🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 255
  • 465
  •   1
Отговори
# 360
Трябва да вземе да завършва речите с "амин", за да е съвсем правдоподобно.

# 361
А Богомолката пак се кръсти. Да видим дали ще има поздравителен концерт до цялата рода и тази вечер.
Ако бяха спечелили щеше да има. 😀
Тази Татяна така ме изнерви, вината да загубят е изцяло нейна.

# 362
  • София
Не мога да повярвам, че убиха скат, от 2013 г. са обявени за застрашен вид. Почти сигурна съм, че дори няма да го консумират. Ужас.

# 363
Филип е припаднал 4 пъти за 2 дни?? Тоя сезон май ще приключи преждевременно, надявам се да няма трайни проблеми за участниците…

# 364
Надявам се хейтърите да замълчат вече, след като се разбра, че Филип е припаднал цели 4 пъти и е под лекарско наблюдение. Направо не мога да повярвам за каква безчовечност става въпрос в социалните мрежи.

# 365
Много жалко за Филип, дано всичко е ок и започне да се съвзема и да не му е толкова трудно физически.
Но ако беше в истинския сървайвър, вече щеше да е вън от шоуто, за негово добро.

# 366
Ау,Ваня се подобрил!
Честно казано и аз мисля така.

# 367
В истинския Сървайвър обаче игрите рядко са толкова дълги и изтощителни.

# 368
Надявам се Филип да си отиде вкъщи преди здравето му да бъде сериозно застрашено.

# 369
  • София
В истинския Сървайвър обаче игрите рядко са толкова дълги и изтощителни.
е да, 2ч за малък сандвич...на жегата

# 370
Да, игрите нямат нищо общо.
Просто истинският сървайвър е правен с мисъл - има баланс между физическо натоварване, пазене на енергия, поемане на храна и тн.

# 371
  • София
Трябва поне публиката да е на сянка.

# 372
  • София
Мария и Едис са единствените интересни членове на племето на "Войните" за мен. Grinning Сега разбирам и защо Елина е номинирана два поредни пъти, че и със седем (7) гласа последния път. Миличка. Продължавам да гледам "Сървайвър" като социална игра, а не като спортно състезание и намирам поне 70% от "Войните" за изключително скучни личности. Мърморенето на някои от тях толкова ме дразни, че изпадам в когнитивен дисонанс, когато трябва да се съглася за нещо с неонацито.

# 373
  • София
Скууукаа... сериозно ли ще им слушаме битовизмите ..Flushed

# 374
Филип е припаднал 4 пъти за 2 дни?? Тоя сезон май ще приключи преждевременно, надявам се да няма трайни проблеми за участниците…
В единия от сезоните нали имаше и смъртен случай, почина кметът на Раднево, който беше участник в Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт