Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да отбия бебето си?
Кои са най-ефективните упражнения с велоергометър?
Как да приготвя пълнени чушки от карфиол?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да отбия бебето си?
-
Кои са най-ефективните упражнения с велоергометър?
Ефективността на упражненията с велоергометър зависи от правилното им изпълнение. Настройката на велосипеда е важна - дръжките трябва да са така, че гърбът да е в изправена позиция. Подвижните дръжки са полезни, тъй като при тях се дърпа и бута, което натоварва горната част на тялото. Важно е да се поддържа правилна стойка и да се избягва фокусирането само върху краката.
-
Как да приготвя пълнени чушки от карфиол?
За да приготвите пълнени чушки от карфиол, започнете с задушаване на гъби и лук в масло. След това добавете каймата, вода, настъргани домати, карфиол, червен пипер, черен пипер и сол. Гответе ястието до изпаряване на водата. Рецептата може да бъде персонализирана с допълнителни съставки като лук, тиквички или патладжани.
-
Какви са най-добрите методи за приготвяне на кавърма?
-
Какви са ефективните начини за справяне с хрема?

, а като погледна етикетите на купешките колбаси, ми става лошо.... Но и аз си го хапнах на сандвич, де, с една опалянка и половин авокадо.

Ще си направя няколко дози, да имам готови в кутия.

Даже на още по-ниска температура и бавно (80-90 градуса), резултатът е сготвено, но не като печено месото. И сочно много, въпреки че не съм го готвила увито. Консистенцията е като на пушените мръвки от магазина, хем тях с колко вода ги помпат. Уж за като шунка, но според мен е по-мокро вътре, супер сочно и крехко. То престоява 3 дни със солта и подправките, в плик или в кутия и се обръща 2-3 пъти на ден. Колкото сокове излязат от месото, то си ги поема обратно за това време. В тавичката дори след часове готвене, има 2-3 капки капнали а самото месо не се свива и то чак толкова. Свинска плешка и свински врат съм правила до сега, май веднъж и бут правих.
Гледаш да е забоден в средата на парчето месо, ако не е много дебело малко с чалъм трябва да го нанижеш но пак става. Първия път нямах такъв термометър и бодох няколко пъти с един друг, но това не е хич оптимално - после от там изтичат от соковете на месото.