🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 2 (23.02 - 29.02) 🌴

• 23 118
  • 465
  •   1
Отговори
# 435
Ами то и от темата тук беше ясно какво се случи в неделя. Масово се гледаше премиерата на Капките и се превключваше на рекламите за Сървайвъра. При мен шокът в събота беше най-силен и нямах желание дори да хвърля един поглед към Сървайвър. Чак на следващата седмица почнах да го гледам на запис.

# 436
  • София
Оф, защо хора като Мария, Марго, Татяна.. Защо са влезли. Направо е мъка да се гледат

# 437
Оф, защо хора като Мария, Марго, Татяна.. Защо са влезли. Направо е мъка да се гледат
Татяна живна, а и факта че е на годините на майките им я оправдава донякъде. Другите две обаче са тотал щета. Едната движи на забавен каданс другата, като анорексична кукла на конци мята неконтролируемо крайници във всички посоки.

На Татяна престоя обаче не й се отразява добре. Тенът не лицето й е плачевен. Явно на някои глада, влагата и високата температура не им понасят. За Филип въобще няма да отварям дума. Дано не си навлече някой здравословен проблем момчето.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 19:32 от sineva 1

# 438
  • София
Успях да изгледам, голяма мъка са тези тричасови епизоди. Много гадно ми стана за Филип. Не зная дали им дават екстремно малко храна или е поради нечовешки дългите игри и продължителния престой на слънце, най-вероятно е съвкупност от всички тези неща, но изобщо не е нормално това здрав, прав мъж да губи съзнание 4 пъти за два дни. Досега не се е случвало такова чудо. Няма да е лошо да вземат някакви мерки, преди да е станало твърде късно.
Извън това и протяжните игри, не виждам никаква стратегия. Играят и после се дракат в лагера. Гласува се по симпатии, според това кой кого е издразнил и кой казал нещо накриво. Изобщо не ми е интересно. Плюс скучните игри става доста тегаво за гледане.
Ваня да не се успокоява много, чак толкова по-добре не е започнал да се справя. Има над какво да работи още много. Мен лично най-много ме дразни отношението му в стил "Питам,но отговор не искам", когато говори с играчите.

# 439
Успях да изгледам, голяма мъка са тези тричасови епизоди. Много гадно ми стана за Филип.
Беше му паднала кръвната захар, така каза лекаря на терен. Имал е хипогликемия.
Филип трябва да си направи глюкозотолерантен тест и да изследва нивата на инсулина, да няма нарушен глюкозен толеранс или инсулинова резистентност. Хипогликемията е един от симтомите им. Тя се среща и при напълно здрави хора понякога, но четири пъти за седмица?!

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 20:25 от sineva 1

# 440
  • Буркина Фасо
Успях да изгледам, голяма мъка са тези тричасови епизоди. Много гадно ми стана за Филип. Не зная дали им дават екстремно малко храна или е поради нечовешки дългите игри и продължителния престой на слънце, най-вероятно е съвкупност от всички тези неща, но изобщо не е нормално това здрав, прав мъж да губи съзнание 4 пъти за два дни. Досега не се е случвало такова чудо. Няма да е лошо да вземат някакви мерки, преди да е станало твърде късно.
Извън това и протяжните игри, не виждам никаква стратегия. Играят и после се дракат в лагера. Гласува се по симпатии, според това кой кого е издразнил и кой казал нещо накриво. Изобщо не ми е интересно. Плюс скучните игри става доста тегаво за гледане.
Ваня да не се успокоява много, чак толкова по-добре не е започнал да се справя. Има над какво да работи още много. Мен лично най-много ме дразни отношението му в стил "Питам,но отговор не искам", когато говори с играчите.
3 ч предаване е заради другата ТВ. нали си "правят" конкуренция Smiley
не виждам какво чак толкова е натоварването им при игрите. един участник преминава за 2-3 мин., после почива докато минават другите участници. а за слънцето .... като са на плаж стоят по много повече време. не са за жалене. този, който припада вероятно има здравословен проблем, който не е споменал при заявката си за участие. това предполагам.

# 441
  • София
sineva, няма значение каква е причината, въпросът е, че не е нормално. И 4 пъти за няколко дни е проблем и в София, и в Доминикана.

# 442
sineva, няма значение каква е причината, въпросът е, че не е нормално. И 4 пъти за няколко дни е проблем и в София, и в Доминикана.
Съгласна съм, че не е нормално, където и да се случи.
Най-важна е причината, която е довела до колабирането, а не местонахождението.
Ако причината е, че има здравословен проблем свързан с панкриаса за него е от голямо значение час по-скоро да се диагностицира и да се лекува адекватно, а не да подлага организма си на екстремни натоварвания, като глад, физическо изтощение, стрес.
Това е просто една игра, а здравето му е за цял живот.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 22:26 от sineva 1

# 443
  • София
Причината има значение за диагностицирането на проблема и последващото му отстраняване/лечение.
А за причината съм го написала, защото ми обясняваш какво може да му е, а независимо какво е, трябва да се вземат мерки, при положение, че очевидно има проблем.
П.П.: ПанкрЕас. Hands V

Бонго, едва ли ги вземат на честна дума. Правят им изследвания със сигурност.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 11:57 от Reinа

# 444
  • Другата България
За да местят епизод в събота.....нещата не са добре.
Спешна нужда има от някаква промяна, иначе съвсем ще го закършат.
Благодаря, че споделяте, горе-долу някаква представа придобивам.

# 445
Скрит текст:
Но всъщност думите нямат значение в случая, кой как ще го нарече. Факт е, че са направили грешен избор, което ще им струва пари, а и ще хвърчат глави от екипа на бТВ ангажиран с проекта. Особено пък сега с продажбата на медията. Новите собственици надали ще запазят хора загробили успешен проект.
Ще поживеем, ще видим.

Там е въпросът че проекта не беше успешен. Ако беше успешен нямаше да променят нищо. Истината е, че миналият сезон не беше от най-гледаните.
А сегашния как върви?

Ако съдя по това колко се пише тук, още по-зле. Но това не прави миналият сезон успешен. Става дума чисто като продукт от който се очаква да печели зрители и от там пари. Това, че се е харесал на шепа заклети фенове на сървайвър не топли телевизията, която е похарчила не малко пари и очаква да си ги върне с печалба.

# 446
  • Sunshine state
На мен миналия сезон не ми допадна заради каста, бяха ми безинтересни. Тук "известните" не ми харесват, писна ми от ВИПове по тия риалитита, вече няколко години едни и същи мутри се въртят.. Не се намират обикновени хора явно.

# 447
На мен миналия сезон не ми допадна заради каста, бяха ми безинтересни. Тук "известните" не ми харесват, писна ми от ВИПове по тия риалитита, вече няколко години едни и същи мутри се въртят.. Не се намират обикновени хора явно.

Аз не  мога да разбера какъв бизнес нюх трябва да имаш за да дадеш хонорар на псевдоизвестни, някои от които нямат елементарна физическа култура, повечето нямат хабер за какво са се записали и като капак да избереш "неизвестни", които са роднини на други "известни" но с още по-малко сила (и пипе) от другия отбор, да туриш футболист хърватин за водещ (аз смятам че той им е най-малкият проблем, но аз съм малцинство, те е трябвало да предвидят реакцията на мнозинството), да разтегнеш всичко по сапунков образец и за черешка на тортата да набуташ есемеси.
Е не става!

Моля гласувайте за втората тройка епизоди, защото в момента гласуването е изключително ниско. Всички статистики, както тази, така и тези на Бенгън и Дяволо са за наше забавление, но също така и влагаме някаква надежда че могат да послужат за подобрения в шоуто.

Епизод 4        Епизод 5       Епизод 6

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 04:13 от Soney

# 448
Сървайвър трябва да вземат мерки за осигуряването на по-добри условия - по-добро хранене на участниците. Хубаво ограничават храната, ама не бива да застрашават здравето на участниците. ИВ поне гладуваха само на дивата река и компенсираха в резиденцията.

# 449
  • София
След седмица 2

Вече симпатизирам на червения отбор, защото ми писна от глупостта на сините. Не че червените са много цвят за мирисане. Няма да се учудя ако следващата седмица отново се променят нещата. Общо взето залагам на по-малко слабите...

Ермина ми слезе от двата плюса и дори е много близо до равното. Елина също слезе от върха, но все още я харесвам най-много от сините. Ако обаче не направи опити да се съюзи с останалите и да започнат битка с младите ще се разочаровам. Светльо, Едис и Гени са на равното, останалите на дъното.

++
Филип и Благо

+
Иван, Чефо и Снежана // Елина и Ермина

=
Божана и Татяна // Светльо, Едис и Геновева

-
Георги // Цецо и Павел

--
Марго // Мария
От двете Мария ми е по-черна. Много е нагла, надменна и все навъсена.

Общи условия

Активация на акаунт