🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 113
  • 465
  •   1
Отговори
# 420
За епизода накратко:

Направи ми впечатление как само за 10 дена, всички са изтънели и измършавели яко. Мръсни, слаби, някои изглеждаха плашещо. И явно има голям глад, а не както в предния сезон.
Aз пък все попадам на кадри с мазни женски задници с прашки. Tired Face

Трябвало е да сложат Ергена на гърба на Капките.
Само при Филип и Чефо забелязах силна промяна във физиката, особено при първия, чак един нездрав вид (явно има защо).

Жените със сигурност имат повече мастна тъкан (като изключим Марго), която в случая помага да се преживява гладът.

# 421
  • София
В Сървайвър винаги е имало много голям риск.
Първо там където се снима не е като на нашето черноморие. Има много повече опасности и на сушата и във водата. Отделно в Сървайвър се гладува много повече, а и влагата на тези места е много по-голяма от нашата влага тук край Черно море. Отделно там няма резиденция и стопанство.
Тези неща изобщо няма смисъл да се дискутират.

Проблемът е в дозировките, баланса. Или отиват в едната крайност (изцяло стратегически сезон, но до голяма степен омаскарен с познанства отвън и вкарването на човек работещ за bTV / или изцяло игри, които обаче са много дълги и еднообразни). Отделно кастинга им куца много. Не подбират правилните хора.

Аз знам (или си мисля, че знам) каква ще е печелившата формула за България и знам какво трябва да се направи, за да се превърне Сървайвър в най-гледания формат в България, но никой не ме пита мен за съжаление. А и за това нещо ще трябва и повече финанси и малко риск.

# 422
Нищо стратегическо не виждам при съветите дотук. Някакви напосоки и по симпатии гласове. Мария освен с джуки не знам с какво друго да ги омагьоса, в пазвата няма никой. 😆
Целият материал е отишъл в устните за пазвата и за главата не останал.
Изключително семпло същество, с най-старата и елементарна игричка  обаче ще изкласи напред. Завъртя главите на ритнитопковците и сега ще гонят тия, които не харесва.
Бях сигурна, че ще номинират Светльо, защото Мария му има зъб след, като я номинира първия път. Явно тя дава наклон на мнението на футболерите.

Кастът е безумен, особено при Воините. Само Светльо и Елина са наясно с играта и къде се намират. Другите дори в движение не се учат, толкова им е капацитета. Ермина физически е силна, но явно не е добър стратег щом се съюзи с Мария и чисти силните играчи толкова рано в играта, което обрича племето.
При Известните има няколко добри попадения  в този ред - Чефо, Снежана, Благо, Филип и спирам дотук.

Ваня е смехотворен на съветите. На игрите има леко подобрение, откакто е по-малко обстоятелствен и напоителен, но на съветите е трагедия. Дори подсказките в ухото не успяват да оправят положението. Дар словото не му е силната страна и въобще не става въпрос за езикова бариера, по-скоро семплост.

# 423
  • Sunshine state
Ох, Жоро не се трае вече. Да вземат да го гонят, че като някое диво прасе рие в праха с крак докато другите играят... А как влачеше Божка по терена 😅 Груб и недодялан. Жалко за Крум, харесвах го, но не показа нищо.

# 424
Не издържаха на конкуренцията на "Като две капки вода" и променят дните на излъчване.

"Считано от тази събота (4 март), приключенското риалити „Survivor 7“ ще се излъчва в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч."
То пък понеделник и вторник когато по Нова дават Хелс китчън съвсем ще цъфнат и вържат Grinning
Не им е проблема кога ще излъчват ,проблема е че това предаване е направено негледаемо

# 425
  • София
Очаквано Благо и Ермина водят, аз също гласувах за тях, макар че и Божана има силни позиции, а при сините е малко по-сложно...
В анкетата мислех да номинирам само Благо, Божана и Георги, но сигурно щеше да има недоволни и за това я разширих, а и не са били на съвет все още червените.

Радвам се, че мислим еднакво, но не ме и съмнява. Като цяло нивото в Бг Мама е изключително високо (не само за Сървайвър, а като цяло за всичко).

# 426
Разбирам въпросите в анкетата като стратегическа позиция в дадения отбор и съответно гласувах за Божана и Мария - и двете нетърпими за мен, но до момента успяват да организират по-голямото ядро от отбора около себе си. И в двете племена има отцепници - в едното Чефо и Снежана, в другото - Светльо и Елина.

Снощи бях потресена Мария как суфлираше в ухото на Ермина и онази като трети клас голямото междучасие го игра неин говорител.

# 427
  • София
Съгласен и с тази гледна точка.
Ермина и Благо изпъкват някак си, НО, Божана и Мария действат по-умело зад кулисите така да се каже. Това обаче не ги прави автоматично в най-добри позиции, защото Мария е просто слаба в игрите и Ермина тук я бие категорично.
Но общо взето това са четирите имена, които засега се набиват на очи. И на 5 място слагам Жоро, като трети в червения отбор.

Интересно ми е дали футболистите ще излязат от сянката на момичетата или ще са послушковци. Ако Цецо си мисли, че командва много се лъже горкия, хаха.

При червените е любопитно дали Благо и Георги ще са в една коалиция, защото ако е така, то няма да имат бутане, тъй като с тях е и Божана и цяла една свита подир тях.

Хора, които могат да направят нещо интересно (дали ще го направят обаче е друг въпрос):
Елина и Едис при сините ; Чефо и Снежа при червените

# 428
Спирам да гледам. Постарах се доста, но имам чувството, че гледам един и същи епизод всеки път. Признавам си... последните 2 епизода ги гледам на 2-ра скорост. Еднакви, за моето усещане, игри - тичане, малко препядствие и после целене  и така до сто пъти... вече дори знам коя двойка ще победи от двете на пангара. Скука.
Предсказуеми реакции на всеки участник:
Георги поздравява всички и всичко, което познава, гордее се със себе си и се обича с две високо вдигнати ръце.
Божана ръмжи, но не се разбира какво; тресе се  и се мята; хвърля всичко около нея; трябва да се прегледа определено.
Марго се опитва да помръдне краката си и да си задържи очите отворени по време на битките - не винаги успява.
Геви си държи главата и гледа в земята. Очаяние
Цецо подскача като петле, борещо се за признание.
Мария - старая се да пропускам кадрите с нея. Много ми е неприятна.
Таня излиза пред публика след всяко състезание, да покаже, че може да прави нещо. Неуместно ми звучат песните й.
Едис съжалява и се извинява за всичко.

Скучен и предсказуем водещ:
По време на игрите, коментира всяко движение, равно и тихо. Приемам го за шум.
След игрите следва въпроса: Защо пак загубихте поне три пъти. Какво не ви достигна? Опитът за скарване на племето - неуспешен. Нищо! След пет минути на съвета пак ще пробва.
Съвет: Повтаря опитите за скарване със същите въпроси като от преди малко. ПОне словореда  на изреченията да променят. После пита всеки дали очаква да бъде номиниран. Следва номинирането и пак.... Номинирана е Елина. Елина ти си номинирана. Очакваше ли го? (забравя явно, че вече я е питал преди номинацията). Как се чувстваш? .... И така чинно през всеки номиниран.

Отказвам се! Ще гледам само последните пет минути на номинациите. Напълно достатъчно е, за да разбереш какво се е случило през изминалите два часа.

# 429
  • София
Скрит текст:
За епизода накратко:

Направи ми впечатление как само за 10 дена, всички са изтънели и измършавели яко. Мръсни, слаби, някои изглеждаха плашещо. И явно има голям глад, а не както в предния сезон.
Aз пък все попадам на кадри с мазни женски задници с прашки. Tired Face

Трябвало е да сложат Ергена на гърба на Капките.
и аз това забелязах... не сме на Слънчака, а в прайм Тайм.
Чудя се дали има чужд.сезон с превод някъде из торентите...това е някаква пародия в момента.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 15:49 от Starrydream

# 430
Любопитно

ДЯЛ НА АУДИТОРИЯТА И НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ ТВ ПРОГРАМИ – СЕДМИЦА 7, 13–19 ФЕВ. 2023Г

# 431
Ермина и Благо изпъкват някак си, НО, Божана и Мария действат по-умело зад кулисите така да се каже. Това обаче не ги прави автоматично в най-добри позиции, защото Мария е просто слаба в игрите и Ермина тук я бие категорично.
Напълно съм съгласна с това мнение. Мария не е в добра позиция, защото освен, че е слаба в игрите агресира и другата групичка може да я номинира. Според мен много скоро ще е на пангара. Ако някой от другата коалиция  спечели имунитет точно по нея ще стрелят, защото хем е най-слабото звено, хем най-нахална и груба. Никакъв стратег не е тя, флиртува и е завъртяла главите на малчовците, това не е стратегия има друга дума за това. Освен това си създава напълно безсмислено врагове, а това показва безнадеждна глупост.
Божана е в същата ситуация. Овъртяла ги е около себе си, но също би била мишена за тези, които й се дразнят, ако някой от тях спечели имунитет.
Тази възможност спечелелият имунитет да номинира разбърква картите и дори да си в силна коалиция може да изхвърчиш, ако си глупав, като Мария и се държиш кофти с другите.
Не смятам, че Мария ще се задържи дълго. Тя е много слаб играч не само физически, кръгла нула е стратегически, сложи си мишена на гърба с наглото държание и си спечечи "любовта" на публиката.
Просто нещата със СМС-те засега не сработват, заради ниската гледаемост и интерес. Гласува само родата и някой случаен фен, иначе тя щеше да е вече вън. И това ще стане.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 17:05 от sineva 1

# 432
  • Бургас
Току-що успях да изгледам епизода и това, с което ще го запомня е, че когато Ваня Джаферович започна да каканиже: "Сега остава да разберем какво е решението на зрителите и кой ще напусне Сървайвър завинаги" се размечтах, че след думите:"Зрителите в България решиха..." ще чуя неговото име.
След като чете какво се пише в социалните мрежи да не се кефи, че го хвалят за по-добрия български. Защо като за няколко дни успя да постигне напредък, не се постара това да стане преди да застане като лице на предаването? Това ли е сериозно, професионално отношение от негова страна?
И не прочете ли, че не му е проблема само в изговарянето не думите?

# 433
  • София
Таман щях да публикувам резултатите от Нилсена (които между другото адски много се бавят и не са редовни), но бях изпреварен от Бенгън.

Такам, коментар:
Инфото на Туджаров не е вярно. Сървайвър е преди Един за друг. Макар че това не е утешение, защото това е премиерния епизод на шоуто в събота и е нормално да има най-висок рейтинг. Особено след силната реклама и вкарването на Благо и Божана. Вижте спада обаче. От 12.3% на 9.5% Дали е само заради Капките в неделя или защото хората не са харесали това което са видяли в премиерния съботен епзиод? По-скоро комбинация от двете.
Ще видим нататък как ще е, но не съм оптимист (засега).

Специално за Капките. Тези 16% са недостижими дори за Игри на волята. Разбира се Капките ги дават веднъж седмично и някак си е по-различно, но само отбелязвам.
Аз не ги гледам и никога не съм ги гледал, но от обща култура знам, че винаги са били номер 1. Не ме и интересува де, защото по музикални формати не си падам.

И последно, под 10% не е никак добре. Да, в топа си, ама никой не иска да си просто в топа и да вегитираш там.
Много добър старт, даже отличен, но след това рязък спад за любимото ни шоу.
Лошо за нас феновете, които търпим години наред насмешки и подигравки от разни хейтъри и фенове на ментетата.
Но най-големия срам е за bTV

Дано четат и се поправят!

# 434
Някой ако има архив или спомен миналата година как вървяха рейтингите (затрудних се да ги намеря в старите теми) да ги сравним паралелно - за мен това би било най-важното мерило

Общи условия

Активация на акаунт