🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 131
  • 465
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не го гледам, но чета тук отвреме навреме и това, което се е случило с Филип е ужасно Sad За съжаление за пореден път наблюдаваме как участници в бг риалити се експоатират физически и психически. Наистина ли 3 месеца ще стоят там? Това е ужасно за физиката. Американският Сървайвър преди беше 42 дена, в последните сезони го намалиха на 26. Три месеца е абсолютно издевателство над телата на участниците и може да доведе до сериозни последствия. Въпреки, че не вярвам, през цялото време да мизерстват, но ако пък го правят - значи за жестоко зверство става дума. За мен онлифенската взе най-правилното решение, като си тръгна. Останалите са абсолютни балами да стоя в тази парадоия, в която, освен другото, нямат и никакъв реален шанс да се борят за победа.

# 406
Не издържаха на конкуренцията на "Като две капки вода" и променят дните на излъчване.

"Считано от тази събота (4 март), приключенското риалити „Survivor 7“ ще се излъчва в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч."

# 407
Спомням си имаше един съфорумник споделяше реитинга на предаванията и информацията беше наистина интересна. Много ми се иска да видя каква е гледаемостта на сезона.

# 408
  • София
Пуснах нова анкета! 😊

НОВО / ОФИЦИАЛНО
От тази седмица, Сървайвър ще се излъчва в събота/понеделник/вторник (20:00 - 23:00 ч.)

Ауткаста с ново видео

# 409
  • София
И аз гледах инфото в уики...преди е било 250к за под 2мес...сега с обезценяването за 3мес 150к? То май и за това са все някакви от кол и въже ...

# 410
  • Разпиляна във въображението
Трябваше още да ги разредят епизодите, за да събират материал от всички дни.

То пък Капките направо пращят от нещо по-добро. Все когато обърна на тях и попадам на простотиите на Рачков.

# 411
Diavolo, благодаря за анкетата!
Само на мен ли ми се струва ,че въпросите са еднакви?

# 412
Diavolo, благодаря за анкетата!
Само на мен ли ми се струва ,че въпросите са еднакви?
Втория въпрос се отнася за племето на Воините, но даже и със сгрешено име на племето ставя ясно за какво става дума Simple Smile
Copy-Paste грешка Simple Smile

# 413
  • София
Оффф, ВОИНИТЕ!
Мисля, че се разбира. Не мога да редактирам разбира се... ъ85%§(И*§)
Но няма да трия анкетата.

TylerDurdenBG,
Аз споделях инфото, но засега няма нищо официално.
Това че НОВА и БТВ си пускат рекламни статии не значи нищо.
Според Туджаров, шеъра на Един за друг е малко над Сървайвър, но той има вътрешно инфо. Аз нямам вяра на Нова и БТВ, нито на този или онзи, който чул или недочул.

Когато от Нилсена публикуват рейтингите ще ги публикувам и аз.

Но според мен няма да е добър рейтинга на Сървайвър имайки предвид броя мнения в социалните мрежи и тук + тази промяна на излъчването в събота, което е индикация, че в неделя са били разгромени. Изобщо чие е било решението да си съперничат с Кпаките? Капките от много години е най-гледаното шоу предаване в България.
Иначе, сигурно ще е по-добре от миналата година, но в перспектива трябват много промени, защото ако догодина е същото, със сигурност ще е катастрофален рейтинга.
То може и да се гледа, има хляб в това, но трябва да махнат есемесите, да намалят игрите (примерно до 5/6 точки) и най-важното, да вкарват кадърни играчи. То от каста зависи 90% от нещата.

# 414
  • Разпиляна във въображението
Капките не беше ли шоу в понеделник?

# 415
Беше, но и те от тази година решиха да е неделно издание.

# 416
  • софия
Тъкмо научиш кога какво дават и айде промяна.
Вчерашният епизод не го гледах (спря ми тв и нет-а ;д,) но май не съм изпуснала нищо. Ако някой трябва да отпадне, това са Марго и Мария на първо време. Мъка е да ги гледаш как те се мъчат в игрите.

# 417
  • София
За епизода накратко:

Направи ми впечатление как само за 10 дена, всички са изтънели и измършавели яко. Мръсни, слаби, някои изглеждаха плашещо. И явно има голям глад, а не както в предния сезон.

Правилно си тръгна Крум, нямаше мотивация.
Ок, имаме лек напредък. Дадоха му процентите, но защо не дадоха на останалите? Така ли ще вървим, промяна от седмица на седмица със скоростта на охлюв? Давайте тези неща бе хора!!! Както и кой за кого гласува на племенните съвети (след обявяването на вота, за да има съспенс).

Жалко за Филип. Явно има някакви проблеми, защото само на него се случва. Трябва да му се направи обстоен медицински преглед. Стискам палци, защото ми е сред фаворитите.
Иначе е много деен. Върши работа, раздава се, а в игрите е сред най-добрите този сезон.

Мария е много нагла. Мисли си, че като е наляла устните и с тази руса коса и е неутразимата принцеса. Откъде-накъде ще казва кой трябва да яде? Когато и да и бият шута все ще е късно. Много ме дразнят такива нагли хора. Поне да беше добра в игрите, а тя е трагедия. Разчита само на външния си вид и това е.

За играта:
5 точки за Геновева, макар че имаше проблеми със стрелбата си, но ФАКТ, само една загуба има, когато загуби със Светльо, но тя вкара своята топка тогава.
Аз бих отличил Ермина и всички червени мъже. От жените, може би Снежана, можеше да е Татяна, но тя след силното начало, забуксува здраво и не направи нищо. От сините мъже нито един не заслужава кой знае каква похвала. Няма за какво.
Най-слабо в играта и от двата отбора се представи, Божана!

# 418
  • Варна
За епизода накратко:

Направи ми впечатление как само за 10 дена, всички са изтънели и измършавели яко. Мръсни, слаби, някои изглеждаха плашещо. И явно има голям глад, а не както в предния сезон.
Aз пък все попадам на кадри с мазни женски задници с прашки. Tired Face

Трябвало е да сложат Ергена на гърба на Капките.

# 419
Истината е че ако си използват малко мозъка продуцентите и пипнат няколко детайла качеството на самата игра и формата ще се промени рязко като качество. Да съкратят игрите на половина по 5 точки, защото е тягостно да гледаш по час и половина игри. Да заменят битките за награда с изпращане на един от племето и да имаме индивидуални дуели, като племената да избират кой да е това и по този начин ще се създаде напрежение вътре в племето, ако имат трудност да изберат. Като не гонят човек от племето директно на съвет да направят номинираните да играят игра за оцеляване подобна на тази за имунитет и да се премахне гласуването. Да показват повече от отношенията вътре в племената. Да вкарат скрити имунитети и предимства. Така гласуването ще е много по-интересно. Така и времетраенето ще си запазят да могат да спечелят максимум от реклами и продукта за зрителя ще е много по-интересен и качествен.

Общи условия

Активация на акаунт