Третиноин/Ретин-А/Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди - 11

• 63 948
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Директно от сайта им поръчах току-що, добре че работят с Пейпал, че да ги изплащам, един серум и два крема. И май приключих с покупките на козметика до черният петък през ноември.

# 571
  • Amsterdam
Здравейте, дами! Извинете за закъснението, с което се включвам - много съм заета, повече отвсякога това лято.

Видях, че са ми писали две дами лс, но нямам време на всеки да отговарям поотделно, затова, както обещах, долу е линкът на продукта, който използвам от facetheory. Ще сложа и снимка отново, за да видите резултат - снимките ми никога не са обработвани, така че може да се види реалният ефект, въпреки че аз изначало имам добра кожа.

Няма никакво продуктово позициониране, наблюдавам тази марка от доста време, доста е популярна по тези ширини, които обитавам. Истината е, че съм си накупила още няколко неща от Ft, но не съм ги изпробвала още, ще пиша с инфо след това (и линкове). Сега обаче точно отивам на ваканция за 3-4 седмици и от днес съм спряла всичко. Малко почивка, взела съм си само хидратиращ обикновен крем. Отивам в Блзикия изток и не мога да се занимавам с мазила на това слънце Laughing

Долу са линк и моя снимка след вълшебния крем. Утре пристигам и ако имам време, ще се включа с още инфо. V

Link:

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 19:30 от don’t

# 572
С тетра лукс е за зряла кожа, 40+. С тетра е за 20 годишни. Просто, приятно мазна за сухи кожи, иначе не видях полза от вит Ц на Медик.

# 573
Пповече ми озарява и уплътнява този на 111Skin, но вече уж няма да хвърлям луди пари за козметика.

# 574
Пповече ми озарява и уплътнява този на 111Skin, но вече уж няма да хвърлям луди пари за козметика.
Имам го и аз, една идея ми е по-сух и не забелязвам подобрение, но съм на 42 години и може да ми идва слаба концентрацията, знам ли.

# 575
Бихте ли споделили ако имате опит за употреба на ретинол и медни пептиди в една рутина.При мен май не се получи добре.

# 576
Доколкото знам, не се съчетават. Сутрин слагам пептидите( на Ниод) или витамин С, а ретинал вечер.

# 577
  • София
Бихте ли споделили ако имате опит за употреба на ретинол и медни пептиди в една рутина.При мен май не се получи добре.
Какво се случи?
Аз от скоро ползвам вечер медни пептиди на Teramid и след 20мин. ретинал на Avene. И двата продукта са въведени по отделно в различна рътина, а от 2 седмици ги ползвам вечер първо пептидите, после ретинала. След известно време ще опитам да ги смесвам и нанасям заедно.
По принцип не се бият или противодействат, но просто са силни активи и двете и затова не се препоръчват в една рутина, за де не се получи дразнене. Ако кожата го понася и не реагира мисля, че не е проблем.

# 578
Какво се случи?
Аз от скоро ползвам вечер медни пептиди на Teramid и след 20мин. ретинал на Avene. И двата продукта са въведени по отделно в различна рътина, а от 2 седмици ги ползвам вечер първо пептидите, после ретинала. След известно време ще опитам да ги смесвам и нанасям заедно.
По принцип не се бият или противодействат, но просто са силни активи и двете и затова не се препоръчват в една рутина, за де не се получи дразнене. Ако кожата го понася и не реагира мисля, че не е проблем.
Имам парене при нанасяне на пептидите ,кожата се зачервява и тази сутрин се бели.Да кажа че съм с много бяла кожа,склонна към зачервявания.

# 579
  • София
Какво се случи?
Имам парене при нанасяне на пептидите ,кожата се зачервява и тази сутрин се бели.Да кажа че съм с много бяла кожа,склонна към зачервявания.
Ако ви понасят, ги ползвайте в различна рутина. Някои предпочитат медни пептиди пред ретиноиди. Основно се водите по кожата си и реакциите и.

# 580
А-оxitive в момента е много изгоден в емаг.
Серум 34 лв, дневния 36 лв, нощния 40 лв.
В софармаси серума е 71.31.
Над 30 лв отстъпка има в емаг.

# 581
  • Mostly in my mind
Аз мисля от понеделник да почвам A-oxitive. Предната есен и зима бях с ретинол, после за кратко ретинал. 0.05 на г и г. Сега с този как да процедирам, все едно го вкарвам за пръв път ли, как мислите?

# 582
Аз мисля от понеделник да почвам A-oxitive. Предната есен и зима бях с ретинол, после за кратко ретинал. 0.05 на г и г. Сега с този как да процедирам, все едно го вкарвам за пръв път ли, как мислите?

Предполагам ти е свикнала вече кожата, така че мисля можеш смело да го започнеш.

Иначе аз поръчах. За над 2 продукта имаше още 20% намаление при финализиране на поръчката от самия емаг, та нощния излезе около 33 лв (в софармаси 67), а серума около 28 лв. Такива цени няма никъде по аптеките.

# 583
  • Варна
Ако лятото не си ползвала ретиноид тръгни внимателно още повече,че А окситив си е височка летва.
Аз ще изчакам още малко и ще върна AOS обаче ще го карам с въвеждане,че от май съм без........

# 584
  • Маями
Здравейте. На 33 години съм с мазна кожа, разширени пори, черни точки и от време на време акне. До сега не съм правила кой знае какво за кожата на лицето си, но възнамерявам да започна . Бихте ли ми препоръчали серум, околоочен крем,дневен крем,нощен крем и слънцезащита?Благодаря Ви и с нетърпение ще чакам Вашият отговор. Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт