🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 128
  • 465
  •   1
Отговори
# 165
Як здрав момък да припадне от глад - това не говори добре за 'шоуто'.
Друго - защо трябваше това дърпане да се прави в най-голямата жега?  Колко му е да се направи  сутрин към 8-9 часът при 21 градуса (както се вижда от дневния ход на температурите по-долу)?
Ми мислете ги тия неща бе джанъм!

# 166
  • Другата България
Кой е припаднал? Че и от глад?

# 167
# 168
Някой беше писал че Благо приличал на не знам си кой си.
Аз пък не мога да се отърва от мисълта че ми прилича на Азис.
Бр-р-р-р-р.

# 169
  • София
То при тях една игра май е доста дълга, защото като бяха до средата някой, се ядоса, че са могли да бият и че играят вече от два часа. Нищо чудно да са стояли там 3-4 часа.

Когато Филип пропадна, ми направи впечатление, че някой на заден фон извика "дайте му банан". Явно и тук ги вдигат с банани, нали и да ИВ се говори, че получават гладувалите на реката по банан преди битка.

# 170
Вече почти не гледам, не са ми интересни игрите. Вчера го превключих щом започна дългата и не върнах. Следя ви тук.

# 171
Когато Филип пропадна, ми направи впечатление, че някой на заден фон извика "дайте му банан". Явно и тук ги вдигат с банани, нали и да ИВ се говори, че получават гладувалите на реката по банан преди битка.

Стана ми интересно дали бананът е бил от запасите на племето.
Още помня един американски сезон, в който един от играчите припаднал на път за съвета, съответно продукцията го е настанила в болница, включили са му системи и с това са сложили край на участието му, защото въпреки че не е консумирал храна, все пак системата му е дала предимство пред конкурентите му.
Не вярвам в нашия формат да са толкоз строги към играчите.

# 172
  • Sofia
То при тях една игра май е доста дълга, защото като бяха до средата някой, се ядоса, че са могли да бият и че играят вече от два часа. Нищо чудно да са стояли там 3-4 часа.
...
Някой спомена след битката,че 5 часа са играли.

# 173
  • София
В нашите не са толкова строги, Мила миналата година, когато я захапа змия, си беше на системи, но продължи. Така е и нормално, аз не държа да гледам крайности. Вчера при известните ясно си се видя, че са гладни наистина. Тази година ще имат повече храна с тези дълги игри, няма как, това не е стандартен Сървайвър, за да издържат на това темпо, ще трябва и да си хапват.

Светльо ме впечатли с улова си, казаха, че на всяко влизане във водата, прекарвал по 1.5 - 2, но всеки път се връщал с нещо дори и малко - скат, калмари. Личеше им на Воините по време на играта, че са си хапнали, но Известните са по-силни физически, ако продължават така, ще им се изравнят силите.

# 174
Няма да се впускам в анализи и оплаквания относно регламента и грешките в новия формат, всичко вече е казано. Искам само да вметна, за протокола, че моята фаворитка Ермина още няма загуба в индивидуална битка от коя да е друга жена.

# 175
  • Sunshine state
Както някой спомена, Ермина няма как да я харесам, заради баща й, но и отпреди да знам за него,  не ми харесва. Мъка голяма тази година при жените.. 🙄
Мария докога ще я държат, не знам. Че и нагла - тоя и обя трябвало да си ходят първи. 😅

# 176
Абсурд е да харесвам Ермина, първо заради баща и, но и тя не ме кефи.

# 177
С триста зора и мощно превъртане успях да догледам епизода. Направи ми впечатление, че отбора, който беше в дясната половина на терена имаше предимство и почти във всяка битка печелеше. Същото беше положението, когато отборите си смениха местата. Тук някой изказа предположение, че при старта не били поставяни точно в средата, загледах се нямаше такъв проблем. Предполагам, че е имало лек наклон на терена и това даваше предимство на отбора, който е в дясната половина. При тази силова битка, дори лек наклон би наклонил везните в едната посока.

п.п. Крум и Мария са доста дразнещи и неприятни. Той с мърморенето си, лошото отношение към жените и заплахите. Отделно е, като албански реотан във всяка игра му трябва поне едно минаване на трасето да стопли какво и как се прави.
Мария с наденичката на устата освен, че е флегматична и мудна, толкова неспортсменско държание да замеря съперника с пясък, а после най-безочливо лъже и замазва.

Валентинов леко ми промени мнението за себе си. Първичен и семпъл, но има някакво чувство за справедливост и  респект към опонента, което е похвално.
Готвачката си остава на дъното в моята класация. Шумна, експанзивна, дразнеща егоцентрична истеричка. Другаде й е мястото не в реалити формат.
 Марго и Татяна не се справят в битките, особено първата. За какво са там за украса ли?! Още повече, че нямат потенциал и в социалната игра.

Чефо много приятно впечатление.Добри синхрони прави, аргументирани и точни .

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 14:10 от sineva 1

# 178
  • Sofia
Кой е бащата на Ермина?

# 179
Боян-Расате.

Общи условия

Активация на акаунт