратегии.90% от участниците дори не знаят какво е Сървайвър. Сезон срамота.
Американците и Австралийците коалициите ги започват още от минутата,в която стъпят на пясъка.

Ермина ми е фаворитка. Желязна е,искам я на финал.

# 161
И аз благодаря на Мари Мар. Този път го изгледах за 1 час и 40 минути. Подобрявам се Simple Smile
Започва да ми писва с тия проценти дето се раздават. Един се раздал на 100, друг на двеста. Айде, чакаме триста и четиристотин! 
Мария е абсолютно безполезна, чудя се защо продължава да минава между капките.

Писна ми и от тоя пангар. На пангара, та на пангара...

Писна ми и от изблиците на познания по английски. То не беше "every-day проблеми", то не беше "connect-ването"
и още някои които бяхте споменали вече.

Ваня:  'Сега за първи път виждам спортна злоба при Марго'.

Тук може да оценим епизода:

# 162
Мнението ми, след като гледах епизода е, че там, на самото място, нещата са жестоки. Хвърлят се много пот и сълзи, нервите са изпилени, отношенията врят и кипят, влагата и жегата ги побъркват.
Така като го помислиш, всичките тези работи са една доста благодатна почва да развиеш една страхотно интересна история около тези хорица там. Някои от типажите са доста интересни (по шесто чувство).
Призив към режисьорите: покажете ни я тази история! Имате всички съставки - забъркайте я тази манджа! Засега сме само в супермаркета с една количка, пълна с едни заготовки, ама манджа още няма сготвена. Излагате се!

# 163
Малко постове,защото много неща куцат.М,да.

# 164
  • Другата България
Отворих с нагласата да изчета -найсе страници за снощния епизод....греда.
Вероятно повечето гледат на запис, благодаря за разказите и преразказите, макар и малко.
Заформят се някакви интриги, разбирам, че фаворитката ми Елина е “на пангара“, дано ѝ се размине - надуших я, че ще е стратег в сянка и силен играч, с опит за /вероятно/ стратегическа игра. Ако остане и развие потенциала си, само заради нея бих гледала онлайн.
Божка пак е изплискала лИгена?
И най-сетне да похваля Женя Джаферович, дойде този момент, чак не е за вярване.
Снощи в “Капките“ Влади Михайлов Heart беше гримиран перфектно, дали е тя, дали не - , но като цяло макиажа е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт