🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 223
  • 465
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Добре, че жените стреляха в последната битка, че иначе сините нямаха никакъв шанс. Как пък един силен мъж нямат

# 346
Е, най-сетне нещо в полза на сините - кошовете да ги вкарват жените на последната битка. Ако бяха мъжете, бяха загубили.

Иначе на няколко пъти май така се случваше в предишни битки, че последните точки при сините ги играеха все слаби играчи.

# 347
  • София
Племето, което три поредни пъти избра Татяна да се бори за решаващи точки, загуби. За справка: Марго вкара 3 пъти. Всяка друга жена от "Известните" щеше да е по-добър избор.

# 348
Този гьон Ермина можел да показва някакви човешки емоции.

# 349
  • На морето!
На известните риболовни принадлежности ли им дадоха, че не чух?

# 350
На известните риболовни принадлежности ли им дадоха, че не чух?
Да

# 351
  • Разпиляна във въображението
Добре, че играят до 10 точки, за да имат възможност сините да направят обрат. Направо ги бях отписала.

# 352
Ето, че риболовните материали станаха принадлежности. Макар че е трудно да се каже дали Ваня е подобрил българския или сценаристът най-накрая се е усетил какви ги пише.

Хубаво е, че играта вече свърши. Лошото е, че остава още час и бог знае как ще го уплътнят.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 19:54 от Дидичка

# 353
И всеки казва "ще дам всичко от себе си" Grinning Горе долу по десетина пъти чувам тази фраза на предаване.

# 354
А пет секунди по-рано Жоро и Марго си пожелаваха всичко най един на друг 😀

# 355
  • София
За пореден път Георги си позволява да държи сметка на Марго.

# 356
Тези двамата да не вземат да се сближат далеч от камерите. 😂

Тя говори и разбира зле български, а той има речниковия запас на богомолка.

# 357
  • София
На мен ли ми се струва или има някаква по-така симпатия между Мария и Цецо?

# 358
  • София
Много ме дразни, че "Войните" съвсем сериозно говорят за наличието на "капитан на отбора". Поредно, макар и прибавено, правило към един вече опорочен формат.

# 359
Тези двамата да не вземат да се сближат далеч от камерите. 😂

Тя говори и разбира зле български, а той има речниковия запас на богомолка.
А Богомолката пак се кръсти. Да видим дали ще има поздравителен концерт до цялата рода и тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт