Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 60

• 26 596
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Иначе не разбирам защо трябва да се яде много и после 4 часа спорт.
По-добре ми е да ям нормално и нормални часове спорт. Когато мога.
И аз така мисля.
Една кофичка заквасена сметана е 350-400 грама, малките са по 200 грама. Когато съм гладна и навън и няма друго за ядене, мога да изям това количество. Ако е следобед или вечер, спокойно до другия ден не ми се яде нищо. А като се има предвид, че обикновено първото ми хранене е след 13-14 ч...това са доста часове. Разбира се, 1 кофичка сметана не ми е ежедневие, за по-специфични ситуации говорех.😃 Аз не се подувам от млечни. Но и не злоупотребявам с количествата.

# 421
Прясно мляко изобщо не консумирам.
И другите много не ги, днеска сложих кисело мляко в псевдо десерта и кашкавал на тиквичките. Само добавка към нещо ги ям, иначе ме запичат в по-големи количества.

# 422
Аз само от киселото мляко.
От прясното като пия взимам на Елби, харесвам го.
Но млякото в кафето съм го спряла.
Но се случва майка ми да си купи и си пийвам, нямам драма. Ама киселото нещо ми пречи.

# 423
Да покажа и вечерята; и днес семпло- 3 яйца в зехтин, извара,  зелева салата със зехтин с 3 вида червен пипер (смесила съм си ги в шишенце), сол и оцета на Веда:

Оцетът изглежда така, непрозрачен е (зад бутилката има лампа и не прозира през него), пресипала съм си го в стъклена бутилка, иначе не се продава в стъкло:

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 07:12 от dolce miele

# 424
Малее, отварям и гледам 40 нови отговори... 😁😁😁
Влад е разбунил духовете. Аз се изумих на 20 километровият пробег на ден. Това реално ли е?!? На мен ми се струва като фантастика, ама знам ли... Те куриерите " пешаци" дали навъртат толкова.
Някой спомена за книгата "Код затлъстяване " точа и се аз на тая книга, искам да видя кво пише, но не я намирам физически. Нещо с калориите някой назад беше споменал.
Аз днес тотално се освиних. Много ядене и на обяд, и на вечеря. Отидоха 1800 калории. Направо не мога да се понасям в такива моменти.

# 425
Шарпи, ако ти върши работа на английски книгата, свиркай. Иначе Джейсън Фънг има канал в тубата, не съм му ги гледала всичките разбира се но би трябвало поне повечето информация да я има във видеата му.

# 426
Ех...🤔🤔🤔 Само аз ли прочетох 20 км+ 20 км дневно, т.е. общо 40 км/ден- половината сутрин, другата половина (или повече) след това?!😃😃😃

# 427
Шарпи, как да няма. Има.
https://www.ozone.bg/author-dzheysan-fang/
И в други сайтове може да я поръчаш. Аз ги взех от Озон, защото бяха на промоция. Сега не се.

# 428
Аз от Озон съм си купила (почти) всичките "режимни" книжки.😅 Повечето на разни промоции.
Но Шарпи мисля, че иска физически да я види книжката, да надзърне...🙂
Шарпи, в Сиела в Мол Пловдив ги имаше преди. И на Фънг, и доста от другите.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 01:38 от dolce miele

# 429
Аз от Озон съм си купила (почти) всичките "режимни" книжки.😅 Повечето на разни промоции.
Но Шарпи мисля, че иска физически да я види книжката, да надзърне...🙂
Шарпи, в Сиела в Мола Пловдив ги имаше преди. И на Фънг, и доста от другите.
Още утре ще отида. Благодаря, Долче! 🌼

# 430
Мисля, че ябълковият ми оцет е този:

Скрит текст:

Mного ми е вкусен.🙂

# 431
  • Пловдив
Шарпи, книгата "Код затлъстяване" в Сиела я нямаше преди месец. И в Ориндж също.
Аз я намерих в Хеликон.

# 432
Шарпи, книгата "Код затлъстяване" в Сиела я нямаше преди месец. И в Ориндж също.
Аз я намерих в Хеликон.
Добро утро Flowers Hibiscus
Тъкмо имам днес работа на главната, та ще мина през книжарницата оттам. Дано я имат в наличност.
Ашли, сега погледнах кой назад беше писал за нея и се оказа точно ти
"В книгата "Код затлъстяване" има посветени доста страници за заблудата, че следенето на калории и физическа активност имат отношение към отслабването. Авторът цитира изследвания от преди много години до днес"
Ей това ми хвана окото да прочета повече инфо, пък и другата информация ще ми е полезна де.

# 433
  • София
Само трябва да се внимава с тези оцети, че те са с ниско pH - около 2.5,  а ние тука нали гоним да ни е по-високо, че повечето протеинови и мазнинни храни са киселинни. Опитвам се да заместя оцета в салатите с лимон, е невинаги ми се получава, де. Много повече харесвам вкуса на оцета. Hug

Аз имам Код Диабет на Фънг, беше първата, която прочетох по темата. Много интересна ми се стори за лаик като мен. Основополагащите концепции ги има там.

P. S. Сложих малко сол в кафето тази сутрин, докато си чета темата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
  • Пловдив
Аз стигнах до обяснението за инсулина в книгата. Интересна ми е за сега. Достъпно обяснява човекът.

И аз си пия кафето със сол и сметанка Wink Благодаря за идеята. Наистина е по-добро така.

Общи условия

Активация на акаунт