Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 64 061
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Климатът влияе, моята мазна кожичка се чувства супер на влага и да е топло Simple Smile
Благодаря,dint.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 07:34 от ДХ3

# 421
Щом сме тръгнали да се показваме и аз да се включа. Селфита почти не правя, тази е от средата на април и май е една от малкото, които имам в телефона.

Филтри няма, светлината е е особено добра. Имам все още пигменти петна около брадата, които преминават, но много бавно. Само да отбележа, в момента съм на 36 години и работя като моряк, на кораб от 6 години при абсолютно всички метеорологични условия и засега само много слънцезащита и трет смятам, че успяват да запазят кожата ми в някакъв добър вид.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 23:12 от LesMacarons

# 422
Момичета, много сте красиви!

# 423
  • София
Момичета, пак благодаря, изтрих снимката.

don’t, филтри и аз не използвам, но ми се струва, че iPhone-a на портретна функция тушира малко....

Тази седмица работя от вилата, такъв мързел ме е налегнал, че през деня съм по тоник, излизам чак 5-6 да разходя песа, та пропускам слънцезащитата. Вечер обаче не пропускам Авена-а Simple Smile

# 424
  • Mostly in my mind
Момичета, отзиви за този вит. С? За пръв път ще го вкарвам.

# 425
  • София
Гледайте витамин Ц продукта да е с помпа, а не с капкомер, много по стабилна форма е, иначе по-бързо му се губят полезните свойства от постоянния допир с кислород.
Не съм използвала този за който питате.

# 426
  • тук-там
https://www.notino.bg/korika/korean-heritage-serum-za-liceozarjavassh/p-16104505/
А за този мнение?
Над, съгласна за капкомера, но не намирам с помпа. Яд ме е, че вчера не те видях! Кефя се на дами като теб, които знаят как да се поддържах!

# 427
  • Бургас/Пз
Момичета, отзиви за този вит. С? За пръв път ще го вкарвам.

Приятелка го имаше и каза,че й прави кир ефект при слагането на следващия продукт. Даде ми го да го пробвам и при мен се получи същото.
От продуктите с помпа много харесвам вит С на Миша https://kocos.bg/MISSHA-Vita-C-Plus-Spot-Correcting-Concentrate-Ampoule-1-1390
Този също ми харесва https://kocos.bg/bg/Serum-za-Litse-Purito-Pure-Vitamin-C-Serum-60-ml-.p2821
Обаче абсолютен фаворит ми е на Wishtrend, и въпреки че е с капкомер, мисля, че е за сега най-доброто и най-ефективното за моята кожа https://kocos.bg/bg/Serum-za-Litse-By-Wishtrend-Pure-Vitamin-C-2 … -Serum-30ml.p2764
Не мисля обаче ,че е подходящ за въвеждане тъй като е доста висок процент.
На Клеърс е с 5% витамин С и е супер за начало https://kocos.bg/bg/SERUM-ZA-LITsE-S-5-VITAMIN-S-KLAIRS-FRESHLY- … -DROP-35-ML.p2441

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 09:52 от ani_d

# 428
  • София
Ани, благодаря за препоръките! На мен от тези които предлагаш, Миша ми е фаворит, но ще взема да пробвам този на Wishtrend.

# 429
Аз съм много доволна от този ма Виши, нищо че е с капкомер.

Не броя на кое шише съм в момента. Хубавото е че е 20 мл. а аз мажа и шия и деколте всеки ден и няма за кога да се развали.
Когато го въведох вит С почнах с този обаче

Бавно го въведох, защото имам розацея и кожата ми не го толерираше, но пък той е в матово стъкло, помпа и в кремообразен така, че можеше да стои дълго време без да се развали.

# 430
  • Mostly in my mind
Вит С още от началото не се ли  нанася всеки ден? А в хладилник ли го държите?

# 431
Всеки ден се слага, но като всяка активна съставка се почва бавно, за да привикне кожата. Аз го слагах на всеки 3-4 ден, но казвам кожата ми е чувствителна с розацеа и предпочитам бавно да стават нещата.
Моят е в хладилника, да.
Нямам кир ефект от него плюс, че след него ползвам азелаинова киселина 15%. Не съм ползвала, но съм чувала, че ниският % на азелаиновата киселина давал кир ефект.

# 432
Аз съм много доволна от този ма Виши, нищо че е с капкомер.

Не броя на кое шише съм в момента. Хубавото е че е 20 мл. а аз мажа и шия и деколте всеки ден и няма за кога да се развали.
Когато го въведох вит С почнах с този обаче

Бавно го въведох, защото имам розацея и кожата ми не го толерираше, но пък той е в матово стъкло, помпа и в кремообразен така, че можеше да стои дълго време без да се развали.
Може ли да кажете дали сте доволна че точно за него се колебая? Може и на лични

# 433
  • Amsterdam
Дами, вижте също този вит. Ц, тук е много популярен. Аз не го ползвам, защото ми е мн. силен, но съм чувала много добри отзиви.

А някой от вас ползва ли ретинола на Biotherm? Това е друг мн. популярен продукт тук, всички са луди по него, доста млади момичета го мажат също. Сега отивам към Германия и се чудя дали да не го купя от там, че е доста по-евтин от Нл. Но пише, че е в 0.25 вит. А и се чудя дали не е много… Аз най-много ползвам 0.1% на Neutrogena.

# 434
Аз държа серума с вит. Ц в хладилника винаги. Даже вече почти всички слагам там.

Общи условия

Активация на акаунт