🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 215
  • 465
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да, Нончо Воденичаров. Истинска трагедия. И избраха да продължат снимките, под претекст, че участниците така решиха.

# 376
  • Другата България
Някой отпадна ли?

# 377
Имай търпение, реклами първо. 😄

Да се надяваме, че няма да се стига до сериозни здравословни проблеми до края на сезона. В противен случай ще е съвсем скандално.

# 378
Надявам се хейтърите да замълчат вече, след като се разбра, че Филип е припаднал цели 4 пъти и е под лекарско наблюдение. Направо не мога да повярвам за каква безчовечност става въпрос в социалните мрежи.
Аз не мисля, че някой хейти по Филип Буков. Хейтът е основно по променения облик на предаването и персонално към Ваня Джаферович, който е добре хранен там и си спи в нормално легло. Едва ли ще припадне от глад.

Като Ваня каза за 4-те изгубвания на съзнание на Филип, веднага си помислих...горката му майка, представям си как се е стреснала като е чула от екрана какво се е случило Sad

# 379
Знам,че няма да стане и Крум е пътник, но много искам Елина да си ходи 😁

# 380
  • Другата България
Имай търпение, реклами първо. 😄

Да се надяваме, че няма да се стига до сериозни здравословни проблеми до края на сезона. В противен случай ще е съвсем скандално.
А, извинявам се, реших, че е свършил епизодът.
Ще напишете после кой е отпаднал, дано да не е Елина.
Единствената /явно/ с мисъл за някаква стратегия в племето на Воините.

# 381
diziler, казах го във връзка с коментари тук за статии в публичното пространство и социални мрежи, в които хора са се подигравали на Филип, че уж е много трениран, а припада.

Не знам за майка му, но като видях кадъра на първото му припадане, на мен ми прилоша. Ставало ми е лошо от жега (не в Доминикана, а в градски транспорт без климатизация и с маска на лицето) и преживяването беше същото - свлякох се и не си спомнях какво е станало. Не искам да си представям 4 пъти това да ти се случи за толкова кратко време. Както Благо каза, добре, че за късмет е пропуснал остри предмети. Спокойно може да остане човек на място.

# 382
Е, няма изненада,Крум отпада!

# 383
Айде чао на Крум, даже показаха и 18% за него вот.

Това с припадането там е ужасно. В един американски сезон имаше участник, мисля Майк се казваше, припадна и за миг падна в огъня, изгори си дланите.

След време направиха сезон, в който връщат участници, отпаднали по медицински причини, там почти всеки сезон май има такива, защото не рискуват със здравето на хората.

# 384
Крум отпадна от Сървайвър,  но май го чака още едно "риалити" в България 🤣🤣

# 385
Попринцип съм спряла да гледам, но попаднах на клип с припадъка на Филип Буков и сега разбирам, че не е 1, а цели 4. Open Mouth Има ли информация за него дали е добре?

# 386
  • София
За мен смъртта на Нончо беше трагедия, но всеки, който тръгва по тези острови, знае, че може да се случи нещо. Към онзи момент грешка е, че са го взели може би на тази възраст. Официалната версия беше инфаркт, но се смята, че много вероятно да го е ухапала змия и да не е видял. Така е в дивата природа, винаги има риск, колкото и да пращат хора, които да проверяват териториите преди старта, животните се движат.

Тази година обаче е по-различно, самият формат предполага инциденти, твърде дълги игри на слънце и по-малко храна.

# 387
От кого е този коментар? Да не е Данчо Полицая пак? 🤣

EdelV, Ваня каза, че бил добре и щял да се върне.

# 388
От кого е този коментар? Да не е Данчо Полицая пак? 🤣

EdelV, Ваня каза, че бил добре и щял да се върне.
Не е от него

# 389
Вярно, че се вижда дамска шия на снимката, патладжанът ме подведе. Мислех, че заплашва, а тя най-вероятно си го проси.

Общи условия

Активация на акаунт